Отговори
# 660
  • София
Изглеждат много добре.Благодаря за линкчетата

# 661
  • Berlin
В Комсед, Скай сити има продукти на Канпол, може да погледнеш там за сутиен.

# 662
мария87, в Скай сити на етажа на Фантастико има магазин за бебета и бременни и там има изгодни сутиени. Аз лично карам на ластични потничета за по 5 лева парчето. Много са ми удобни, гърдите лесно излизат. Сутиените за кърмачки са ми малко садо-мазо на външен вид  Mr. Green

# 663
  • София
Аз да си призная не съм виждала сутиени за кърмачки на живо и не съм пробвала,но от моите нормални сутиени не ми става нито един.Иначе мислех с тях да си карам,та сега търся някакво решение.Искам само да не ми стяга-не че съм с голям бюст,ама преди бях с още по-малък.

# 664
Аз да си призная не съм виждала сутиени за кърмачки на живо и не съм пробвала,но от моите нормални сутиени не ми става нито един.Иначе мислех с тях да си карам,та сега търся някакво решение.Искам само да не ми стяга-не че съм с голям бюст,ама преди бях с още по-малък.
Има магазин на Скини, на 2-ия етаж на Скай сити, там продаваха нещо м/у потниче и сутиен (памучни), закопчават се като сутиени, на мен ми бяха много удобни, но не бяха много евтини, мисля около 30 лв. Има и магзин на Триумф на ет. мецанин, но те са по-скъпи и за кърмене бяха около 60 лв.
Др-то, което съм ползвала е сутиен, който се закопчава отпред, бях си купила от магазина на oysho в мол Сердика.

# 665
Благодаря ви за споделените мнения  Hug
По принцип съм чувала хубави мнения за Веселина 2, Слънчогледи и Мечо Пух, но не ни стигат точките за там Sad. И аз отвън хич не харесах Шарено петле с тези стари катерушки в иначе големия двор, но е по-важно отношението към децата и заниманията. Ще се пробваме пък ако ни приемат се надявам да е за добро Simple Smile
Пожелавам ви весели и дано слънчеви празници  Simple Smile
Моят син също е в 61-во ОДЗ, мен също ме дразни двора, още повече, че май останахме единствената детска градина в община Слатина с несменени катерушки. Дори на ДГ до нас Щастливо детство, която ми изглеждаше много смотана, ги смениха. Мисля да попитам на сайта на общината.
А иначе мин. година и ние бяхме в същото положение като вас, не съжалявам, въпреки че съм чувала хубави неща и за Веселина и за Слънчогледи, за Мечо Пух са по-разностранни мненията.
Разстоянието не е за пренебрегване, но за мен филиалите са много краен вариант и Шарено петле е по-добре. Късмет на утрешното класиране Simple Smile

# 666
  • София
Благодаря за помощта момичета.Днес ще ида до Ская и до Сердика да избера нещо и ще пиша.Хубав ден на всички

# 667
  • София
Здравейте.
Моля, ако имате отзиви за филиала на ул.Лидице на 168 ЦДГ Слънчогледи.Най вече ме интересува персонала.И още нещо- допускат ли се родителите да разгледат вътре помещението?   Praynig  bouquet

# 668
Здравейте,
отдавна не съм се включвала, но покрай едното детенце, сега и второ ми се роди и време много не остава. Сега сме пак на тема детски градини заради предстоящото класиране и бих искала да ви попитам за мнение за 61 ОДЗ Шарено петле, защото може би имаме шансове да ни приемат там за първа група или за филиалите на 168 ЦДГ Слънчогледи? Моля ви споделете каквото и да е мнение, коментар.
Също да ви попитам знаете ли в района къде бих могла да запиша тригодишното си детенце на плуване?
Благодаря предварително  Simple Smile
Детето ми посещава 61одз и като цяло съм доволна и от учителките и от базата,да не е нова,но се стараят да имат всичко необходимо.
Храната е разнообразна и според детето адски вкусна.
Имат басейн,треньорът е страхотен,почти цялата група посещава плуването .Водата е топла,басейна плитък,винаги може да отидеш и да видиш как протича урокът по плуване,а и децата се радват когато имат публика.
Редовно имат куклен театър,водят ги на опера,Витоша,на ски училище,летни лагери с народните танци и т.н.
Ние сме в предучилищната и вече чете на срички,познават гласни,съгласни,пишат печатни букви,цифри,събират ,изваждат.Общо взето нивото на подготовка е добро.

