Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 443
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
susamenna, и на мен никой не ми беше казал тези неща  Sad Първо се изплаших с тези бактерии в урината и след това ми обясниха каква била процедурата. Всичко ще е наред!  Hug

# 466
susamenna за да си по-спокойна наистина пусни още едно изследване.
По принцип наистина когато се дава урина е хубаво да си си направил тоалет и веднага след това да дадеш материал ... за това можеш да си вземеш едно стерилно шишенце от аптеката, сутринта да се изкъпеш и да го занесеш после в лабораторията  Heart Eyes
Или пък като си вземеш душ да отидеш пак веднага до лабораторията  Hug

Миленка .. страхотно занимание си имала днес  Mr. Green и страхотно коремче Hug

# 467
  • Stara Zagora, Bulgaria
kalinas добра идея, желаещите са много сигурно Simple Smile, при тези хубави снимки Wink.
Аз да се отчета след прегледа, всичко ни е ок с бебка, вече сме кило. Питах и за басейна и за колата и каза ок. Laughing

# 468
Ахаха на фона на пералнята и мивката  Mr. Green Mr. Green.То вече толкова скука и в тая жега:)

# 469
Канела браво на теб аз сигурно нямаше да реагирам толкова бързо-така и на лелката ще и остане спомен поне.Бях при док всичко ми е наред само дето пак не видяхме пола Rolling Eyes следващия ми видеозон е чак на
10.08. и ако и тогава не се види....чак като родя Mr. Green Еми почвам да куувам в неутрални цветове пък вече загубих надежда,че ще разбера пола преди раждането Laughing Впрочем откакто почнах да си го усещам постоянно съм толкова спокойна,че нищо друго не ми е важно.Някой беше споменал за еднократните нощници-мисля такива да си взема  както и еднократни гащи и ако от болницата ми искат чаршафи също ще са еднократни някой има ли идея къде продават такива неща?

# 470
Здравейте момичета!
И аз съм септемврийка като вас. Чета ви от време на време, но не мога да ви насмогна, честно Simple Smile
Все още нищо не сме пазарували, все си мисля че е раничко, а гледам, че вие сте доста напред с материала.
А на работа ходите ли в тези жеги. При мен всеки ден е голяма мъка. Докато се прибера и краката ми на понички...
Желая безпроблемна бременност и леко раждане на всички Simple Smile   bouquet

# 471
Страхотни коремчета сте показали момичата  Hug Hug

Канелка, радвам се че бебка е добре Hug

# 472
Ахаха на фона на пералнята и мивката  Mr. Green Mr. Green.То вече толкова скука и в тая жега:)

жегата не прощава викаш  Joy Joy Joy  Hug

mariya2709 Поне не ти ли загатна док ... аз не бих издържала без да знам пола  Crazy Евала  Hug
Иначе еднократни гащи съм ползвала - ужасни са  Outta Joint а еднократни нощници и чаршфи не съм виждала до сега. Има всъщност един памперс пелени, които така или иначе ще ни трябват за болницата /аз имам от миналата година/, но те не са чак толкова големи като чаршафите  Mr. Green

montecita Добре дошла  Hug
Аз не ходя на работа, в болничен съм от втория месец  Heart Eyes  Ти не можеш ли да излезеш, ако не се чувстваш добре  Flutter

# 473
Здравейте, момичета! И аз да се отчета след моето хаймануване днес!  Бяхме на ЖК, вече сме +8 кг, обиколката ни е 92 см Simple Smile после ходихме до университета да си оправя някой документи, и после ходихме малко да пазаруваме. Днес говорих с братовчедка ми и тя каза, вече да почвам да си стягам багажа за родилното, та си взех от тези нощнички с копчета на Братя Гьокови.
 Stasy87, в МД казаха, че по принцип дават нощници, обаче тяхните са синтетични и е по-добре да си носим свои.
Канелка, радвам се, че вие сте добре, а синината ще мине!  Hug Аз нали ставам вече слонче, и днес случайно бутнах манекена в магазина, и така ми падна върху крака и сега и аз си имам синина Simple Smile
  Разгледах албумчето! Много сте хубави всички! Simple Smile  Heart Eyes

# 474
Tolinka, да аз съм от Августинките 2010 и се радвам че се засичам отново с някоя мама от тогава !!!

# 475
Здравейте на всички ! Най-сетне приключи и днешния работен ден за мен. montecita не само твоите крака стават на понички особено ако си като мен на компютър по цял ден , само усещам как почват да ми се врязват в кожата сандалите по някое време...

Канела когато прочетох какво ти се е случило чак корема ме сви, вярвам че всичко ще е наред с теб.
 Абе къде са тези албуми и снимки , за които всички говорите ?  newsm78

# 476
Kalinas снимките наистина са уникални  smile3501
Аз от много време си мечтая да се обърна към фотограф, за да запечатам този специален за мен и таткото момент, но нещо все не се решавам.Май притеснението при мен надделява Sad
Канела добре, че всичко с бебенцето е наред, но аз немога да приема факта , че има такива хора окло нас и искрено се надявам да не се сблъскваме с тях.
Само да споделя, че днес беше ужасно горещ ден( не само за мен разбира се ),но аз много зле ги понасям тези горещини.И благородно завиждам на мамите които си обичат лятото  и му се наслаждават.
Хубава и прохладна вечер на всички мами и техните бебоци  Hug

# 477
montecita, според мен всеки започва да пазарува тогава, когато се почувства готов. За мен това беше моментът, в който влязох в седми месец, тогава вече започнах да мисля за раждането като съвсем реална и стояща пред мен переспектива, да чета повечко книги вече не за самата бременност, а аз гледането на детето и т.н., при всеки е индивидуално, както и накупих почти всичко нужно за болницата, за всеки случай, че не обичам в последния момент да се щурам като луда, но така е при мене  Simple Smile.

# 478
Абе къде са тези албуми и снимки , за които всички говорите ?  newsm78

На първа страница има линк към албумчето  Heart Eyes
Паролата ще ти я пратя на лични  Wink

# 479
  • София
Здравейте момичета Hug
Днес бях на док и вече моят малък мъж е 852гр.  Heart Eyes Обиколката на корема ми е 85см. и съм +3 почти манекенски мерки(шегувам се) Joy Днес цял ден обикалях , че утре моята принцеся става на 6год и правя последни подготовки за РД. Връщам се да ви чета

Общи условия

Активация на акаунт