Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 759
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Започвам да се плаша от коментарите ви за "Джентълмените" и за "I do I do" Thinking. Фантомът и той издиша, но там поне си знам, че криминалетата не са силната страна на корейците, когато става въпрос за сериали. Сега се надявам само японците да не оплескат нещата с драмата на Шун. За нея ще си чакам коментар от нашия специалист по самурайските въпроси Hug.

Tuon, хубавите работи бавно стават. Чакане му е майката  action032. За сметка на това, още един твой любимец скоро ще те зарадва на екран. Song Joong Ki ще се появи през септември в мелодрамата Nice Guy. Леко ме притеснява това "мелодрама" и фактът, че сценаристът е същия като на I’m Sorry I Love You и A Love to Kill. Дано не значи, че накрая всичко ще бъде осеяно с трупове  Sick.

# 346
  • MJF
2в1 , никакво плашене  Hug. Критиките ми на "Джентълмените" и  "I do, I do" са заради непоследователния /алогичен текст. И в двете заглавия имаме герои модерни/съвременни, зрели и уж се занимаваме със съвременно житие.  Нито това че героите са "полярни"-т.е. едновременно крайно инфантилни/първосигнални  и сериозни, нито дамските образи са нещо ново за нас.  На всичко отгоре двата сценариста имат чудесен каст, по цял куп любимци. Но вместо съвременно битие гледаме ......Прекалено голямо е разминавенито между обявеното "съвременна драма" и това което са написали и пишат в движение кор. мъдреците. И двете заглавия преполовиха. Любопитна съм какви ще са им крайщата. Очаквам фиаско, пепел ми на устата.

romanti4ka ,
Скрит текст:
кофти за нас зрителите завършиха 14-и епизод  Laughing. Не разбрахме адвоката чий ДНК тест показа на нашия човек. Пак ще чакаме превюта.

# 347
Явно е дошло времето за "The Hotel Venus".Все още не съм гледала филмовият дебют на  Lee Jun Ki. Blush

2в1, помня, че писа за сериала с Song Joong Ki и съм си го отбелязала. И да  Sad предчуствам, че ще се реве,много ще се реве.

И като стана дума за сладинкият Joong Ki
Скрит текст:

И аз чакам спойлер за доктор Хони. Flutter

# 348
Шошулчо, финала в 14-ти епизод на "Джентълмените":

Скрит текст:
Изгледай го отново (вникни и в думите) и мисля ще разбереш сама и това, което сега ще напиша.

Jang Dong Gun е бащата и това стана много ясно още на финала в кабинета на адвоката. "Синята китара" отиде готов за ДНК тест, но адвоката го изненада с готов такъв резултат, защото ако обърна внимание той каза, че се "грижи за делата на фирмата на баща му (а преди това каза и името на До Джин, т.e на героя на Jang Dong Gun) и естествено взима винаги предварителни мерки". Тестът показа 99, 9 % съвместимост (според мен са взели нещо от "синята китара" - или четка за зъби, от престоя му в къщата на инженера, малката сигурно е помогнала, но просто не дадоха тези кадри) и само затвърди всичко, което вече се знаеше, а целият този цирк в оставащите 6-ет епизода до финал е за да даде нужната по корейски мелодрама на връзката в случая между главните двама герои. Корейците без рев и раздели не могат да издържат до финал един сериал, пък обявен той в началото за комедия. Романтична комедия при това. Сега "корейската кифла" ще се дърпа, ще е обидена, адвоката ще иска да обръща внимание на сина си и бла бла бла и дрън дрън дрън. Финал по корейски и да си ходим.

Имам едно добра новина, за тези които гледат самурайски продукции. Всичко, което излезе до тук от японците през тази седмица вече си има превод на английски! Всичко. И Boys on the Run (2012) новата дорама на Рюхей Маруяма, чиято първа серия се излъчи в петък, и Ghost Mama Sousasen (2012), за който говорих онзи ден (в събота), споменах вече за Beautiful Rain (2012), а вчера излъчиха и първа серия на Summer Rescue (2012) новият сериал на Осаму Мукай, в който той е спасител в планината и лекар, обещават и за него буквички на инглиш тези дни.
Днес стартира Rich Man, Poor Woman (2012), а за него букви обещават още утре веднага. Така, че надежда за новите японски сериали има.

