Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 762
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
dovede, нямаш проблем, стига да не ти пречи, че не е редактиран от някой по-вещ в правенето на субтитри. Едва до половината съм и не знам кога ще го завърша, но ако до тогава не си го гледала ще "свирна".

# 316
  • Пловдив
2в1, благодаря  Hug! Ще се възползвам, когато и да ги завършиш субтитрите, аз за никъде не бързам. Все пак друго е да се гледа на роден език, а че не са редактирани "професионално" не ми пречи изобщо.

# 317
  • BG
didkapan, да е жива и здрава дъщеричкатата ти  bouquet Между другото моята щерка също се казва Белослава Wink
rossonera, след като изгледах Rookies се разтърсих да видя кой изпълнява ост-а и видях, че си им пуснала тема на Greeeeen( не помня колко еее бяха точно Wink ) и сега ме човърка едно любопитство защо така не се показват да ги видим кои са. Много ми е интересен този въпрос. А относно новия сериал на Aaron Yan четох, че има много нисък рейтинг, дано това не се отрази на продължителността му.
 Aз продължавам с японско и започнах A taste of honey, сега съм на 3 еп. и  мога да кажа, че сериала си заслужава на 100 % отделеното време. Като го довърша, ще напиша по-обстойно мнение за него.
 И сега, понеже е петък да се включа и аз с нещо тайванско:lol:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 20:04 от нощен гост

# 318
  • MJF
dovede, туй твойто е ваканция. И на виртуално училище не щеш да ходиш  Laughing. rossonera, Елеасара.... са поели грижата, споко   Mr. Green

Lee Jang-Woo. Гледам го за втори път тази година. Сега в първата му главна роля. Заслужава да го похваля. Героят му  мнооого трудно бих нарекла симпатичен, в началото направо ме дразнеше, почти не можех да го гледам,  но го играе с душа. Образа му позволява да покаже какво може като актьор а то е на ниво.
I Do, I Do , можеше да бъде приятно заглавие ако не се наблягаше толкоз на "корейското", ретроградните моменти просто натежават и развалят настроението. Ето епизода от сряда го изгледах сега.

# 319
  • DE
didkapan, наздраве за рожденничката. Да ви е жива и здрава и много да ви радва. Е може и малко да ви ядосва, но това му е хубавото да отглеждаш дете Mr. Green
"Дани кучето" - съм го гледала преди време по телевизията, а наскоро го повтаряха и аз пак го гледах Mr. Green Прекрасна бойна хореография, много нежно поднесени романтични моменти и страхотна актьорска игра. Все пак Люк Бесон е от любимите ми режисьори, а Джет Ли само ще кажа, той е много, много любим, макар да има участия предимно в екшъни си остава първият азиатски актьор когото харесах още като невръстна тийнейджърка в "Манастира Шаолин". Дааа, понякога си спомням с носталгия колко бях запалена по изтока още като дете, а на стари години любовта се върна още по силна също като в сериал.
Цитат
То се е видяло, че днес ще ви досаждам, ами поне да го направя както трябва
Как може въобще да си помислиш, че ще ни досадиш с Джуджковците(така ги наричаме галено вкъщи)
Такова великолепие не може да е досадно Heart Eyes
А щях да забравя,  имам предположение кой е бащата на синята китара. За да ни е гадно предполагам, че е адвоката, приличат си или аз си въобразявам #Crazy, но го свалих на руски и повече няма да  го чакам. В депресия съм, а така се лекувам със сериален маратон и стари любими изпълнения.

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 00:29 от дането

# 320
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте мили дами мерси за топлото посрещане 49 дена е първия сериал който ме завладя.сега почвам с BAD LOVE надявам се да ми хареса после ще пиша мерси за предложенията надявам се всички да гледам лек ден

# 321
Здравейте  Hug

Не зная дали сте гледали,но знаете ли откъде могат да се гледат епизодите на шоуто "Strong heart" с английски субтитри?

Нямам търпение да започне: Rich Man, Poor Woman.Дано го превеждат скоростно,за да може да му се радваме  Simple Smile

# 322
Добро утро и поздрав за дането с едни нейни любимки   Wink

*АДРЕНАЛИНКА*, с такъв главен няма начин да не ти хареса "Bad Love" Wink, а пък ние се надяваме да те виждаме по-честичко в нашата тема Peace.

romanti4ka, погледни тук, но не знам дали всички линкове работят и са преведени. Аз не гледам тези програми и не съм много в час, та дано се включи и някой по-запознат.

# 323
  • MJF
 Confused: от Фантом 11
Скрит текст:
Uhm Ki-Joon изтри ли файла компромат от лаптопа? По превода с който гледах написаха че трие.  Thinking. Не че съм имала големи очаквания от корейците за криминале, хич не ги изпипват. Тук понеже началото бе обнадеждаващо но до там. За толкоз им стигнаха силиците на екипа.

2в1
, като гледам колко хора чакат Rich Man, Poor Woman, може да поддадеш за текущо поглеждане  Wink Hug

Can Love Become Money Episode 7 се е появил. Цели 2 за 2 дни. Какво живване  Laughing!

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 09:46 от 6o6ul4o

# 324

romanti4ka, погледни тук, но не знам дали всички линкове работят и са преведени. Аз не гледам тези програми и не съм много в час, та дано се включи и някой по-запознат.

