13-то Тортено предизвикателство

• 18 355
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
AAaaaaaaaaaaaaa,и аз бягам бързо.Отеглям предложението.
А ти защо не спретнеш едина камион пълен със дини да речем като толкова ти се правят коли?

# 16
Много се надявам мързелът, който ме е налегнал, скоро да ме пусне и да мога този път да участвам:) Затова - запис Mr. Green

# 17
  • у дома
пу за мен! Mr. Green

# 18
  • София
Пу за блуто! Mr. Green

# 19
# 20
  • София
Simple Smile На 31-ви си мислех, че е трябва да погледна дали някой ще пусне темата и ако не - да действам. Но от 31-ви май до 1-ви юни е много време и човек спокойно може да забрави:)

Татит, благодаря ти!   bouquet

Нямам идея, не губя надежда и желание, мисля да участвам.

# 21
Аз като нова се записвам да гледам красоти. Имам много идеи, но опит уви никакъв.Поздравления за златните ви ръце. Peace

# 22

Хм, май темата е интересна...

# 23
Аз толкова години не схванах съвсем за какво идереч в тези Предизвикателства, та този път ще съм сред публиката поне, пък като не сте на плодово- зеленчукова тема да взема да се включа и аз, ако взема че разбера кво се очаква всъщност....Много съм руса, не ми давайте препратки да чета, чела съм и  пак не разбрах  4470

# 24
  • София
Ами, Милейди, то нищо сложно не остана в идеята - имаме тема, вдъхновяваме се някак си от нея, правим торта, желателно е в нея да има нещо, което да ни предизвика нас самите, няма да открием топлата вода, но поне да пробваме нещо, да споделим проба-грешка опит. Идва следващия месец, пращаме снимки някому (Татит!Татит! Hug), той ги качва в албума на Предизвикателствата, по ред на постъпване на снимките се обсъждат тортите, по 2 на ден, бъбрим си по тях, задаваме въпроси - това как, онова защо...Прекарваме си приятно, полезно и тортено. Това е. А, да, нужно е тази торта да се покаже за първи път на широка публика в началото на обсъжданията, не преди това в другата тема или в електронен албум. Laughing

# 25
Темата ми е вдъхновяваща, дано и времето е с мен.    Grinning

# 26
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Милото ми русо слънчице.........  Heart Eyes

Техническата част Дими ти е обяснила в кратце.

Иначе идеята е, да си дадем повод да направим торти, които не отговарят на нечии други желания, представи и критерии. Да се вдъхновим от нещо шантаво и да го пресъздадем в торта.
Да правим нещо сложно и интересно, което дори да се провали с гръм и трясък, ще ни научи на разни уроци.
Освен това като обсъждаме тортите подробно - всеки ден по две само - има време да се разнищят вижданията на всички, кой как би го направил, как го е направил автора и т.н. Та така поглеждаме през чуждите очи.
И не на последно място само тук се казва "право куме в ОчИ". Ахкането и охкането не са основен приоритет. Та има огромна полза. Поне за мен винаги е имало де. Обичам го това предизвикателство.  Mr. Green

# 27
Седя и се чудя..... чудя се и седя..... дали да не взема да се завърна в редиците.  Rolling Eyes Въртят ми се разни идеи.... Имам и един повод да ги реализирам.... ама продължавам да седя и да се чудя... и не смея нищо да обещая..... Ще се почудя още малко.  newsm78 Ако не, ще ви наблюдавам тайничко за пореден път.

# 28
  • Пловдив
Хе-хе голямо чудене му ударихте тоя път. Хайде всички по едно торте, та да има повечко неща за гледане и коментиране.
И аз подкрепям Дими и Танчето за идеята. Приех го като Предизвикателство към самата мен. Опитвам се да правя неща, които не съм правила и ми се виждат сложни. Така като видя крайния резултат и той е добър, някакси придобивам повече увереност.

# 29
Записвам се, поне да не изтърва темата... нещо хич не се вдъхновявам от зарзавати... ама ако ме налегне някоя нощ недоспиване, може и да измъдря някоя Убост!

Общи условия

Активация на акаунт