Отговори
# 675
  • София
В личните карти какво пише? Ако не е адрес в Слатина, ще е проблем.
В системата си пише, че удостоверението за настоящ адрес трябва да е издадено преди датата на класирането.

И моя и на ММ адреса в личните карти ни е в Слатина.Значи нямам нужда от удостоверение,така ли?Извинявам се за може би тъпия въпрос ама... Embarassed Simple Smile

Кайлис, и от двата филиала ли ги изкарват на детската площадка между двата дълги блока?

# 676
  • София
Няма нужда да ходите за настоящ адрес, щом си имате адрес в Слатина и който адрес може да докажете с лична карта.

# 677
  • София
Мерси много!  Hug

# 678

Кайлис, и от двата филиала ли ги изкарват на детската площадка между двата дълги блока?

Изкарват ги на оградената площадка, не знам дали точно нея имаш предвид - пясъчник, пързалка и две люлки.

# 679
  • София
Да мисля,че е тази.Площадката е хубава.Помагате ми много,момичета!  bouquet

# 680
  • София
Моля пропоръчайте зъболекар в района. Ходих при една зъболекарка в МЦ Генека, но не съм доволна. По напред в темата една мама пропоръчва във 22 ДКЦ- коя е зъболекарката?

# 681
  • на последния етаж
Знаете дали някъде в района се продават млечни продукти Земен и по-точно кисело мляко Земенея?

# 682
За зъболекар с две ръце в медицински център слатина-по скоро за Тодорова.работи и с НЗОК,много мил човек и добър професионалист.

# 683
  • София
Лита, аз купувам Земенея от плод и зеленчука на ъгъла на "Велчо Атанасов" и "Каймакчалан" (Редута, не знам дали ти върши работа).

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 09:20 от Sleeping Beauty

# 684
Моля пропоръчайте зъболекар в района. Ходих при една зъболекарка в МЦ Генека, но не съм доволна. По напред в темата една мама пропоръчва във 22 ДКЦ- коя е зъболекарката?

Портарски 22-о ДКЦ с две ръце. Аз имам страх от зъболекари, а при него даже с кеф ходя

# 685
  • на последния етаж
Благодаря, Sleeping Beauty!   bouquet

# 686
Здравейте,моля мамите от Изток да споделят мнение за яслите в района.

# 687
Моля пропоръчайте зъболекар в района.
С две ръце- "зъбар" Добрев - 20 блок обаче в Слатина, работи с НЗОК  Peace Peace Peace

# 688
  • София
Благодаря за отзивите за зъболекар. Записах си час при една зъболекарка в 22 дкц и ще дам отзиви по-късно.

# 689
Мога да кажа, че със сигурност децата от филиала на Лидице, ги изкарват и на площадката м/у бл.254 и 255.

Не се отказвайте от 2-ро класиране, ние бяхме приети на 2-ро класиране с томбола в 61-во ОДЗ. Бяха останали 7 места в текущо незаписани и точно преди класирането ги преместиха в свободни. По мои наблюдения във филиалите ще останат свободни места и ще се влиза и по второ желание. Като гледам са класирани и деца с по 6 точки.

И в нашата група са около 30 деца, синът ми не беше ходил на ясла и беше здрав горе-долу първите 3 седмици, след това се започна един цикъл - една седмица здрав и ходи и две седмици болен вкъщи, но ние не сме го пускали неизлекуван. Предполагам, че почти всяко дете минава през това, но честно казано според мен се водят болни деца и аз вече не вярвам особено на здравния филтър сутрин.
По отношение на ходенето до тоалетна, ние се паднахме в стая, на която тоалетните бяха високи за нашето дете, купихме степенки и ги помолихме да му помагат, опишкваше се. Съдействаха ни, но и той е роден декември и като тръгна нямаше 3 години, с някой деца в групата му е с почти 1 година разлика във възрастта, това не е без значение.
Да, в началото на годината се събират пари, не помня точно колко, около 50 лв., а съм за и повече да се събират, ако се правят подобрения, но не всички родители са съгласни.
Като цяло не е лоша градината, има и + и -. Мисля, че на повечето места е така.

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 17:22 от bubardini

Общи условия

Активация на акаунт