Отговори
# 240
Ире, честит рожден ден на Ивко! Много, много здрав, умен, щастлив да расте! Честито и на Стефчо, Евелин, Борис и Мони!
Шуши, честито на патеричка и на Камен!
Ние пък имаме годишнина от сватбата, та да ви почерпя с по едно коктейлче Simple Smile

# 241
  • София
Ире Heart Eyes  Честит рожден ден на сладкия Ивко!  Да те дарява винаги с такива прекрасни емоции, които да те карат да се просълзяваш от радост и любов  bouquet

Честит рожден ден и на Монката, Евелин, Стефи и Борис!  Да са здрави и много щастливи  bouquet

Ани2, бъдете винаги толкова единни, хармонични и обичащи се  bouquet

Съжалявам, че нямам време да пиша повече.  Прегръщам ви всички Hug

# 242
Ире,честит рожденик!Да ви е жив и здрав Ивко,щастливо детство му пожелавам и да ви радва много!
Честит рожден ден и на Стефко,Евелин,Борко и Мони!Живи и здрави,щасливи и най-вече послушни да са дечицата!
Честита годишнина,Ани2!Дълго да се обичате,разбирате,подкрепяте и защо не и едно момиченце Wink
Бътерфлай,бързо да оздравява Вики Hug
Ние ще правим прощъпулник другата събота май newsm78Тогава ще си отпразнувам и  моя рожден ден,че мъжО като чу за прощъпулник и отсече:"Нашите трябва да са тук" и реших с един коршум два заека,а и нека да се стабилизира още в ходенето мъника ми baby_neutralСамо не ми е ясно защо трябва и свекърите да са тук,ще кажеш кой знае какво събитие е тоя прощъпулник,че и те да не изтърват нещо Crossing Arms

# 243
Ире, честит рожден ден на Ивко! Жив и здрав да ти е, много да те слушка и радва! Hug  bouquet

Честит рожден ден и на Монката, Евелин, Борис и Стефи!  bouquet

Изследванията са ни добри, на Крисито перфектни  Sunglasses, на Софи Хемоглобина 180, което ми казаха Че е малко над нормата, но е бил добър. Отайката перфектна, орината също, сега остана само Крис на логопед да водим и свършихме засега с докторите в БГ (да се надяваме  Praynig).
Целувки на всиЧки, не пиша много, Че ми е много сдухано покрай тоя говор на Крисито,  да вземе да проговори това дете как трябва, та да минат тия притеснения... Praynig Нали знаете как казват хората ''да не ти се случва това дето ти мисли майка ти''  Rolling Eyes, какво ли не ми минава през главата, но и докторите подпомагат много за тези, в повечето случай, излишни притеснения. Sad

# 244
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС!

Ире - да нацелуваш малкия сладур от мен с пожелания само сълзи на радост и гордост да ти носи!
Една годинка! Само една майка знае какво значи за нея тази една годинка.... Hug

Шуши - на патерици - честито ти пораснало детенце и на теб!

Ани - честита годишнина и на вас! Нека любовта бъде все така ваша спътница и да гледате в една посока!  Hug

Шункаа - честито първи дни в къщето!

Аз имам мноого работа пак тия дни, като прибавим и умопомрачителното недоспиване съвсем ми е трудно да ви навестявам, но гледам поне да надничам при вас

Ние днес имаме фотосесия при Калина...много съм развълнувана...!

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 14:22 от heberlea

# 245
Честит рожден ден на всички рожденици днес!Да са живи и здрави и много щастливи и игри!

Ани2 честита годишнина - да сте винаги един до друг в добро и лошо!

