Безмлечна оризова каша

• 1 485
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте момичета. Моето бебче е ицяло на АМ, но вече втори ден започнах да го захранвам с безмлечна оризова каша на Хип, която приготвям с вода, а след това дохранвам малкия с АМ. Въпроса ми е щом приготвям кашата с вода, а не с АМ след като достигнем пълното количество мога ли да замествам обедното ядене примерно с кашата. Или ако искам да замести цяло ядене трябва да я приготвям с АМ?

# 1
Дори и при захранването я приготвяй със АМ до годинката във всяко хранене трябва да има млечен продукт или си вземи млечна оризова- на Милупа кашите са със АМ!

# 2
Е той ще си яде 5 пъти на ден АМ и 1 път оризова каша. Аз няма да му спра на цяло млякото Simple Smile Или имаш предвид, че до годинката във всяко ядене трябва да има мляко. Храната от кухнята едва ли винаги съдържа мляко, а и някои пюрета също.

# 3
  • София
Винаги с мляко  Peace, може да вземеш направо млечна каша. Няма смисъл да е безмлечна. Пюретата също с мляко.

# 4
  • София
Или ако искам да замести цяло ядене трябва да я приготвям с АМ?

Това.  Peace

# 5
Добавяй АМ- кашите са безмлечни, за да може да се приготвят и с кърма, ако бебето не е на АМ.

# 6
На колко месеца е бебето ти?  Simple Smile

Безмлечните каши се предлагат като такива, за майките, които дават само кърма и за майките, на които се налага да дават специализириани млека - за алергии, разстройство, повръщане и т.н.
Не е правилно да се приготвят с вода. Прави я с млякото, което даваш за пиене, а после пак си дохранвай, тъй като в началото количеството поета каша е малко.

# 7
Благодаря ви момичета за съветите Simple Smile вече ще я приготвям с ам

# 8
Прави я с млякото, което даваш за пиене, а после пак си дохранвай, тъй като в началото количеството поета каша е малко.
Peace Аз и до сега безмлечните каши ги приготвям с АМ, което давам на детето си

Общи условия

Активация на акаунт