Отговори
# 360
  • Sofia
Ани, честито ти сваляне на брекетите. Аз от сума ти време искам да си сложа, но все не събирам началната сума, винаги има нещо "по-важно".

Чин, и аз съм днес бясна, някъде от горните етажи някой непрекъснато изхвърля боклуци през балкона! Това от 2-3 дни се случва, но вече много набрах! И не знам какво точно да правя, четох наредба една на Столична община и това е за глоба, но не пише кой глобява конкретно за това. Бележка ще оставя долу, но определено се съмнявам да има полза.

# 361
Ани,а навън как процедираш? Аз искам да се пробвам лятото да махаме памперса!

# 362
Добър ден,мами
Честито християнче Лори!Да ви е жива и здрава,Бюти Hug
Чин,нямам думи,но то простотията нали знаеш....по хората ходи ooooh!
Ани,няма ли да качиш в групата някоя снимка да те видим,иначе честито за свалянето на брекетите Hug

# 363
И моето положение днес беше такова -без количка. Слав сутринта се успа за работа, таксито тръгнало и той трябваше да вземе колата. В бързината не ми извадил количката и аз с пръст в устата.

Шунче, ние имахме такъв комшия. Живееше на едно таванско помещение и пускаше все по някоя хартийка или опаковка  в задния ни двор, който е общ и само на входа. Веднъж на едно събрание Слав пред  всички го помоли да не го прави повече. Той много се засрами и нищо не каза. Пробвай така..пред някого да му кажеш. Културата ни е.... в петите,  направо се потрисам всеки ден.

Ичка, най-фрапантното е, че имам позната, която не си показва детето във фейсбук, щото го пазела от уроки (дори на приятелите си не го показва), в същото време всеки ден си пуска снимка с количката...  Crazy

# 364
Шунче, аз знам че отдавна се каниш да сложиш брекети. Но то при вас началната сума сигурно е колкото моята крайна. Пожелавам ти в скоро време да ти останат излишни за това.

Яни, специално на зъбите ли? Аз от сега нататък обещавам само усмихната да се снимам.  Grinning

Ичка, на вън с памперс. То като го оставя без пак излизаме в двора и стоим там докато се напиша. Но за разходка  и за игра на площадка винаги с памперс.

Чин, значи не съм била само аз!  Wink ММ за извинение тази вечер се занимава с децата близо два часа.

# 365
  • Sofia
Чин, и кво прави с тая количка? Да не се е цопнала тя вътре?  hahaha
За боклука - нямам идея кой хвърля, не смея и главата да си покажа, че ще ме удари нещо гнусно. А блокът е 15 етажа, от 1-2 седмици сме тук, та малко е кофти... А и за входът нямам думи, най-неподдържаният от всички околни блокове, просто не знам как недогледахме тази работа, съсредоточихме се върху апартамента, а то и другото си е важно.

# 366
Ани, честита ти нова усмивка Simple Smile
Днес явно е бил безколичков ден. Ние държим нашата в колата, но снощи се прибрахме със Стефан, той ми каза да се качвам и да оставя той да качи багажите и не погледнал - ключа ми за колата останал в джоба на количката. И днес не можахме да излезем надалеч, защото няма как да отключа колата. За капак Румен вдигна температура ей-така от нищото Sad И все още си я държи, дадох Нурофен преди малко. Та такива работи...
Чинче, много кофти случка Sad
Шунче, и ние живеем в кофти блок - половината хора са срещу другата половина, карат се, съдят се,  а няколко семейства вече се изнесоха и дават апартаментите си под наем на студенти, заради което стана още по-голям ужас...
Бюти, честито!
Тина, радвам се, че се разписа!
Ичка, дано Дара е добре вече, за да си отдъхнеш малко!
Не ми се пише нещо...та няма да ви дотягам...лека нощ!

# 367
Точно снимка,на която си усмихната имам предвид,Ани!За да видим хубавия резултат,разбира се Wink
Аз без количка едва ли бих мръднала някъде...Николай навън е като побеснял,ама то май всички са така.Хубаво им е на дечицата Laughing
Ичка,възхищавам ти се,да знаеш!Махна бибата,а сега и памперса мислиш да махаш.....и на фона на безсънието и всички тревоги покрай Даричка...Супер мама си!Как е малката сега?