Краси е добре,слава Богу днес си е предишното живо и послушно не мрънкащо дете/пупупу/....и има пробил 7-ми зъб  Mr. Green
Ние се стягаме за път също,пак при мама на Шумен за един месец - Ани този път трябва да се видим  Wink.
Аз ходих до работа и си пуснах молбата да изчистя цялата отпуска за 3-те години в майчинство се бяха събрали 83 дни и октомври живот и здраве се връщам на работа.Големия септември тр. да го вземат вече на ясла,уж бил 11-ти по ред и му наближава номера,а като влезе после Краси ще има предимство и веднага ще го вземат  PraynigТия дни се чувствам много изморена,прегърбена и с болки в кръста  Outta Joint и хич не съм на кеф,дано си почина при мама.
Хубав ден на всички!

# 246
Честит рожден ден на Ивко. Да е жив и здрав и много щастлив. Честит празник и на Евелин, Мони и Борко.

Ани2, честита годишнина. Пожелавам да сте все така единни и само хармония да цари в брака ви.

Накри, как изобщо ли не говори Крис!? Нали казваш че говори за себе си в трето лице. Аз помислих че само това те притеснява. Вярно е че на майката й минават най черните мисли през главата винаги. Но трябва да сме по оптимистични. В другата ми отчетна имаме дете, което така късничко проговори. Дори още не е проговорило напълно, но вече нещата вървят в правилната посока. Това че всички я успокояваха, че е нормално някои деца да проговорят по късно, я забави да вземе решение да го заведе при логопед. Така че правилно решение си взела. Срещите с логопеда ще помогнат много.  Peace

Хеберлеа, искам и аз после да видя какви снимки е сътворила Калина на Оги!  Heart Eyes Wink

Криси, като пристигнете тук, обади се или пиши на лични да си спретнем пак една среща.  Wink За цял месец все трябва да се засечем!

# 247
  • софия
Здравейте,
Честит рожден ден на всички  bouquet
Анн2 честита годишнина, пожелавам ви повече откраднати моменти само двамата Hug
Ичка как сте днес дано по добре Praynig
Накри, не се притесняваи малък е още Крисчо и дани не казва още РиЛ.
Криси, приятно изкарване.
Момичета случвало ли ви се е в акитата на дечицата да има нещо като пясък който мн. трудно се чисти, явно е от някоя храна. newsm78
 Hug

# 248
Ире, влизам специално за теб Simple Smile
Честит рожден ден на Ивко! Много здрав и любознателен да расте! Честито и на Стефчо, Евелин, Борис и Мони!  newsm59

Ана2, честито Simple Smile

Благодаря на всички за милите думи и пожелания от вчера! Много ме зарадвахте! Аз засега реанимирам и скоро ще се включа повече. Утре сме на консултация и ще се отчета.

# 249
Здравейте, Честит Рожден Ден на всички дечица днес !Да са здрави най-вече,защото за пореден път се уверявам ,че от здравето по-важно няма!!! Hug Ире,хубав празник ,мила! Hug Ана2,честита годишнина ,все така влюбени и аз се присъединявам към пожеланието за едно момиченце! Hug Криси,приятно изкарване при мама! Чинче,страхотни снимки! Hug Силве,така си е с деца на море! Laughing Зверче,супер звучиш! Hug Дара и днес повръща ,аз съм уж по-добре,но тя не яде вече седмица нищо ,и от носа и от зъби,изобщо всичко й се събра!Отслабна с около 800гр.и не иска дори кисело мляко да яде Cry Да ви питам за свещичките против повръщане -забравих им името  Embarassed нещо с В.... та много са големи иии не можах да й я сложа , а и тя така бяга! Няма ли някакви по-малки ?

# 250
Здравейте и от нас Simple Smile

Честит рожден ден Ивко и Камен - да са живи и здрави, все така усмихнати и весели  Heart Eyes

Ичка, ех, горкичката Дара, бъзичко да оздравявате  Hug Не ги знам тия свещички  Rolling Eyes. Тук пък, в нашия блок нали сме 5 бебета горе-долу на една възраст, има някакъв летен вирус с висока Т и разстройство, а и с повръщане май. Всичките го изкараха, само Алекс не е бил болен, много се моля да го подмине  Praynig

Деска, как си? Заета си, липсваш тук  Hug

Ани2, честита годишнина. Нека винаги да сте влюбени, много щастливи и задружни. Прекрасно семейство сте  Heart Eyes

Хаберлеа, дали ще може да видим Оги и Бела? Лично аз съм много любопитна  Flutter

Оф, има и още, ама съм уморена и разсеяна, а малкия рови къде ли не. Ставам....

