Отговори
# 345
  • Sofia
Привет Hug
Честити празници от последните дни.
Ей и аз стигнах до форума. Надниквам от време на време но за писане не остават сили.
Вечер се прибирам и докато се нарадваме и нацелуваме с Дани, оправям го приспивам го и така вече мога да върша нещо у дома. Да ама времето не стига.

Иначе какво ново при нас, Дани много ми липсва и за последните две седмици минах през чувство за вина че съм го оставила, съмнения дали се грижат за него добре  и още подобни но вече взех да посвиквам с усещането. Никой няма да се грижи за него като мен, но мисля че се грижат добре за него.(дано) поне е щастлив и радостен като се прибера.Научил е много неща които скоро не очаквах да прави и много ме радва. Много нежен е станал и идва да ме целува и гушка.

Чинче, за спането Дани за една седмица от заспиване на ръце го научих да заспива сам сутрин, още две следобед и накрая сам си заспиваше и вечер с шишето.
Как аз най голямо значение отдавам на графика, понявга и той не иска да спи следобяд, но го оставям да лежи и да си играе сам за да се научи, че аз няма да го приспя понякога заспива късно понякога не и го вземам да си играем ако е станало късно. Режима ни следобед е никакъв но когато каже че му се спи тогава, но сутрин и вечер сме стриктни. той просто  си мрънка като дойде часа. И аз като Цвети, почти не съм правила изключения,тръгвала съм от празненства половин час след започването, не съм ходила на много такива и т.н дори на разходки ни е трудно да излизаме заради спането, но така е по добре, Нерви трябват в началото, Дани 3 дни плака по 10 мин и спря, няма как просто трудно е вече като са по големи, но ако си решила че е е време пробвай да го учиш в определено време и да е спокоен не превъзбуден, аз в началото го гушках 5 мин да се успокои и после в леглото, ако с милване става давай така,

Силве, давам всичко каквото Дани поиска в ръчичка, но за съжаление Дани отказа плодовете и яде само бисквити и сухари и от вчера си поиска и солети.

Болничките, бързо да се оправяте.

# 346
Здравей те  Hug
чета ви, но напоследък все вечер късно сядам пред комп., та ме мързи да пиша и само си чета. Embarassed
За режима няма да повтарям да не ставам банална, но само да кажа че за мен е страшно важен. Peace Още са малки де , но от 2,3 годишна възраст съм на мнение че правилата са многооо важни за децата. Както казах да не се повтарям, но това си ми е слабото място. Mr. Green
За храната давам най вече бисквитки да си яде сама или хляб, също и всякакви плодове като следобедна закуска. Напоследък много кайсии и праскови. Вчера така си и обелих и нарязах кайсии и 5 изяде. Shocked Но това освен, че си беше пийнала айрианче и филийка с мед. Laughing Тоест единствено супата на обяд и вечеря и попара ако и правя на закуска не яде сама, иначе и млякото с бисквити си пие сама и всичко твърдо. Солети не съм давала, само защото ме е страх да не се задави, не заради друго. Rolling Eyes Много е интересна като и намажа филийка и я накъсам на парчета и как прецизно взима всяко парче и си гледа ръката евентуално да не се изцапала. hahaha
Бързо оздравяване на болничките. Hug
Между другото всичко давам, само че ги беля - праскова, кайсия, домат ии т.н. Peace
Имаме си 6 зъба. Sunglasses
Все още не ходим. Embarassed Но пък ако не физически, се развиваме интелектуално. Mr. Green

# 347
Добро утро,
Деската Hug мерси ,че питаш!  Дара е по-добре,вчера си хапна кус-куса от кухнята и малко от супата ,което за мен е страшно много за последните дни!
Чинче,при нас мисля ,че прохождането ще е доста късничко ,но аз не го мисля,когато е готова тогава,както е и със зъбите ,просто при Дара нещата се случват по-бавничко и хич не ги мисля,по-скоро ме тормози това ,че я боли доста!
На всички с режими браво ,но искам да споделя мнението ,че според мен все пак и децата трябва да позволят да им бъде наложен режим,защото ако детето реве 40мин. до посиняване аз не съм съгласна ,че трябва по този начин да налагаме режим!
Дара до скоро не искаше изобщо на гърне ,а тази сутрин не иска пък да стане от него  Laughing Ама аз исках да я измия ,а то детето и Laughingало още работа на него Laughing И за гърнето спрях я ,опитах няколко пъти отново и тя пожела пак да стои,така че при моето дете с налагане нищо не става!
За кайсиите аз не ги беля  newsm78
Хубав ден ви желая!

