Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото мнение за телевизионния сериал "Time Slip Dr. Jin"?
Каква е информацията за превода на сериала „Time Slip Dr. Jin“?
Какво е мнението на някого за сериала "Посейдон" и къде мога да го намеря с български субтитри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото мнение за телевизионния сериал "Time Slip Dr. Jin"?
Time Slip Dr. Jin е сериал в начален етап, който представя главните герои и загатва бъдещите взаимоотношения. Мненията за него са разнообразни, като някои хора смятат, че може да се хареса на тези, които харесват медицински теми с елементи на фантастика и пътуване във времето. Потребителите споделят, че сериалът ги завладява със своя сюжет, който включва трепанация на черепа в домашни условия и различни медицински случаи. Те изразяват интерес и възхищение към главния герой, който разбира и лекува от всичко, от неврохирургия до венерически болести. Въпреки това форумът изразява недоволство от развитието на сюжета в сериала, като потребителите предпочитат съвременни сюжети пред исторически и изразяват негативно отношение към определени герои и сюжетни елементи.
-
Каква е информацията за превода на сериала „Time Slip Dr. Jin“?
-
Какво е мнението на някого за сериала "Посейдон" и къде мога да го намеря с български субтитри?
-
Какво е мнението на хората за телевизионния сериал „Oh! My Lady“?
-
Какво е мнението на някого за сериала „Princess Ja Myung“?
. Намалява ми "нашата зона" 
. rossonera ще си доволна.
. В 14 епизод от превюто видях че ще използват тестовете ни
!
.

поздрав за всички "секси лейдита" в темата 
.
,че искам да гледам "I muss you" и "Yossi", но и двата ги крият. За вторият само търпение е нужно и ще изкочи (и доза скептицизъм дали ще ми хареса), но този с Тик... Обаче гледах,не е кадо да не съм гледала.
). Голям бонус беше следната подсказка: "Бешкемпир е бил структуриран като одеяло "пачуърк" и режисьорът ни разясни, че всяко парцалче е спомен за починал човек. Когато човек си отива от този свят, при киргизите е прието да се раздават парченца тъкан. Значи парцаленото одеяло е родовата памет, а "Бешкемпир" е опит да се изтъче образната памет на киргизите."И е успял. Черно бeли кадри,които показват живота (от раждането до смъртта) в беден Киргизстан - с хората, с обичаите, с детските игри и индийските филми.

Хич не обичам два поста един след друг да пиша 

.
мнооого регроградно и "корейско". Разбрах го и без субтитрите. "Синята китара" макар и много малко екранно време наистина мога да го похваля, гледам го за първи път, естествен и 100% в ролята.
търпение. Ето значи , кой ще дава репортажи от туй заглавие тъй като аз съм тотален пас по жанр.
, не че не обичам да чета спойлери, но имах надеждата, че поне този проект няма да окепазят 
, а и заради прекрасната актьорска игра на мъжете и малката. Жените е ясно, че са дразнещи и досадни, но ние си знаем каква е традиционната корейска кифла(извинявам се за определението, но страшно се дразня на това клише)
прескачай. То само 14-и ще е такъв