# 251
Здравейте.

Честити рождени дни на всички празнуващи днес.   bouquet

Ичка, а прахчета не поема ли, или и тях ги повръща?
Свещичките не ги знам, ама ми мина друго...гадно нещо през ума. Да я намалиш тази свещичка?  Thinking

Хеберлеа, липсваш ..

Деси, ти също много липсваш..

Ани2, честита годишнина. Аз ви пожелавам само сила и търпение да преодолявате различията.. любовта си я имате.. Simple Smile

Криси, приятно прекарване. Да си починеш добре и на есен с песен..на ясла и работа.

На мен ми е много криво тези дни. Явно ме тресат хормоните, защото се улавям много раздразнителна. Днес Нико падна от дивана и то докато беше прав.  Stop Сега има цицина, но се надявам това да му е.
Радвам се, че ви харесват снимките ни от морето. Мислех си, че съм снимала много малко, а имам много снимки, които ако кача, ще задръстя фейсбук. Забелязах и това, че мен ме няма на снимки, с изкл. на 1, на която съм се самоснимала.  Sick

# 252
Влизам само да честитя набързичко на рождениците..

Шуши-Честит Рожден Ден на Каменчоо на патерички! Hug  bouquet
Честит Рожден Ден и на Ивко Heart Eyes,Стефчо Heart Eyes,Борис  Heart Eyes,Евелин Heart Eyes и Мони Heart Eyes!
Нека всички са живи и здрави и само да радват мама и тати! bdbaloni
Ичка- миличките...Бързо да оздравявате с мъничка Дара! Hug
Ваче-как е Рали?
Ани2- Честита годишнина! bouquet

Оф, нямам никакво време тези дни край малката!Много съм изморена,а тук е ужасно горещо в резултат на което Алекс се е уприщила от топлото ooooh! Къпя я по 2,3 пъти на ден и още толкова кисне в бебешкият си басейн ама  няма спасение... Започнах и климатика да пускам,страх ме е, но то стои ли се на 40 градуса Laughing

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 18:41 от @ALEKS@

# 253
Влизам само да честитя набързичко на рождениците..

Шуши-Честит Рожден Ден на Каменчоо на патериччки! Hug  bouquet
Честит Рожден Ден и на Ивко Heart Eyes,Стефчо Heart Eyes,Борис  Heart Eyes,Евелин Heart Eyes и Мони Heart Eyes!
Нека всички са живи и здрави и само да радват мама и тати! bdbaloni
Ичка- миличките...Бързо да оздравявате с мъничка Дара! Hug
Ваче-как е Рали?
Ани2- Честита годишнина!  bouquet

Оф, нямам никакво време тзи дни край малката!Много съм изморена,а тук е ужасно горещо в резулотат на което Алекс се е уприщила от топлото ooooh! Къпя я по 2,3 пъти на ден и още толкова кисне в бебешкият си басейн ама  няма спасение... Започнах и климатика да пускам,страх ме е, но то стои ли се на 40 градуса Laughing

ooooh! извинявам се ,че съм публикувала 2 пъти ,моЙто дете многоооооо пипа! Wink

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 18:44 от @ALEKS@

# 254
Честит рожден ден на Ивко-Усмивко ,Евелин, Мони и Борко.Да са живи и здравички! Hug

Били,честита годишнина!Много щастие и занапред желая. Heart Eyes

Ичка,оправяйте се бързо. Praynig

Чинче,ами разбираемо е.А за падането на Никонче-тепурва ще има да падат.Да ги пази ангелчето... Praynig

Зверче,браво на послушният Криско.И мама да почине на морето.Ред й е и й се пада. Wink Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт