Париж 5

• 67 768
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
mivan, ние миналата година бяхме в студио резервирано през същия сайт. Хората които го даваха бяха много коректни и нямаше никакъв проблем. Но и всички коментари бяха положителни.
Приятно изкарване!

# 691
  • Варна
Запазих си и аз билети. Отиване и връщане 150 лв на човек през март. Утре остана да ги платя и да се успокоя. Ще имаме 7 нощувки. Чудя се тъй като ще водим дъщеря ми в Дисниленд дали трябва да спим в някой по-евтин хотел на Дисни и после апартамент или да запазя само апартамент. А и в кой квартал да е Sad.
Билетите за метро имат ли "фемили тикет" или как да пътуваме 3-та най изгодно (от понеделник до понеделник)? Май бях чела за комбинирани карти за музеи и транспорт.
Много се притеснявам, че имам по-малко от 2 месеца, а не съм подготвена.

# 692
Препоръчайте ми оферта или агенция, от която сте доволни и която организира екскурзии до Disneyland?

# 693
Препоръчайте ми оферта или агенция, от която сте доволни и която организира екскурзии до Disneyland?

Тук повечето се организираме сами.
Никак не е трудно да се справите сами, без агенция.
Чували са се добри думи за Руал.

# 694
Най-накрая се разбра с коя фирма ще пътуваме - Луфтханза
От Националната лотария ми връчиха един ваучер, ходех до офиса на фирмата и уточнихме, че поемат самолета, трансфера до 3-*** хотел + четирите закуски, всичко друго се оправяме сами.
Не знам до колко са читава компания, сега търся отзиви е нета, и да почваме да учим френски, иначе как ще се оправим до дестинациите в Париж  / най-вече Дисни / Simple Smile

# 695
Най-накрая се разбра с коя фирма ще пътуваме - Луфтханза
От Националната лотария ми връчиха един ваучер, ходех до офиса на фирмата и уточнихме, че поемат самолета, трансфера до 3-*** хотел + четирите закуски, всичко друго се оправяме сами.
Не знам до колко са читава компания, сега търся отзиви е нета, и да почваме да учим френски, иначе как ще се оправим до дестинациите в Париж  / най-вече Дисни / Simple Smile

Коя компания дали е читава? С Луфтханза проблеми няма да имаш, но полетът ти ще е с прекачване, вероятно в Мюнхен. Ще кацнеш на Шарл де Гол, оттам имаш влак RER до Париж, цена 9.50 на човек на посока. Има и автобуси, към 10 евро, но аз предпочитам влак. Хотели в Париж има безброй, а за френския - в Париж и околностите всички говорят английски, аз за 2 ходения, едното за 10 дена, другото за седмица, проблем с езика нямах, а френски не говоря. Може да ти трябва само малко, за да си разчетеш менюто в ресторанта.

# 696
Много благодаря за споделеното мнение. Изобщо не съм съгласна с прикачването, но кой ме пита  ooooh! После до хотела не се притеснявам, тъй като ще ни чакала кола. Но след това Simple Smile надявам се на GPS-a на таблета да ни упътва накъде да вървим и на какви влакчета да се качваме. Ще разчитам и на дъщерята да превежда на английски / да видя оценка (6) дали е реална   Joy  /

# 697
Запазих си и аз билети. Отиване и връщане 150 лв на човек през март. Утре остана да ги платя и да се успокоя. Ще имаме 7 нощувки. Чудя се тъй като ще водим дъщеря ми в Дисниленд дали трябва да спим в някой по-евтин хотел на Дисни и после апартамент или да запазя само апартамент. А и в кой квартал да е Sad.
Билетите за метро имат ли "фемили тикет" или как да пътуваме 3-та най изгодно (от понеделник до понеделник)? Май бях чела за комбинирани карти за музеи и транспорт.

Здравейте,искам да попитам за самолетните билети от къде сте ги запазили.Ние също планираме през март посещение на Дисни,запазила съм апартамент,но билетите които намирам са по 200 евро на човек.

# 698
  • Варна

Здравейте,искам да попитам за самолетните билети от къде сте ги запазили.Ние също планираме през март посещение на Дисни,запазила съм апартамент,но билетите които намирам са по 200 евро на човек.
С WIZZ 11-18 март. Купих и карта за WIZZ club,тъкмо ще имам повод за следващо пътуване.
За същите дати в момента са 520 лв за трима без клубна карта и багаж.

А билети за Дисни от къде ще купувате?

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 10:44 от ilianagm

# 699
Билетите мисля да си купим на място.Ние сме за 4 нощувки (доста кратко време) и мисля 2 дни да сме в Дисни и 2 дни поне да видим и нещо от центъра.
Сега ще разгледам WIZZ a,но аз като задам най евтини билети( в гугъл ) за 27-31.03 ми излиза България Еър с най добра цена 1600 лв за четиримата.
А да попитам как ще стигнете от летището до хотела ? Аз снощи доста четох и търсих,но така и не разбрах как е най лесно и изгодно,с RER ,с шатъл ли ?

# 700
Зависи от кое летище Simple Smile

Ако летиш с Уиз до Бове, от там има шатъл - автобуси до Порт Майо, после в зависимост от хотела.
От Роаси - ШДГ взимаш РЕР и после пак в зависимост от хотела.

# 701

Ако летиш с Уиз до Бове, от там има шатъл - автобуси до Порт Майо, после в зависимост от хотела.
Аз още не съм запазила билетите,но май ще вземем на България Еър( това е най-евтиното,което аз съм намерила) и ще кацнем на ШДГ.Апартамента ,който запазих е на 1 спирка от Дисни (RER A).Гледах картата на RER и ми се стори много дълго пътуването с него от летището до центъра и после посока Дисни.На картата летището и Дисни са близо ( в смисъл не са противоположни посоки),та затова се чудех с някакъв друг транспорт дали не е по кратко,без да се ходи през центъра.

# 702

Аз още не съм запазила билетите,но май ще вземем на България Еър( това е най-евтиното,което аз съм намерила) и ще кацнем на ШДГ.Апартамента ,който запазих е на 1 спирка от Дисни (RER A).Гледах картата на RER и ми се стори много дълго пътуването с него от летището до центъра и после посока Дисни.На картата летището и Дисни са близо ( в смисъл не са противоположни посоки),та затова се чудех с някакъв друг транспорт дали не е по кратко,без да се ходи през центъра.

От ШДГ има автобуси директно до Дисни. Мисля, че на първа стр. има инфо. Но цената е доста по-различна от тази с РЕР.

# 703
Билетите мисля да си купим на място.Ние сме за 4 нощувки (доста кратко време) и мисля 2 дни да сме в Дисни и 2 дни поне да видим и нещо от центъра.
Сега ще разгледам WIZZ a,но аз като задам най евтини билети( в гугъл ) за 27-31.03 ми излиза България Еър с най добра цена 1600 лв за четиримата.
А да попитам как ще стигнете от летището до хотела ? Аз снощи доста четох и търсих,но така и не разбрах как е най лесно и изгодно,с RER ,с шатъл ли ?
Уиз имат дати на 25.03.;29.03. и 02.04.2013 около твоя период. За 25.03.2013-29.03.2013 цената за 4-ма е 1466.92 лв с вкл. карта и плащане с Уиз сметка. За другия период 29.03-02.04. цената е 1778.90лв!
Според мен тези цени са доста високи на базата на нашия билет 02.07.-06.07 - 390 лв за двама! По принцип аз намирам първо евтини билети, а след това организирам екскурзията, като общо взето гледам самолетният билет да е най-малкият разход! Понякога попадам на билети на цената на едно кафе!Е, въпрос на доходи е все пак, който има възможност, може да не се съобразява с супер евтини оферти.
Следя парижката тема и ето вече се записах в нея.

# 704
Да и аз ги прегледах датите,все около нашите.Аз също първоначално започнах с търсенето на билетите,но някакси в гледаме и търсене попаднах на апартамента,който ми се стори много добра цена за 4 нощувки и тази безплатна анулация също ме поблазни ,та така го запазих през букинга.Голямата ни дъщеря на 30.03 има РД и искаме да сме в Дисни на този ден та затова се въртях все около датата,но и при Уис 29.03-02.04 цената е доста висока.Чудя се дали още да изчаквам или да резервираме през България Еър ?

Общи условия

Активация на акаунт