# 348
Добро утро!

Деси, мерси за идеите! Аз като имам нещо в повече и все раздавам. Само съм си замразила лук, чесън, магданоз и копър понеже раздавах, раздавах и вече нямаше на кого да давам.  Wink А пипер суров ли замразяваш?

Радвам се че всички болнички се чувстват по добре!  Heart Eyes

# 349
Здравейте
Хеленче,напълно разбирам мнението ти,не съм искала да засегна никого,нито пък съм се засегнала от думите ти.Съгласна съм с всичко написано от теб и не съм искала да прозвуча така-просто това ми е болната тема и се паля много на нея....Много си права и се извинявам,ако съм те обидила по някакъв начин с поста си Hug
Дидолинке,Чинче и аз с това се успокоявам,че е период и освен да чакам да отмине друго не ми остава,защото да научиш дете да дъвче е едно,но да гълта едва ли би успяло да се научи....Иначе давам и аз солети,бисквити под мой надзор,но това не му е в помощ за гълтането,защото като отхапе по-голямо парче го изплюва ooooh!,понякога дъвче,но при преуглъщането се дави или му се повдига Crossing Arms
Тая сутрин сложих Ники на гърнетои освен рев друго нямаше newsm78
Ичка,разбира се,че ако реве не може да го оставиш заради пустия режим и наистина това го има,че някои деца просто не се поддават на такъв Naughty

# 350
Дидолинка, аз не бих дала зрънчо, защото е пържено.  Rolling Eyes

Ичка, права си, че не всяко дете може да се подложи на това. Нико много плаче и е инат, не мисля, че мога да издържа да го слушам, баща му е дори по-милостив от мен напоследък... та мисията ми май е обречена на провал за сега.  Hug
Дара е и едричка, може и затова да не иска да се пуска.

Яни, и Нико не иска на гърне, става и си го слага на главата.  Rolling Eyes

Даги, сигурно е много труден периода за теб, но не се чувствай виновна, пак е за негово добро.. да има парички.   bouquet

Пожара се вижда от нашата тераса. Ужасно, ама и доброволци не искат, защото им създавали повече проблеми.  Confused

# 351
Сега се връщам от ортодонта и нямам търпение да се похваля - нямам брекети вече!  Laughing Laughing Laughing То не е точно за нашата тема, ама толкова ми е гот без, че ми идва и тоя месец да си направим семейна снимка , че да имам поне една усмихната. Тъкмо приключихме със семейните снимки и вече мога да се усмихвам на воля.

# 352
  • София
Ани, честито! Ето какво е било бремето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Колко време ги носи и имаше ли ефект? А има ли проблем с емайла после като се махнат?

# 353
Здравейте Simple Smile

ИчкаHug радвам се, че най-после има хубави новини при вас. Дано по-бързо се нормализират нещата.

Яни, не съм се обидила, не бих могла. Радвам се, че си разбрала, че не е с лоши чувства  Hug

Ани, честито. Аз дори не знаех, че носиш  Laughing. Имаше ли ефект от тях? Колко време ги носи и каква беше причината?

# 354
Две години и един месец ги носих. Ефекта е чуден. При мен проблема не беше кой знае колко фрапиращ. Започна да ми се отваря едно разстояние между два зъба горе (първи и втори). И като стана колкото половин зъб страшно ме дразнеше и заради него сложих брекети и горе и долу. Е, изправиха ми се и разни други дребни завъртания на зъбите и затова сега изглеждат супер.
Ваче, тя днес така ги лъсна, че аз толкова бели не ги бях виждала. Надявам се емайла да не е наранен наистина , както твърди и ортодонтката.
Хеленче, как да разбереш че съм с брекети, като аз от две години не смея да се усмихна за снимка.  Mr. Green
Днес дори ги водих мойте мъже да ги почерпя по случая.