Искам да обърна внимание и на едно друго японско заглавие, което стартира утре. Това е новия сериал на Еми Такей с участието на Йоске Егучи и Джун Канаме - Iki mo Dekinai Natsu (2012). Шоши-сан, режисьор на продукцията е Кейто Кoно, създал Freeter Ie o Kau (2010) И Hayami-san to Yobareru Hi (2012) (нашите два сериала с теб, от които останахме много, много доволни). Бъди нащрек, ще ти подавам инфо как върви, защото аз ще го следя редовно.

2в1, след два часа ще имаш от първа ръка информация за Rich Man, Poor Woman (2012). За теб съм винаги на линия. Hug

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 14:24 от rossonera

# 349

2в1, след два часа ще имаш от първа ръка информация за Rich Man, Poor Woman (2012). За теб съм винаги на линия. Hug

И на мен ще ми е интересен този сериал и се надявам някой да го преведе с английски буквички.Когато има повече информация,ще споделите ли?Доколкото знам днес започва,но нямам представа къде мога да го гледам или да си го изтегля newsm78

# 350
romanti4ka, написала съм отговора на въпроса ти за превода в поста си. Не си прочела внимателно. Ако те интересуват японските продукции можеш да четеш какво споделям, винаги давам подробна информация.

Епизодите на Rich Man, Poor Woman могат да се откриват в d-addicts, където се качва и всичко останало от японците. Там се правят и 99 % от преводите.

# 351
romanti4ka, написала съм отговора на въпроса ти за превода в поста си. Не си прочела внимателно. Ако те интересуват японските продукции можеш да четеш какво споделям, винаги давам подробна информация.

Епизодите на Rich Man, Poor Woman могат да се откриват в d-addicts, където се качва и всичко останало от японците. Там се правят и 99 % от преводите.

Интересувам се само от тази японска продукция,извинявам се,че не съм чела внимателно.Благодаря за отговора.

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 15:06 от romanti4ka

# 352
Нееее с такова говорене на вие няма да се разберем.Не  Naughty Трябва да се забрани конкретно за темата. Само на ти.

rossonera, честито завръщане на върха. Голям мач направиха Фед и Мъри вчера.

Скрит текст:

И така ... нали почват Олимпийските игри (пък и се чудя какво да правя в тази жега) и се каня да гледам. Най вече плаване и се замислих ( Laughing), че ако тръгна да се давя искам So Ji Sub да ме спасява (Фелпс да извинява)и да ми прави изкуствено дишане.
Та се надявам и някой друг да сподели от кой  иска да бъде спасяван, хипотетично.

# 353
  • MJF
Изгледах го финала на 14-и епизод с превод. Обаче нали не чета тез йероглифи
Скрит текст:
и аз оставам с впечатлението че се губим в превода. Обаче и аз като romanti4ka оставам с подозрение.  Ще разберем в 15-и.  Laughing
.

Tuon и аз съм в олимпийския басейн. Обаче по въпроса , като виден рак ако се наложи аз ще ги спасявам  Laughing   sport027 . Хипотетичните ми давещи се знаете,  че при мен  са цял отбор, хм  Thinking по-точно армия.  Thinking ще се чудя кой по -напред.

Rich Man, Poor Woman (2012), още не е почнал а се наредихме цяла дружина  tv  Laughing

# 354
Rich Man, Poor Woman (2012) - впечатления след изгледан първи епизод по Fuji TV.

Скрит текст:
Страхотно начало, невероятен Шун Огури. Един съвременен и много добре направен японски сериал от това, което видях в първа серия. Пoдчертавам - съвременен. Той - изоставен в детството си от майка си, превърнал се в преуспяващ млад бизнезмен. Програмата, която е разработил се казва "Next Innovаtion", работи основно с и чрез мобилния си телефон, млад мъж, успял във всичко, търсещ поредното си предизвикателство - в случая това е Тя. Тя - обикновенa млада жена, умна, отнася се с уважение към околните й, но и бедна (много ми хареса момента с нейните обувки - стари, износени и как наблегнаха на това как тя отиде и си купи нови за срещата си с него, т.е "влезе" в тях, обу ги за началото на новия си живот), търсеща начин за своето препитание го видя на корицата на списание "Genie", прочете за неговата програма и реши да посети срещата, която се организираше, и която Той ръководеше. Тя и Той се срещнаха. Той бе заинтригуван от това, което Тя каза на срещата с него пред всички (за това ми трябват английски буквички, не схванах всичко). Уникален Огури-сан поглед! Онзи поглед, който ни е карал да не мислим за нищо друго. Той я нае във фирмата си. Много комични ситуации между двамата. Естествено след като Тя работи вече в неговата фирма, имаше нужда и от подходящ гардероб. Той се погрижи и за това, а Тя буквално се превърна от Пепеляшка в модерна млада жена със страхотни много стилни дрехи и обувки (наблягам на стилни, защото ако бе корейка сигурно би имало модни недоразумения). Приликата с Pretty Woman (1990) не учудва. Говореше се, че този сериал ще е нещо като японска версия на прочутия американски филм, само че естествено нашата героиня не е от "бранша", както бе героинята на Джулия Робъртс. Отлично изпълнение от Шун Огури и Сатоми Ишихара, особено на финала, когато той и се караше. Бесен от нейна грешка, страхотна сцена - много силно изпълнение. Музиката, която звучи в дорамата - американски парчета. Липсват ми само английските буквички, за да разбера всичко дума по дума. Стартът е отличен.

Шефче, давай му зелена светлина на сериала още сега в движение лятото. Няма да издържиш да не видиш Шун и тук.

Tuon, домо аригато! Изравнихме, а другата седмица и ще подобрим последния останал рекорд на Сладкия Пийт - повече от 268 седмици като номер 1 в света. Вчера изживях отново огромна радост с него и всичко, което се случи на централния корт в Лондон.

# 355
Едвам дишам и наистина имам нужда от спасяване Mr. Green
Попаднах на корици от списания с Тик Crazy

Скрит текст:

Чувствам се като дете в сладкарски магазин.  cook

# 356
rossonera, newsm51.

Ама си много лоша подстрекателка, значи  Rage Banghead . Сега, хем искам да гледам, хем се възпирам, защото с по една серийка на седмица  newsm27, не можем да се спогодим с Шун. Аз съм лакома devil , без едно мога, ама с едно не мога Joy.

Аз, тамън приготвих разни спасители за Tuon, тя пък взе да хипервентилира Rolling Eyes  tooth.

Скрит текст:

# 357
Ани еш - в превод "Аз горя".  hahaha

Аууу какъв жесток пръстен има Ji Sub.

2в1,дръж се. rossonera като каже,че финaла е на лице, шЪ го гледаме заедно.Верно не става да ти отпускат веднъж седмично Шун и да си доволен.
Я да си казваш веднага спасителя,при твоите въмпири ме е страх за теб. Wink

# 358
  • Пловдив
Привет!

Да е жив и здрав днешният рожденик Соске Икемацу newsm38!

Гледах, че Sprout е залегнал в проектите за превод на Алианса и се чудех защо толкова отрано са му направили темичката, ама работата е ясна вече, имало намесени тийнове  Laughing.

rossonera, хайде, запали ме и мен за Rich Man, Poor Woman  Simple Smile. По-рано не му обърнах особено внимание на това заглавие, въпреки Огури Шун, но сега като те прочетох и май ще го прибавям в графата за гледане, стига да вадят руски субтитри бързо след английските.

# 359
..................................
Я да си казваш веднага спасителя,при твоите въмпири ме е страх за теб. Wink

Това е строго конфиденциална информация smile3530, ако кажа ще трябва да   #Sniper. Затова мълча, като партизанин на разпит   Close. Но пък на вас ви пращам цял отбор спасители newsm47.

Шоши, от теб пък ще чакаме коментар за Golden Time, който почва днес Hug.

Общи условия

Активация на акаунт