Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 396
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Момичета....
Днес се събудих с една година по-красива Simple Smile
С една година по-щастлива и надявам се с една година по-търпелива!
Днес прибавям още една свещичка към тортата си.
На такива дни,хората си правят равносметка....И аз си направих такава...
Щастлива съм,че има за какво да съм благодарна!
Благодаря за това,че имам уникално детенце,което всеки ден ми казва,колко ме обича.Всяка вечер ми благодари за вкусната вечеря.
Благодарна съм за това,че имам прекрасен мъж до себе си.Мъж,който след толкова години продължава да бъде моя най-добър приятел и чудесен любовник Simple Smile
Пожелавам си....Да имам за какво да благодаря всеки ден.След два месеца да прибавим още един член към семейството....
И не на последно място следващата година по това време да мога да се похваля,че съм изпълнила двете цели които си поставям точно днес!
Прекрасен ден ви желая!

# 511
И видях,че Карина на Ина също има рожден ден...Хехех,че хубаво....Две Карини на една и съща дата Simple Smile
Желая на малкото човече прекрасно детство!

# 512
Ехеееееееее, много рожденници днес.
Канела, честито и на теб. Желая ти сбъдване на мечтите и целите ти.   bouquet

# 513
Ехеее .... още един рожденик  Crazy

Канелче  Hug

Честит рожден ден! С пожелание да постигаш целите си, да получаваш това което желаеш и нека са около теб най-любимите ти хора, тези които правят живота ти така забавен и интересен, за да те подкрепят когато имаш нужда!

# 514
Честито на всички рожденници с пожелания за много здраве ,много усмивки и всичко най-хубаво  bouquet

# 515
Еха,колко много рожденници днес Grinning
Пожелавам ви всичко,което ви е на сърце,да успеете да сбъднете с лекота!  bouquet
Хубав и вкусен ден Simple Smile

# 516
Честит рожден ден Simple Smile

Пожелавам ти всичко което си обещала на предния си рожден ден и не се е случило да се сбъдне в най - кратки срокове Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 09:39 от nikita_gd

# 517
Канелка , честит рожден ден и на теб   bouquet Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет. Нека твоите двама мъже да те карат винаги да се чувстваш толкова обичана и щастлива. След 2-3 месеца едно прекрасно, здравичко бебче да краси вашия прекрасен дом  Hug  Heart Eyes

# 518
  • Стара Загора
Честито на всички рожденници! newsm51
Да са живи и здрави и много радост им желая.
Канелка много хубаво послание   bouquet
Днес повторих изследването и дадох урина за посявка-стискайте палци всичко да е наред.Днес след 16:00 ще взема обикновеното изследване,посявката чак във вторник следобед newsm17

# 519
  • shumen
Честит рожден ден на всички рожденници днес.Да са живи,здрави и наесен горди родители.И на малката Карина да е послушна и майчина отмяна наесен.

# 520
  • Варна
Ина да ти е жива и здрава рожденничката  bouquet Много усмивки и щастливо детство  nbirthday

Лина нека рожденника Ви да е здрав и много да Ви слуша  Simple Smile

Канела Честит Рожден Ден! Здраве, късмет и сбъднати мечти ти пожелавам   bouquet

# 521
  • Варна
Скай  как го забавляваш малкия почиващ  у вас?

# 522
  • София
Благодаря ви на всички за милите пожелания Hug Пожелавам ви  здрави и прекрасни бебенца на есен Heart Eyes
Честит рождан ден на всички рожденници!

# 523
Lina честит ти рожденик!
Карина и на теб всичко най-хубаво,да постигнеш каквото си си поставила за цел,много сила,любов и най-прекрасните деца!!!
Сусамена всичко ще е наред!

# 524
Добро утро, много рожденици днес  Party
Канелка, радвам се, че всичко е наред след случката. Честит ти рожден ден днес, бъди много здрава усмихната и обичана  smile3525  bdbaloni
Лина, честит ти рожденик и на теб, да бъде здрав, да ви гледка с бебче и да ви се радва   party023
Ина, честит рожден ден и на твоята принцеса, да расте много здраво, усмихнато и щастливо дете  newsm59   ura
Калина, чудесни снимки, мисля че и аз бих се възползвала от предложението  Peace
Хубав ден на всички пожелавам

Общи условия

Активация на акаунт