# 355
  • София
Здравейте! Ние сме на вилата, чувстваме се чудесно, но нямам много време за форума. В неделя беше кръщенето, а след него направихме и прощъпулник. Лора хвана кутийката от лекарства за лекар.  А тържеството според мен беше много хубаво, като имам възможност ще кача някоя снимка във фб. Много целувки на всички от нас (и се извинявам за липсата на нов ред, но не пиша от компа и не мога да намеря бутона Crazy)

# 356
Бюти, весело да си прекарате. Чакаме ви да си дойдете вече с нетърпение..

Ани, честито. А имаше ли проблем с говора в началото? Моята братовчедка има огромна нужда, но отказва, защото нямало да може да говори.

Аз съм бясна и  ще споделя с вас...

Вървя си аз днес по тротоара с Никола, когато внезапно някакъв решава да спре точно пред мен, минавайки на половин метър от Нико. Без мигач, без нищо... засилен като фурия, защото го видях и се  движеше с такава скорост, че за секунда не ми мина през акъла, че ще спира.
Направих някакъв коментар и човека се извини, но на отсрещния тротоар някакъв с бира и очевидно негов познат ми вика: ти каква си ма, че ще му правиш забележка, къде си тръгнала с това дете, къФ мигач, той да не шЪ завива и такива........... последваха и псувни и още красоти. Направо ми се доплака и не за друго, ами щото живея в простотията на хората и детето ми ще  расте сред комплексари. Писна ми да срещам хора, които само се чудят как да парадират, я с количка, я с умение на детето им, я с вещите им или пък с простотията си.. и това не е породено от мой комплекс, а от това, че ми се иска да живея в страна, в която не е важно каква кола караш или  дали регистрацията й е софийска, а е важна усмивката и уважението към хората. Този тип очевидно не уважава чуждата жена, как ли се държи с неговата... . Thinking

# 357
Здравейте,
Чинчеее,това с количката ,вещите ,дрехите ,марките иииии тем подобни са при всяка втора майка! Аз отдавна не чувам подобни изказвания,защото просто не ме интересуват!Искам детето ми да е живо и здраво и да има силите да преодолее ей такива комплексарщини и да разбере кое е важното в живота !
Бюти ,супер звучиш! Hug
Аз да питам през колко време изчишквате децата ,когато са по гащички?

# 358
Привет и от нас!

Нямам време да сядам във форума,този мой син ме стопява напоследък.
Направихме питката,търкулнахме я,хвана си флашка и химикал с едната ръка,а с другата CD.Ходихме на язовир за два дни на палатка-спа на дюшек,няма нито едно ухапване от насекоми,топнахме го в язовира и не се изрина.Много се забавлява и така след седмица-две ще ходим на вила пак там,че е по-прохладно и е сред природата.

Чин  Hug  Какво да ти кажа?Такива са по-голямата част от нашите сънародници.Това е положението,свиркай си и не им забелязвай.

Ани честито махане на брекетите  Hug Представям си как се усмихваш сега постоянно  Grinning

Нямам много какво да споделя,защото ежедневието ни е едно и също-пакости,щъкане и криене от жегата.
Пожелавам ви хубав ден и до скоро!  Hug

# 359
Здравейте!

Днес ММ ми погоди номер, но без да искал. Количката от снощи останала в багажника му и днес заминал във Варна и забравил да я извади. А ние си направихме план за по далечна разходка, че и среща с приятели и накрая стигнахме само до близката градинка. Така като ми се провалят плановете много мразя.  #Cussing out

Чин, за брекетите - не ми се е променял говора, но в началото си е доста неудобно. Дори не можех да се храня от болка. И почистването е неудобно. После се свиква. Аз само не успях да свикна визуално с тях.

Ичка, аз не го изпишквам Никола. макар че забелязах че пишка през около час. Оставям го да си намокри гащите и го преобувам. Днес няма да има това щастие да ходи без памперс, че след малко ще водя батко му на зъболекар, а съм и сама днес.

Бюти, честито ви христянче! Да е жива и здрава Лорка!

Общи условия

Активация на акаунт