# 368
Яни87,благодаря ти ,но едва ли заслужавам възхищение! Embarassed А за памперса то е просто желание ,но дали ще се случи Дара ще каже  и покаже! Иначе днес на разходката цял ден си изкара без памперс ,не се начишка newsm78 като си дойдохме в гърнето я свърши тази работа !
Много е амбициозно и може би рано ,но ми се иска да опитам да не й се спарва дупето поне през деня!
Лошото е ,че когато искам да я изчишкам не разбира какво става и плаче и се дърпа! А в гърнето много добре си знае защо я слагам!
Ние днес бяхме на разходка в градската градина и беше прекрасно ,хладничко
ММ пак ще заминава за Дания на 18ти септември ,но този път за почти месец и иска и ние с Дара да гостуваме там на приятелско семейство ,но доста време ми се вижда на чуждо място ,а и той ще е на път ,така че няма да отидем с него ,но ще ми е отново трудно сама ,въпреки че свиквам ,само да сме здрави!
Дара едва преди малко заспа като общо 6 пъти я слагах в кошарата и 6 пъти става и протяга ръчички пищейки! Е на 7мия път успях да я оставя !
Ще лягам и аз ,хубава вечер ви желая!
Забравих да ви пиша ,че в Тера Нова има супер намаление и днес купих  на Дара поличка за 5лв. и чудна блузка за 5лв. Та да знаете има сладурски неща!

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 22:52 от ichkata83

# 369
Хахаха, всички сме били без колички и коли... Simple Smile Ако не знаех, че е сряда със сигурност бих казала, че е вторник- вторник никога не ми върви, искам да го няма Simple Smile

Шунче, ами как какво- стои гордо подпряна и се усмихва, а  отдолу и пишат : прекрасна мама си; супер СТЕ и т.н Wink
За комшиите- въййй  Mr. Green аз ако се местя някога първо комшиите ще гледам. Тук беше сварено положение- защитничка на животни, отглеждаща 3 котки в тях, две във входа и куче пред вратата на входа.   Stop  Crazy
Луди роднини на Слав и разгонени съседи със скърцащо легло над нас... ШОК и ужас сме си. Simple Smile

Ичка, отидете, в Дания е много хубаво. Ако трябва по-рано ще се приберете. Цял месец- много е. Очертава се и Слав да ходи командировка по морето  и ние да си кукаме тука, ама все се надявам, че няма да има бюджет...  Wink
Иначе евала, моя Нико е много пристрастен към бибата.. и пампитата.  Twisted Evil

# 370
  • София
Здравейте, ние днес с Малка Ралка и какичка се разходихме до Панагюрище. Какичка разгледа залтното съкровище  Wink На обяд хапнахме в едно ресторантче. Ралка ми изяде шопската салата и определно настояваше да изяде шкембето  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Хубаво си изкарахме  Wink

За памперсите не мога да съм полезна, защото смятам, че на тази възраст няма смисъл да се маха памперса, но това си е моята теория. Аз ще махам памперс догодина. Рали не иска да сяда на гърне... иска да го ползва като столче. Събуя ли пампарса край! Реве и не иска. Ама ще се наложи да почна да я слагам. Подозирам, че това дето нося тук не й е удобно. Ще видим в Бургас, таз купих по Великден по-мъничко Wink

# 371

Почерпете се за рождения ми ден днес,момичета!Ставам на 25......
За памперсите и да искам няма как да махна сега,понеже и Ники не му се стои на гърне,а без биба не бих могла да го приспя Rolling EyesВсъщност може и да мога,но не ми се занимава сега с отказването й,честно казано...

# 372
Яни, честит рожден ден, мила! Бъди здрава и обичана!!

Момичета, нямам никаква сила, нито за писане, нито за нищо. Като парцал съм, такава отпадналост не съм чувствала никога, вероятно и жегите оказват влияние, но още със ставането сутрин нямам сила и желание за нищо. Просто физически ми е непосилно да "мърдам". Дано свърши скоро това, че имам и работа да върша...

Исках и да ви питам преминавате ли вече на общо хранене с бебчовците, давате ли им повечко от вашите манджички. Вземам повод от Накри, която беше писала , че дава вече филийка с медец (това ми е любимата закуска на мен лично, ще взема да въведа мед и за бебо). При нас положението с храненията мина от едната крайност - в другата - сега е страшно злояд и не признава нищо освен сладките пюрата и млекца. Вчера такъв зор с една варена на пара сьомга със зеленчуци, грехота направо да я хвърлям, а той не ще. Най-накрая я хапна , но трябваше да му давам с пръсти - с лъжица - ц.

Ичка, моите опити с махането на пампата са минимални засега, но всеки път, когато го оставя без памперс, засичам , че през 20 мин. пишка. Но той пие много вода. А за Дания, не се замисляй, хубава възможност е да се разнообразите. Ще тои хареса.

Ани, браво за красивите "нови" зъбки!

ще дописвам после...

# 373
  • София
Яни, Честит Рожден Ден!! Hug Hug

Съншайн, аз давам от около 2 седмици филийка с детски пастет сутрин. Рали много харесва тази закуска. Може да почна и мед да давам

# 374
  • Sofia
Яни, честит рожден ден! Най-прекрасни емоции през тази година ти пожелавам, да си здрава и щастлива!

Аз вече забравих кога ядеше каши и пюренца моето дете.  Crazy Изцяло от нашата храна си яде.
За закуска обича филия със сирене крема, топено сиренце или пастет и домат. Или изяжда една активия с плодове.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт