Честити празници от последните дни.
Ей и аз стигнах до форума. Надниквам от време на време но за писане не остават сили.
Вечер се прибирам и докато се нарадваме и нацелуваме с Дани, оправям го приспивам го и така вече мога да върша нещо у дома. Да ама времето не стига.
Иначе какво ново при нас, Дани много ми липсва и за последните две седмици минах през чувство за вина че съм го оставила, съмнения дали се грижат за него добре и още подобни но вече взех да посвиквам с усещането. Никой няма да се грижи за него като мен, но мисля че се грижат добре за него.(дано) поне е щастлив и радостен като се прибера.Научил е много неща които скоро не очаквах да прави и много ме радва. Много нежен е станал и идва да ме целува и гушка.
Чинче, за спането Дани за една седмица от заспиване на ръце го научих да заспива сам сутрин, още две следобед и накрая сам си заспиваше и вечер с шишето.
Как аз най голямо значение отдавам на графика, понявга и той не иска да спи следобяд, но го оставям да лежи и да си играе сам за да се научи, че аз няма да го приспя понякога заспива късно понякога не и го вземам да си играем ако е станало късно. Режима ни следобед е никакъв но когато каже че му се спи тогава, но сутрин и вечер сме стриктни. той просто си мрънка като дойде часа. И аз като Цвети, почти не съм правила изключения,тръгвала съм от празненства половин час след започването, не съм ходила на много такива и т.н дори на разходки ни е трудно да излизаме заради спането, но така е по добре, Нерви трябват в началото, Дани 3 дни плака по 10 мин и спря, няма как просто трудно е вече като са по големи, но ако си решила че е е време пробвай да го учиш в определено време и да е спокоен не превъзбуден, аз в началото го гушках 5 мин да се успокои и после в леглото, ако с милване става давай така,
Силве, давам всичко каквото Дани поиска в ръчичка, но за съжаление Дани отказа плодовете и яде само бисквити и сухари и от вчера си поиска и солети.
Болничките, бързо да се оправяте.
Още са малки де , но от 2,3 годишна възраст съм на мнение че правилата са многооо важни за децата. Както казах да не се повтарям, но това си ми е слабото място. 

А пипер суров ли замразяваш?
,понякога дъвче,но при преуглъщането се дави или му се повдига 

)