Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 439
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Канелче, радвам се, че всичко е наред с бебка  Heart Eyes а ти синината не е гледай, нали бебка е добре  и ритка на другото майната му! Пък тази ако бях и аз щях да е ушамаря......направо като прочетох какво е станало и настръхнах....ама нали сега вече всичко е наред  Hug спокойно!
Тук едно слънчице днес  Heart Eyes
Утре съм на тест за гестационен диабет...стискайте палци, а след това пък съм на акушерка  Crazy
Момичета препоръчаха ми бебешка количка   Maxi-Cosi Elea някой да има впечатления? newsm78

# 436
Ариел , в някои болници искат да си носиш свои и няма как да не си купя. Аз нямам такива приспособления  Laughing Само пижамки ползвам, а няма да е удобно с тях. Аз не помня в МД дали исках да си носиш, но ще питам като дойде време  Mr. Green

# 437
Сега попрочетох малко назад и видях, че сте си говорили за прах за пране. Аз онзи ден бях в Кауфланд и видях Пурлан Бейби - течен. И ми допадна, та се спрях на него. Но сега като казвате, че може и Персил Сензитив, се колебая  newsm78  По принцип перем вкъщи с Персил и сме много доволни, тъй че ще се мисли  Grinning

А ... и него гледах днес, но не ми вдъхна доверие и той  Whistling миришеше ми малко гадно  Crazy

Ариелче ... по принцип в повечето болници дават при приема и при самото раждане - после си слагаш твоя, но там където аз ще раждам си искат ... дори и тази, с която щете приемат. Та имам една стара и много широка за там, но за след раждането си взех новичка специално с копчета. Не мисля, че ще стане чак такова мазало /миналата година когато родих нямах и една капка след раждането  Rolling Eyes/ пък и дори да стане се пере  Wink Аз лично нощници не нося, но прежалих 14 лв за нея /имам и още една приготвена, значи общо три, колкото самия престой/... все пак по коридорите ще се разхождам, ще ме виждат и трябва да съм представителна  bowuu Joy Joy Joy

# 438
Канелка радвам се че всичко е наред Simple Smile Това е най-важното.
За нощниците аз ще си ползвам от предното раждане. Честно казано не успях да си ги оцапам както си мислех, че ще направя. Пък и аз не нося нощници и само тогава ги ще ги ползвам не ми е жал за тях само за парите дето съм дала за тях Simple Smile Чудех се по едно време дали няма от тея еднократните като в американските болници, щяха да са перфектни Simple Smile

# 439
eva_82 ,ако искаш виж това видео http://www.youtube.com/watch?v=ijtljq5TOYo
На мен лично ми идва лееееко тежка,но това не е много голям проблем(зависи дали ще я мъкнеш много по стъпала).

# 440
Аз лично нощници не нося, но прежалих 14 лв за нея /имам и още една приготвена, значи общо три, колкото самия престой/... все пак по коридорите ще се разхождам, ще ме виждат и трябва да съм представителна  bowuu Joy Joy Joy

Joy newsm10 newsm10  Joy
Да, има логика - аз както и се бъзикам, че моичкия ще дойда на изписване с празни ръце и ще се прибирам с нощница и джапанки  hahaha а ако забрави и комплекта за малката не знам нея как ще я изпишем, дано поне него се сети да вземе  Laughing такъв ми е отвеян  Joy

# 441
  • При моите мъже...
future-maman, мен също ме следи д-р Венета Стойкова. И първото си дете раждах при нея. Ще прозвучи като реклама, но и повечето ми приятелки също се насочиха към нея. Ако имаш въпроси за нея - питай. Аз съм доволна. Peace

Днес бях на изследване за гестационен диабет - всичко е наред, явно бебо си е голям и ще се ражда по-рано - вместо в края на септември - в началото:)

# 442
Аз лично нощници не нося, но прежалих 14 лв за нея /имам и още една приготвена, значи общо три, колкото самия престой/... все пак по коридорите ще се разхождам, ще ме виждат и трябва да съм представителна  bowuu Joy Joy Joy

Joy newsm10 newsm10  Joy
Да, има логика - аз както и се бъзикам, че моичкия ще дойда на изписване с празни ръце и ще се прибирам с нощница и джапанки  hahaha а ако забрави и комплекта за малката не знам нея как ще я изпишем, дано поне него се сети да вземе  Laughing такъв ми е отвеян  Joy

Хе хе ами важно си е да сме представителни
 4470

# 443
Аз лично нощници не нося, но прежалих 14 лв за нея /имам и още една приготвена, значи общо три, колкото самия престой/... все пак по коридорите ще се разхождам, ще ме виждат и трябва да съм представителна  bowuu Joy Joy Joy

Joy newsm10 newsm10  Joy
Да, има логика - аз както и се бъзикам, че моичкия ще дойда на изписване с празни ръце и ще се прибирам с нощница и джапанки  hahaha а ако забрави и комплекта за малката не знам нея как ще я изпишем, дано поне него се сети да вземе  Laughing такъв ми е отвеян  Joy

ми така де  Mr. Green пък за бебчетата във всички болници имат дрехи, споко  Mr. Green Hug

Аз за това ще си стягам багажа, че да съм спокойна  Laughing

Miii Браво, вече дишай спокойно  Hug

# 444
Веднъж бях взела от този прах и ми хареса

На времето перях малкия със Сано, но последния път бях крайно разочарована от него, наистина са го развалили.

# 445
Веднъж бях взела от този прах и ми хареса

Crazy Уауууу ... и цената му е хубава  Whistling Mr. Green

# 446
При нас в Русе не дават, моя приятелка ражда зимата и каза, че е взела три със себе си, аз също си купих, просто защото нямам никакви нощници, аз по принцип мразя нещо да ми се мота из краката и да ми се увива, докато спя, дори гащите трудно ще изтърпя, ама няма как.

# 447
Момичета, снимах тези дни една бременна приятелка, точно преди да роди и много се изкефих. Не знам как да направя скрит текст и затова няма да кача линк към снимките й.
Та исках да предложа ако има мами в София, които искат да си направят снимки да ми пишат. Естествено идеята ми е за портфолио да ви снимам, а вие да си имате готини снимки, т.е. подарък Simple Smile

# 448
Момичета, снимах тези дни една бременна приятелка, точно преди да роди и много се изкефих. Не знам как да направя скрит текст и затова няма да кача линк към снимките й.

Когато качиш снимките и ги сложиш тук, от първия ред в дясно /до движещия се текст/ избираш иконката скрий текст  Peace Естествено преди това си маркирала това, което искаш да бъде скрито  Heart Eyes

# 449
kalinas аз бих се зарадвала на снимка,ама като знам какво дърво съм когато ме снимат професионално..... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт