Шуши, честито на патеричка и на Камен!
Ние пък имаме годишнина от сватбата, та да ви почерпя с по едно коктейлче

Честит рожден ден на сладкия Ивко! Да те дарява винаги с такива прекрасни емоции, които да те карат да се просълзяваш от радост и любов 

Тогава ще си отпразнувам и моя рожден ден,че мъжО като чу за прощъпулник и отсече:"Нашите трябва да са тук" и реших с един коршум два заека,а и нека да се стабилизира още в ходенето мъника ми
Само не ми е ясно защо трябва и свекърите да са тук,ще кажеш кой знае какво събитие е тоя прощъпулник,че и те да не изтърват нещо

, на Софи Хемоглобина 180, което ми казаха Че е малко над нормата, но е бил добър. Отайката перфектна, орината също, сега остана само Крис на логопед да водим и свършихме засега с докторите в БГ (да се надяваме
).
Нали знаете как казват хората ''да не ти се случва това дето ти мисли майка ти''

.
Тия дни се чувствам много изморена,прегърбена и с болки в кръста
и хич не съм на кеф,дано си почина при мама.

За цял месец все трябва да се засечем! 

Ире,хубав празник ,мила!
Ана2,честита годишнина ,все така влюбени и аз се присъединявам към пожеланието за едно момиченце!
Криси,приятно изкарване при мама! Чинче,страхотни снимки!
Силве,така си е с деца на море!
Дара и днес повръща ,аз съм уж по-добре,но тя не яде вече седмица нищо ,и от носа и от зъби,изобщо всичко й се събра!Отслабна с около 800гр.и не иска дори кисело мляко да яде
Да ви питам за свещичките против повръщане -забравих им името 

Не ги знам тия свещички 

Сега има цицина, но се надявам това да му е.

,Стефчо
,Борис
,Евелин
и Мони
!

Къпя я по 2,3 пъти на ден и още толкова кисне в бебешкият си басейн ама няма спасение... Започнах и климатика да пускам,страх ме е, но то стои ли се на 40 градуса

,Стефчо
,Борис
,Евелин
и Мони
!

Къпя я по 2,3 пъти на ден и още толкова кисне в бебешкият си басейн ама няма спасение... Започнах и климатика да пускам,страх ме е, но то стои ли се на 40 градуса
извинявам се ,че съм публикувала 2 пъти ,моЙто дете многоооооо пипа!