Отговори
# 225
Здравейте
Влизам да честитя рождения ден на Каменчо!Да расте здрав,щастлив,умен,да радва мама и тати!
Имам още един въпрос за изследванията.То е ясно,че "първата урина" е относително понятие,но все някаква ще взема newsm78Та питанката ми е до колко време трябва да се занесе в лабораторията?Сигурно съм питала същите работи и преди 6 месеца,ама пуста глава-помни ли ooooh!

# 226
Здравейте банда! Hug

Ние се завърнахме! Sunglasses

Честито на всички порастнали дечица от последните две седмици.Да са живи,здрави,весели,игриви... Heart Eyes

Ние изкарахме добре.Не беше почивка,но все е някакво разнообразие от софийската скука.

Честито  и на всички проходили крачета.Много са и да не изброявам поименно.

Честито и на Съншайн за прекрасната новина. Praynig

Иначе за морето не знам какво да разкажа,което би било от полза на всички,които мислят да водят дечковците.Къпахме я девойката и в морето и в басейна.Понеже сутрин тя спи и пропускахме плажа.След 17 я пускахме за по един час в басейна.Страх от морето имаше само първият ден ,след което беше неудържима направо. Twisted Evil
Мята се като бясно куче и не я интересува,че не може...
Слагах цял бански ,за да не изгори,а последните 2-3 дни половинки,защото се предполагаше,че кожата е посвикнала.Е,пак се обрина от топлото както миналата година.Та така...бях на море,а се връщам почти без тен.Догодина се надявам положението да е малко по-"човешко"... Mr. Green

Засега толкова, да не досаждам.. Grinning

# 227
Здравейте!
Честит рожден ден на Камен!Много щастливо детство му желая и да радва мама и тате!Весел празник!
Краси е мн. крив тия дни и две вечери почти не спи,днес е с температура,а вчера му биха синфлорикса,уж го прегледа нищо му нямаше.Дано няма усложнения, че много ме е страх от тия ваксини  Tired
Честито на проходилите дечица!
Толкова от нас,че се събуди и реве....

# 228
Честит рожден ден на Камен! Да е жив и здрав Шуши, много да ви радва!

Яни, взимаш урината и отиваш в лабораторията.

Криси, дано всичко е наред при вас.

# 229
Здравейте,
ЧРД на Камен !Да е жив и здрав и да има приказно детство!  bouquet
Ние сме мнооого зле и двете -повръщане ли е ,чудо ли е -тя на една страна ,аз на друга !!!! Няма темп.,но аз съм много зле!Добре че майка дойде да ми помага за Дара ,че не мога да стана!
Хубав ден ви желая !
Сори че съм кратка ,но нямам сили!

# 230
Добре завърнали се,Силве Hug
Мерси,Ани  bouquetАз предния път така направих,но една мама ми каза,че било хубаво същия ден да се занесе,а аз знам до час долу-горе и се замислих  newsm78Този път ще процедирам пак като предния,пък първа-втора-каквато е Laughing
Ичка,бързичко да оздравявате.Криси,дано и при вас се оправят бързичко нещата.Ей,тия вируси и болести край нямат #2gunfire
Ваче,как е Ралка?
Браво за мерките,ПаО!Супер си е Мартинче!А за бягането не ми говори-то моя синковец още стабилно не може да ходи,все го вардя,но за бягането е първи.Та и ние всеки ден с екшъни Crazy

# 231
Честит рожден ден на Камен!Да расте здрав и засмян!  Hug

Ваче бързо оправяне на Ралка  Praynig

Ичка и на теб и на Дара също  Hug Криси и на Краси бързо оправяне!  Hug

Утре ще е прощъпулника на Краси,но още не съм измислила професии и предмети.Правих пробна питка,на мен и на него ни хареса да видим като се приберат довечера останалите какво ще кажат.Времето е ужасно днес-с този вятър такива течения стават,а като е затворено пък е страшна жега.За капак съседите ни пак готвят на огън и познайте къде отива миризмата-в спалните.Иде ми да ги разстрелям вече.Не разбират от дума-поне да си издължат малко комина,че да не бие към прозорците!!!

Добре завърнали се на морските!  Hug

# 232
Честит рожден ден на Камен. Да е жив и здрав и много много весело и щастливо детство.
Шуши, честит празник и на теб.   bouquet

# 233
Здравейте.

Честит рожден ден на Камен. Да ви е жив и здрав Шуши и скоро още едно шушенце.

Тина, няма угода. Като е топло, що е топло, като духа и е хладно-пак е ужасно Wink

ПаО, аз ликрата му я взех в последния момент. Дори се чудих, но свърши идеална работа. Слънцето беше много силно, вятъра също, та не посмях да го съблека.

Силве, добре дошли. Мятай се в темата за срещите.

Ичка, има някакъв летен вирус. До колкото разбрах поне минавал бързо. Целувки и бързо оздравяване за вас.

Бюти, тресе те треска сигурно покрай кръщенето. Сигурна съм, че всичко ще мине повече от перфектно.

Лека вечер от нас. Нещо ми е много криво на мен, та нямам муза.

# 234
  • София
Честит рожден ден на Камен! Да има прекрасно детство!

Малка Ралка е добре, няма Т откакто сме тук. Малко й е трудна адаптацията, но при ея е така... явно й трябват 3-4 дни.  Wink
Иначе си почиваме, рядко имам време да влизам, така че няма да съм редовна  Wink

# 235
Честит рожден ден на Камен!  bouquet

# 236
Честит рожден ден на Камен!

ВАЧЕ, АНИ2, радвам се, че дечицата са по-добре! Heart Eyes
ВАЧЕ, хубаво да си починеш и за мен Heart Eyes

ИЧКА, вие двечките бързо да оздравявате!

СИЛВЕ, добре дошла, чудех се къде си  Heart Eyes

ТИНА, хубав празник утре!

КРИСИ, дано Краси е здравичък Praynig

Дара ще е от последните проходили, натам отиват нещата ......

# 237
  • София
Опа, добър вечер Mr. Green

Честит рожден ден на Камен, да е много здрав и щастлив Hug

Другите се занесоха на дискотека до Китен и аз какво да правя, цъкам на компа Mr. Green
Ние сме ок, тук времето е хубаво, поне за сега Laughing
Крисчо се кефи на пясъка, заравя се целия, но водата не му харесва, пищи и реве, според мен му е студена Rolling Eyes като му напълним басейнчето и си седи в него с кеф, но след като се е постоплила водата Laughing
Иначе си стоим по цял ден на плажа Mr. Green под 3 чадъра (буквално), Крисчо си спи следобед, после си играе в басейнчето или на кърпата, е чат пат го гоня по пясъка, но като цяло слуша. 90% от времето седи чисто гол, ако не е акал слагам гащи бански уж, е един път се изака на кърпата Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Та така, хубаво е на морето, дано всички да стигнете до него Hug

Чин-че, за прощъпулника, търкаляш питката и това е, слагаш непознати предмети като си нарочваш кой за какво е, хубаво е да има и 1-2 щъкащи дечица наоколо Hug

ох лягам, че съм изморена, лека и спокойна, до скоро Hug

# 238
Честит рожден ден със закъснение на всички порастнали дечица !!!  newsm59
Както и на днешния рожденик Камен ! Да е жив и здрав!
Ние се позагубихме малко покраи разходки ,рождени дни,кръщенета.....и на края Викито се разболя от ангина.От понеделника сме на хомеопатия,но май антибиотика няма да ни се размине.Някой ползвал ли е Pancef ?А в понеделник вдигна 40 градуса....Засега сме си вкъщи и ще мога да се включвам по-редовно Simple Smile Лек ден на всички и приятна разходка .

# 239
Здравейтеее Hug

Честит Рожден ден на Камен на патеричка nbirthday, пожелавам му сестричка Wink Mr. Green

Честит Рожден ден на Евелин, Мони, Борко и Стефко   bigdance2

Моето голямо момче днес също става на годинка Heart Eyes, връхлитат ме страшни емоции, приготвям се за РД и си рева Blush.
Понеже не може нещо да не се обърка водата спря ooooh!, вуйчото на ММ в момента връзва помпата към водопровода, защото иначе сме с вързани ръце Confused
Черпя по бонбон, а когато си вземем и снимаме тортата, ще почерпя и с нея.

Общи условия

Активация на акаунт