Благодаря ще го погледна  Hug

# 325
Нормални 30-ет годишни отдадени на професията си мъже са GReeeeN. Разбирам ги напълно, не е нужно да се вдига шум около тях, те правят страхотна музика, но и работят професията са на зъболекари. Прави са, че искат анонимност, цялата тази какафония, фотосесии, фенове не е за всеки. Наскоро все пак те разкриха поне малко кои са, четох за тяхна среща с фенове, но така и не съм виждала снимки. Издадоха и нов албум на 27 юни. Обновявам редовно 6-те теми, които направих в Спирита, така че името (което е необичайно дълго) на новият албум е написано.

Относно рейтинга на Alice in Wonder City... За мен сериалът си струва отделеното време и се радвам, че съвсем случайно го открих и стартирах (забелязах и в Спирита, че аз единствено се изказах, никой друг не коментира, жалко...). Очевидно продукциите, които са с нисък рейтинг са точно за мен. Та, така.. да си гледат работата техните рейтинги, хареса ли ми нещо не надавам ухо кой друг го одобрява или оценява. И да го съкратят и да го завършат - на мен впечатленията ми са положителни, нямам никакъв опит с тайванските продукции, а тук съм доволна. Утре очаквам 8-ма серия, ще я изгледам, а в понеделник и с превода на английски.

И един подарък от мен за почитателките на Ямапи и Такуя Кимура тук. Споделих ви онзи ден, че гледах шоуто SMAPxSMAP от 2 юли, в което гост бе Юта "Лукчо" Тамамори, освен него обаче гостува и Пи-чан, както и актрисата Мао Даичи. Качиха хардсъбната версия на английски вчера на откъса с Ямапи и ако има желаещи да видят Такуя Кимура облечен като розов пудел, а Ямапи като жълт пудел.. Моля, douzo!

Kimura Takuya & Yamashita Tomohisa - SMAPxSMAP with english subs July 2, 2012

# 326
  • DE
2в1 благодаря за поздрава love001, момичетата са прекрасни. Още повече са се разхубавили.
И тъкмо си гледам стари лайф изпълнения, да ви покажа основната причина да обичам YG, малко са детски тук, но колаборацията е страхотна,

И новото видео на едни японски любимци, което е и реклама на телефон. Защо ли и у нас не правят такива реклами???

Росонерка, SMAPxSMAP е страхотно шоу, гледала съм няколко епизода преведени на руски и страшно съжалявам, че няма превод на повече епизоди. Шинго и Кимура са страхотен тандем, много обичам да ги гледам заедно. Има страхотна химия между тях, а и двамата са достатъчно откачени Heart Eyes

# 327
Момичета, благодаря на всички за пожеланията. И макар, че е малко странично от темата искам да споделя с вас малко азиатска красота. И за да не си копирам коментара от спирита, ще ви дам малка препратка към поста ми: Пост 35.

# 328
 4470

didkapan,честит празник на теб и дъщеричката ти, малко на патирици, но се надявам празненството да е продължило като в приказките - 3 дни и 3 нощи  Mr. Green

Ревнувам, ревнувам за тази красива тема "Приятно за окото".Още повече,че тъкмо се каних да ви показвам едно иранско селце,ама ще го оставя за по-добри времена.

Hug На новите момичета.

Crossing Arms Петък,а петък,но ни едно красиво тайландско съкровище. Мрънкам, да знаете. Laughing

# 329
Хвърлих снощи едно око на новата 13-та серия на "Джентълмените" и видях "червената китара". Дам, Jung Yong Hwa добре го бяха стегнали, в ролята на бивш ученик на нашата учителка по етика, а по настоящем халю звезда (естествено). Слабо включване, т.е той така и не се научи как да се държи пред камерите и да се отпусне, да не играе все едно го карат насила. Порадвах му се все пак, а на финал най-после и "синята китара" имаше музикално изпълнение с китара.
Вълшебен глас има това момче и трудно разбирам, защо след като е бил лидер на групата от самото й създаване, е изместен и е взето решение да се наложи именно Jung Yong Hwa. Ясно и тук в сериала си пролича кой има таланта не само на невероятен певец, китарист, но и на актьор от 4-мата. Необяснимо е за мен защо Lee Jong Hyun е в сянка, той е двигателят на тази група.

След няколко дни най-после отново се появи японската ми муза (най-скъпата за мен от азиатците) и изгледах вчера старта на новия японски сериал Ghost Mama Sousasen (2012) с Юкие Накама (Шоши-сан, това е Тя от Arifureta Kiseki), Мирай Шида, Икки Савамура и Юма Санада (интересно Джони). Изгледах го, сериалчето не е никак зле, но кой ли ще го превежда на английски, за да гледаме... Най-изненадващия момент за мен - появата в ролята на небесен ангел на Кенто Каку. Не можех да повярвам, че го виждам и то в това превъплащение.
Вчера стартира и друга японска дорама с Юри Чинен от Hey! Say! JUMP (както и NYC, групи в Johnny's Ent. колкото искаш) и Джеси Луис - Sprout. Свалих я, не съм я гледала все още, но четох добри коментари, а и видях много интересни кадри с Джеси Луис от първи епизод (почитателките на хлапето може и да завидят на актрисата, която му партнира).

Общи условия

Активация на акаунт