Здравейте отново,
Много ви благодаря за споделените мнения. И аз да споделя, че ни приеха  Grinning и мисля да запиша сина ми там, въпреки старите катерушки и нуждата от ремонт за някои от стаите. Мисля и аз да пиша до община Слатина по въпроса за двора.
Надявам се сина ми да попадне на добри госпожи и да свикне бързо. А групите големи ли са? Много ли боледуват децата и има ли все пак здравен контрол сутрин? Кажете ми моля ви трябва ли в първите групи на детската градина, задължително да сме махнали памперса. Ние все още само спим с памперс и ми е трудно да го оттуча. Иначе е много самостоятелен и постоянно ползва гърне през деня. Също имате ли препоръки ако имаме възможност да избираме госпожа при записването? Имате ли представа също дали изследванията, които се изискват се правят сега или края на август преди началото? Благодаря сърдечно предварително   bouquet

# 669
Изследванията имат давност и е хубаво да ги направиш седмица преди тръгването на градина.При нас нямаше право на избор за госпожи,но и аз не съм настоявала,не ги познавам и е въпрос на късмет,но от сборните имам представа за другите госпожи и мисля,че са ок.Всяка сутрин има сестра на входа и преглежда гърлата на децата,ако има проблем го връща,за боледуването е въпрос на имунитет.Групите са по 22-25деца.По въпроса с памперса,не знам,ние го махнахме още в яслата и не сме имали проблем.Ако тръгне есента мисля,че имаш достатъчно време да се разделите с памперсите,иначе ще носиш в раничката един за спането.В групата на моето дете всички бяха махнали памперсите.По въпроса с писането до общината дано имаш късмет,отпускат адски малко пари и обикновенно родителите всяка година сабираме по 30-50лв. и купуваме с госпожите необходимите неща за групата или за площадката на двора.Миналата година боядисахме пейките,подменихме счупените дъски и засадихме цветя заедно с децата и си е голяма емоция.Така,че успех  и дано свикне бързо дечко с градината .

# 670
  • София
Групите не са по 22-25. По-скоро толкова е дневната посещаемост. По списък при моите деца групите са 29 и 31.

Малкото махна пампата миналато лято, преди градината. В градината почти до нова година беше редовен в напишкването. Не са ми правили проблем за това. Носила съм еднократни пеленки, които се слагат на леглото. Но обикновено работата е ставала след сън. Трябваше малко време да се разберем, ако може, моето да е от първите, които минават през вц-то.

Сестрата гледа, но ако родителят не е на кеф, може и да не си вземе детето... Има ги и такива. Точно преди моето гледат дете - червено гърло. Бащата се тръшва, че те са го разболели детето и те да го гледат. И си тръгва.
После и за моето казаха, че е с червено гърло. И добре, че я видяха. Точно тогава направи мн. висока Т - почти 40. Това стана около 2 часа, след като я върнаха. На ръце я носихме до лекарката.
Мен са ме викали и за силна кашлица.
Но в групата на едното има деца, които перманентно са със сополи. Още от яслата си ходят  така. Тогава ми се набиха в очите, понеже предстоеше една манипулация и моето трябваше да го държим 10 дена здраво, без да кихне дори.

# 671
  • София
Момичета да питам пак.Подготвям документите за записване в ДГ.Трябва ли да ми издават удостоверение за настоящ адрес от общината,след като и на двамата родители адреса е в район Слатина?

# 672
  • София
В личните карти какво пише? Ако не е адрес в Слатина, ще е проблем.
В системата си пише, че удостоверението за настоящ адрес трябва да е издадено преди датата на класирането.

# 673
Здравейте.
Моля, ако имате отзиви за филиала на ул.Лидице на 168 ЦДГ Слънчогледи.Най вече ме интересува персонала.И още нещо- допускат ли се родителите да разгледат вътре помещението?   Praynig  bouquet

Днес ходих да видя филиала на ул. Андрей Николов, мога да разкажа за него ако искаш. Едва ли има коренни различия в обстановката.Приеха я там, В 61 ОДЗ и се падна висок номер от томболата. Но едва ли ще я запиша.

# 674
  • София
и нашата група в 61 ОДЗ са по-скоро 30 деца, и като цяло е висока посещаемостта.
за госпожи, не искам да надъхвам никого, не познавам добре другите, но от тези на дребния съм много доволна, особено от едната. това за г-жа цанова и г-жа димитрова, помощник възпитателката се казва еми, не знам фамилия.
за сополите и филтъра който правят сестрите - ами уж правят но и аз смятам че понякгоа са доста субективни за това кой е болен и кой не е и какво е допустимото ниво на сопол или друго, за да приемат детето за деня. аз лично винаги съмс е старала здрав да го пращам, но не всички родители са такива, по ред причини- няма кой да го гледа и прочие... така че от това оттърване няма, навсякъде е така според данни на мои познати, вкл. в частните градини/ясли Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт