Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 435
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
аа, благодаря Фейт видях!

Скрит текст:

Дано е станало Simple Smile

Иначе още не съм дочела всичко от днес, но да кажа, че и аз си шофирам все още, малко закачам колана с щипка да не ми дърпа много, но си го слагам по стандартния начин. Не ми е естествено ако не съм с него.
Това, което се е случило на Канела, направо ме уби. Хората са наистина много несъобразителни. Мен вчера ме удари един с колело, но точно в корема де, но изобщо не ме отрази, даже извинете не каза и отпраши, нямах време за реакция....

# 451
bel4eto е няма да ти направя една снимка и да те изгоня Wink ще се отпуснеш, пък и сме на едно положение, не е като да те снима някой мъж Simple Smile

нещо не успях да кача снимките... ще пробвам с линк http://www.facebook.com/photo.php?fbid=355280457872877&set=a … ype=1&theater

# 452
Веднъж бях взела от този прах и ми хареса

Crazy Уауууу ... и цената му е хубава  Whistling Mr. Green

Aбе бая голяма му беше кутията. Днес взех Тео бебе да завъртя най- бебешките дрехи на Лъчезар, че малко са се жлътнали и кутията е егати ню-нюто.. за 3 пранета има-няма  Whistling

# 453
kalinas, снимките са уникално красиви!!! Heart Eyes Направо се изкушавам и аз да имам Grinning

# 454
ro6li4ka, аз ходих 2  пъти при Тотев, защото също съм в Тракия, но останах доста разочарована. Преместих се при Петров при който ходя от 7 години и нищо лошо не мога да кажа, а
и при него със сигурност правят запис на тонове. Лошото е, че кабинетът му е до св.Петка

# 455
bel4eto е няма да ти направя една снимка и да те изгоня Wink ще се отпуснеш, пък и сме на едно положение, не е като да те снима някой мъж Simple Smile

нещо не успях да кача снимките... ще пробвам с линк http://www.facebook.com/photo.php?fbid=355280457872877&set=a … ype=1&theater

Същия този линк го маркиташ в скрития текст и готово ... ето така  Heart Eyes

Аз също съм голямо дърво на всички снимки .. просто никога не излизам добре и се се карам на мъжо, че не ме е снимал под хубав ъгъл, но си знам просто, че не съм фотогенична . Mr. Green ... каг(то видя апарат си гълтам граматиката  Laughing

Lucky* наистина зависи ог кг. на праха, но онзи е  2 кг за 16 лв, което идва по 8 лв  приблизително за кг  Crazy ... На мен лично ми се видя много  Whistling

За сравнение  Mr. Green Днес в Кауфланд имаше Ариел 4кг за 14 лв  Crazy

П.П. За Тотев аз също не чувам хубави неща на последък, но ти го спомена за това ти дадох линк към МЦ  Peace Много си претупвал работата ... Нека мамите от Тракия дадат повече инфо  Heart Eyes

# 456
alexissss може ли да ми пишеш на лични малко по-подробно за този доктор до св. Петка Simple Smile

# 457
Mishony ми заповядай Simple Smile пиши ми на лични кога ти е удобно, тези 2 уикенда ще пътувам аз, но през седмицата или след това...

Аз да ви кажа не се спирам много с пътуванията. Е, реших да пропусна морето, хем жега, хем далече, но си ходим редовно до Плевен и Ловеч, този уикенд ще ходя при баба в Благоевград, разнообразие да има.
Затова и понякога ви изпускам от очи и после трудно наваксвам. Ще работя до 01.07. и после ще съм по-свободна. Макар че като се познавам няма да седна да почивам, но поне ще се занимавам само с неща, които са ми приятни Simple Smile

# 458
  • Стара Загора
Момичета правих си изследване на урина и ми показа опалесценция за белтъка,което било -/+ и не било проблем според лекарката ми (трябвало да има +++ за да има проблем),утре мисля на своя глава да повторя изследването,защото не съм много сигурна дали правилно съм пробата.Пишете ако знаете нещо по въпроса,моля ви.

# 459
susamenna не съм имала подобни резултати. На мен един път ми бяха излезли положителни кетони, но само с 1 +, консултирах се с няколко лекари, казаха, че щом не е ++ не е страшно и може или пробата да е била замърсена или да съм се била обезводнила. А по форума четох за много момичета, които ги бяха ошашкали лекарите. На последните ми изследвания на урина всичко беше перфектно.
Мисълта ми е, да не се притесняваш излишно щом и лекаря ти е казал, че не е опасно, но ако ще си по-спокойна си пусни още 1 изследване.

# 460
susamenna, и аз мисля, че няма проблем, щом така ти е казала лекарката, но за да си по-спокойна си пусни още една урина. На мен така преди време ми излезна, че имам бактерии в урината. Повторих си пробата и се оказа,че ми е била замърсена предишната и нямам нищо. Simple Smile

# 461
Ооо Калина предложението ти е много изкушаващо!Още повече ,че мен нещо не искат да ме снимат  Laughing.Е сега ще кача в албумчето с какви глупости се занимавах този следобед...

# 462
Калина чудесни снимки   bouquet
Канела всичко ще е наред. Ужасно е това което ти се е случило

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 17:21 от sky*

# 463
  • Стара Загора
те и на мен ми излязоха някакви бактерии и имам направление утре за посявка,но аз дадох първата порция урина(а трябвало втората,в първата нормално се отмивали бактериите от пикочните пътища) и никой не ми каза,че трябва да си правя тоалет преди това,така че най-вероятно нищо няма да покаже посявката,ама малко ме тревожи още тази опалесценция и ще направя пак една урина утре.

# 464
да вземем да организираме една масова среща в студиото Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт