Отговори
# 375
Момичета, липсвате ми, но това е положението....

ЯНИ, честит ден-ден, бъди много щастлива!

АНИ2, дано бати вече е здрав!

ШУНЧИ, много неприятна история е това с "малките села", глкедай си апаратамента и се дезинтересерай от другите!

БЮТИ, честито!

СЪНШАЙН, дано скоро ти просветне!

ИЧКА, много ме кефиш!

ДЕСКА, ДАГИ, как сте?

ВАЧЕ, как ти завиждам само ако знаеш...

Аз пък да ви кажа, че в Бенетон има страхотни неща на супер цени!

ХЕЛЪН, как върви работа при вас?

Дара нито иска да ходи, нито да сяда и върши работа на гърне, вчера падна от спалнята  Embarassed, защото аз заспах Embarassed, но пък си има 2 горни кътни зъба...и изцяло яде от нашата храна и от ДК.

Много прегръдки на всички останали!

# 376
iani87 честит празник и от мен  Hug
Момичета какъв пастет давате? Аз обичам, но съм чувала какви ли не истории и не смея да вземам за нас, какво остава за децата.
Иначе Йосиф вчера прояде цаца  Mr. Green

# 377
Яни, Честит Рожден Ден!
Съншайн, давам всичко, което давам и на баткото. Peace За обяд обаче си е винаги зеленчукова супа с месо (пиле, пуйка и т.н.), много пъти и за вечеря. Мусака, зеле, картофи, таратор, домати, пълнени чушки, ориз с пиле общо взето всичко си яде, като първо винаги си яде супата и после основното. За закуска е винаги различно мляко с бисквити, попара, филийка с мед, принцеси с сирене и яйца или с кашкавал и фиденце, мляко с плодове (банан, ябълка, праскова пасирани с мляко и някоя бисквита). Айриан си пие по цял ден, плодове яде много между храненията, бисквити също си гризка или сухар, с риск за критика  Grinning признавам и кроасан е яла за закуска с аириан заедно с баткото. Мюсли с мен е яла, обожава ги, но това ще и е закуската от догодина да не прекаляваме. Mr. Green Остана ли нещо дет да не е яла? newsm78 ааа да шоколад още не яла, бира не е пила  Mr. Green, люто не е яла, газирано не е пила, общо взето едно към едно като баткото. Единствената разлика е че той е ял солети, зрънчо и жилирани бонбони, пък тя още не. Simple Smile Кренвирши никога не съм купувала и не са яли, защото просто и не знаят какво е. Маргарин също не купувам, както и пастет, не знам сега този детския дали е хубав ( дет вика Вачето). newsm78

Бенетона ви е по скъп от Италия. Crossing Arms С намаленията пак може и да има някоя добра цена, но по принцип не. Не съм купувала, но те за РД на София всички подаръци от там бяха, събра 11 рокли от Бенетона, много са красиви, но аз лично не бих го предпочела пред Айчема или Зарата, пък цените са горе долу там , даже Айчема е много по ефтин. Peace Сега към октовмри май ще отварят тук в мола в Пловдив Айчем и в Стара Загора, но може и по рано, та ще чакаме. Зара в Пловдив няма, та от Стара Загори си взехме някой неща. За обувките (найкове, адидаски и т.н.) нямам думи - тройни цени на много стари модели, та само като си ходим в Италия ще си взимаме. Crossing Arms

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 11:12 от nakri88

# 378
  • Sofia
Мая, има едни детски мънички, не им помня името обаче... Но са по-малки от стандартната консерва - взимам от тях да не се развалят, че големите не се изяждат или на КФМ, които са в опаковка като салам. Сега последно някакъв скъп гъши със стафиди взехме, уж аз да го пробвам, но не ми хареса особено, дечкото обаче го изяде.  Laughing

Ох, прочетох, Йосиф прояде деца.  Joy

Кити, как да не обръщам внимание, като по терасата ми вече има фасове, люспи от семки и листа от мушкато.  Sad
Снощи лепихме бележки и сутринта вече бяха скъсани...

Аз пък на рождения му ден му дадох кола, много мрънкаше за нея и му дадох да пие - е няма такъв фонтан и ужас в очите.  hahaha Мисля, че скоро няма да поиска.

# 379
Яни, честит рожден ден! Весел празник днес! Всичко най-добро ти пожелавам!

За закуска правя каквото и на батко му, че сега като са двамата не ми се правят две различни. Той обикновено закусва кус-кус или спагети; препечена филийка с масло и сирене; понякога купувам закуски от вън. Давам малко и на Никола да опита, но тогава му правя попара. Пастет и аз за нас не купувам. Мед също не съм давала още.

Днес им направих импровизиран басейн на терасата -  с коритото, защото нашия няма кой да надуе. То лятото ще мине ММ още не може да се организира да направи някакъв детски кът в двора.  Crazy

# 380
Яни,честит рожден ден. Hug

Хехехе,вие давате за закуска,каквото давате на големите деца,а ние с Мартин ядем едно и също,точно за да не правя две закуски.По този повод проядох попара(върла противничка бях : ) ),кус кус,само мляко с бисквити не съм яла.: ) Давам още фини овесени ядки с кис.мляко и плодове.Вече прояде и стафиди,та и тях му слагам в закуските сутрин и следобед.Понякога и между храненията.За мед мислех,че е рано...  newsm78

Шунка,лоша работа наистина.От близо 6 месеца се ядосвам с такива неща.При мен напредъка е едва забележим.Не ми хвърлят боклуци на терсата,защото сме на последния етаж,обаче такива мизерии ми правят с асансъора,че...... ooooh! От 4тия до 7мия етаж са общински жилища,сега са ги раздали на българи,които са живяли в циганската махала.Явно са свикнали да живеят по друг начин и тук настана анархия,с мръсотията и шума по всяко време не мога да се спарвя вече.Блокират асансъора,защото го претоварват и НИКОГА никой не направи нещо по въпроса,просто си продължават по пътя.Няколко пъти се озовавам със спящо дете в количката долу и не мога да се прибера,още толкова и обратния вариянт-не мога да излезна или мъкна Мартин на ръце с чантата и бурканите от ДК.Накрая с ММ направихме едно събрание и директно им казах,че са мърлячи.Малко ми беше неудобно аз да се обяснявам с 30 и нагоре 40 годишни хора и да им се карам  Embarassed.На всичкото отгоре всеки път като спре асансъора идват поне 5-6 човека да звънят в нас да ме питат какво е станало. Shocked  Охххх,отплеснах се,болна тема ми е... много е сложно толкова хора да живеят в синхрон,не знам как ще я караме.

Кити,еййй вижда се края със зъбената история щом и кътниците започнаха да излизат.Честито!

Анииии,давай му зорр за басейна.С помпа ще го надуе за нула време. Peace

Чин,не хаби нерви!Аз вярвам,че децата ни ще живеят в по-хубава обстановка,сред по-хубави хора.Живот и здраве,когато те бутат колички,от нашето поколение ще е човекът с бирата на острещния тротоар и вярвам,че ние вече не сме такива или поне повечето.Ще поживеем,ще видим.Виж аз пък се изприщвам от лицемерие и фалшиви усмивки и тогава реагирам бурно.

Нашите почивки излезе,че ще се слеят. Rolling Eyes От балкана директно към морето.Не мога да си представя колко багаж трябва да взема  ooooh!.Ще опитаме да нагласим поне един ден да се приберем.Но съм супер щастлива,че всички успяха да си вземат отпуската по едно и също време и ще сме с най-близките ни приятели.

# 381
  • София
Аз маргарин също не ползвам от години. Ама какво общо има той с пастета newsm78 Не знам какво сте чували за пастета. Едиснтвеното, което принципно за мен е проблем при дроба е, че преработва кръвта и всички отрови през него минават. Обаче преподчитам да давам пастет пред Малтофер. От години купувма пастет само на Компас. Не знам дали са добри, но като вкус ми допадат най-много. В детския би следвало да няма черен пипер например. Ралка много го яде.

Шунче как ме подсети за филии с крема. А какво кфема сирене взимаш? Кое е без растителни мазнини от българското, че не ми се купува Филаделфия по 3 кинта.
Овесени ядки, попари, кус-кус, юфка, не се котира изобщо Confused Аз не закусвам, та не мога да комбинирам с моята закуска. Саша пък и тя.. яде мекици например

# 382
Аз маргарин също не ползвам от години. Ама какво общо има той с пастета newsm78

Не че не го взимам пастета, защото е вреден, ми защото аз не обичам, ММ и той, пък и в Италия не съм виждала. Peace Следователно и те не са опитвали. Виж за маргарина и кренвиршите не купувам, защото хем не ми харесват, хем са боклуци. Peace Но за пастета не знам дали е полезен или не, просто на мен ми е гаден, Криси веднъж като бебе ( на година и половина) като си бяхме в БГ опита, но го плюеше, сега не съм му давала.

# 383
Е не сте ли чували за копита, косми, очи, зъби и всякакви подобни гадории, които били в пастета.
Това беше още за консервите Апетит преди години. Сега не знам как е.
Аз преди малко си взех билети за Варнааааа. В края на месеца ще видим морето  Mr. Green

# 384
  • Sofia
Ваче, все забравям, защото опаковките ми изглеждат еднакви. Сега погледнах вкъщи какво имаме, но това мъж ми го е купувал и не ми харесва особено - на Вълчев ООД, то е с извара, масло, сухо мляко и сол. Аз всеки път гледам съдържанието - има едно, на което пише само: сирене, сол

А, с Гугъл ми излезе това, което явно взимам - http://www.mainzbgshop.com/hranitelni-stoki/mlechni/krema-sirene.html

Има едно с растителни мазнини, което май беше със сини букви. Сякаш в Хит съм го виждала, но под него има жълт етикет (т.е. че е с раст. м.) и се разпознава.

# 385
Ваче,от съвсем сигурен източник знам,че Компаса(детския)е напълно съобразен с изискванията според възрастта на малчовците.И смятам,че ако е направен от черен дроб и сърце е даже много полезна храна.

Пао,страхотно ви се очертава да си прекарате.

Чин,много неприятна и често срещана случка обаче.За съжаление!
И да не забравя:Яни,честита ти годишнина.Здраве,късмет и берекет ти желая!

# 386
Яни87,ЧРД ! Да си жива и здрава ,много късмет,щастие и усмивки! Hug
За пастета и аз мисля да пробвам на филийка!
Ваче,всички мислят,че е доста рано за махане на памперс и може би сте прави ,но аз искам да пробвам сега лятото!
Днес Дара се начишка веднъж навън ,направи си локвичка,но просто не ми дава да я изчишквам ,още не схваща за какво става дума и иска само на гърнето !
За пътуването ни до Дания серизно се позамислих,има и плюсове и минуси ,но имаме още малко време да поумуваме преди да купим билетите ,но дори да отидем по-скоро ще е само за седмица.С ММ ще решаваме!
Кити Hug
Хелънче Hug
Дара за пръв път днес не спа сутринта ,а вече почти 3часа спи! Май е вече по-голяма и ще спи веднъж на ден! Praynig

# 387
Здравейте!
Ч.Р.Д. Яни!Бъди здрава,щастлива и обичана и много късмет!Хубав празник ти желая!

Още не съм давала пастет и крема сирене,но ми дадохте идея да разнообразя закуската, която предимно е мляко с плод и бисквити,попара със сирене,само плодове,мляко с ориз,баница домашна, а понякога когато давам на Андон купешка закуска си хапва малко и Краси.Обща храна яде с удоволствие отдавна,милия всичко обича/пупупу/.
А за мед не са ли малки,защо ми се върти в главата след 2-та година  Thinking

Ани,честита нова усмивка!Надявам се скоро да я видя  Grinning

Чин,беше питала за режима,хубаво ще е да пробваш да създадеш някакъв,ще ти е много зор да го гушкаш по нататък.Аз и двамата от малки ги научих да заспиват сами,с малки изключения стоя в стаята при тях докато заспят,но това най-вече заради баткото.Краси си заспива сам от малък - слагам го и излизам от стаята,е докато свикне имаше рев,ако не му се спи също реве много,но тогава го вземем да поиграе още и след 30 мин пробвам пак.А при теб ще е добре за догодина да може да заспива без теб,ако нямаш помощ ще ти е трудно първите месеци,особено ако съвпадне кърменето с приспиването на  Нико.

Голяма жега настана,добре че тук в къщата при мама е по хладно

Ох, прочетох, Йосиф прояде деца.  Joy

аз пък прочетох цица  Joy

# 388
Хелоу бандааа Hug
Привет от морето Party (което още не сме пробвали, чакаме да захладнее)

Яни, честит Рожден ден, мила  bouquet Много усмивки и любов ти желая Hug

Ани, честита нова усмивка, ще чакаме засмяни снимки Hug

Бюти, честита християнка  bouquet, много здрава и щастлива да е Hug

Чак сега пиша, защото нямах никакво време. Малчо се оправи, но направи алергия от антибиотика - обрина се, после до като опаковам половината къща ooooh! И така... Не мога да пиша много защото ММ се бори с глезльо (много се разлигави покрай болестта), надявам се довечера, когато заспи да се включа пак, а иначе до тук проспа почти целия път.

Чао, целувкиии Hug

# 389
Благодаря ви и тук за пожеланията!Много сте мили,момичета   bouquet
Ире,браво,че е спал усмИвко,че на мен най-кофти ми е като трябва да забавлявам по време на път!30мин. е ок,но след това иска да излиза от столчето и да дивее.Та най-добре пътя да бъде проспан baby_neutral
Да топнеш дупе и заради мен:)))

Общи условия

Активация на акаунт