Чакаме те с нетърпение вече, мое СЕПТЕМВРИйско малко есенно човече!

• 27 836
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Ее браво бе нова тема,а вече 5 страници... Браво на Фейт ама мене пак ме няма  smile3518

Защото не си ми дала данни за първа страничка  Hug
.. или пък аз съм забравила да те добавя  Blush сега ще погледна пощата си  Wink

Скайче ... пази се, пий чайчета и повече течности  Hug

bydik браво на малките ... сега започва значи купона в корема на мама  Mr. Green

Лили ... сега видях, че си ми писала на ЛС и грешката е моя, извинявай .. веднага те добавям  Hug Явно съм се разсеяла нещо  Blush

# 76
agira - като граждани на ЕС имаме право на 90дни в Украйна в рамките на 6 месеца  Mr. Green аз вече бях 105 дни - и сега ми правиха проблем на границата - трябвало да им плащам глоба - ама се разминах - с корема никой не ме закача  Party служителят каза, че на негова отговорност ме пуска без глоба  Mr. Green

трябва ми виза за юли и август - после като се роди бебчо имам право на постоянно местожителство и гражданство (ако искам  Mr. Green)

а това, че имам съпруг украинец е без значение  Mr. Green ако не беше бебчо, 2 години след брака дават тези права  Heart Eyes

# 77
то много хубаво в БГ  Mr. Green такива разходки ударих днес, ама много жега - при нас до 30 градуса става и по се живее  Grinning

много е интересна тази Книга за бебето Grinning

# 78
  • Where I am Happy
Запис newsm44
Фейт,когато имам време влизам да чета и други теми но нашата е най-подредена и винаги готина Hug
Анхелка,благородно ти завиждам,че си в България Heart Eyes Приятен престой.

# 79
Мацки, как сте?
Фейтче, много хубава тема. Благодаря ти! Добре че си ти да се грижиш за нас.  Simple Smile
Аз да се оплача, че сме на море и не мога да спра да се притеснявам. Натежава ми корема и чувствам тежест ниско долу и си мился дали не приближава раждане. После почувствам нещо, мисля дали не са контракции или просто бебе се движи. Мисля, че проблемът е в болният ми мозък и това, че не съм в България ме кара да се чувствам несигурна.
Вие как се чувствате вече в третия триместър? Чувствате ли да ви е по-тежко и некомфортно?

# 80
  • Stara Zagora, Bulgaria
Привет и от мен, днес ходихме до Бистрица на разходка, даже беше хладно, много добре ми се отрази разходката, после вечерта и на цирк ме заведоха и ми е още весело Simple Smile. Много добре, че засега ми е още леко и готино, нямам оплаквания, нито подуване на краката, нито безсъние. Килограмите не са ми много и още ми е леко, със сигурност разходките и йогата помагат доста.

# 81
millenitta - малко несигурно е в друга държава  Hug аз се чувствам добре в 7-ми месец  Heart Eyes опитай се да си спокойна и се наслаждавай на почивката

# 82
  • shumen
Момичета как сте?Аз съм ОК.Днеска правихме компоти цял ден и нямах време да чета и влизам сега.Нещо и телефона ми се скапа и си умрях от яд.
Зори,честит рожден ден на патерици.Да си жива и здрава и наесен горда мама.

# 83
millenitta,
възможно е бебето да се обръща или намества, не се притеснявай, ако продължи потърси лекарска помощ, ако имаш застраховка на място, ако не поне се консултирай по телефон с лекаря ти и той да ти каже има ли нужда да ходиш в спешното.

sky*,
според седмичния мейл, който получавам от baby-gaga.com е нормално повишаването на температурата, защото Т на бебето се добавя към тази на майката. Пожелавам ти да е това, ако ли не, бързо да се оправяш.

anghella,
в момента се обсъждат гражданства, ЕГН-та и паспорти, на бебета, които се раждат в чужбина, ако искаш хрърли едно око.

# 84
bydik българските марки сутиени хич не са за изхвърляне - но не знам за бременни и кърмачки какво им е разнообразието - иначе на Hristy - имат магазин на Солунска - м/у Витошка и Ботев и другия, от който съм си взимала и съм доволна е Miss Beauty - това е на Алабин, до пряката с Хр. Белчев - там имат и български и едни италиански, които бяха коментирани преди доооста теми - аз имам от тях няколко тамън. Ако имаш път натам, надявам се да намериш нещо, което да ти е ок.
Иначе влез и в Motehrcare - там също имат от някои модели в твоя размер и цената е прилична:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Maternity-Firm-Support-Non- … 20Nursing%2520Bra

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 00:10 от Ариел

# 85
F.a.t.e., благодаря за хубавата темичка   bouquet
Sky*, успокой се и се оправяй бързо  Hug Може да е кратко неразположение и утре нищо да ти няма..

Аз за сега се чувствам добре, подвижна съм си, но локомотивът взе малко да се обажда  Laughing И постоянно ми се спи..

# 86
Хей мами:).Отбивам се да ви кажа лека нощ.
Скай бързо да ти минава.Тази вечер мъж ми си дойде болен,като малките деца е.Искаше супичка,масажче ,сокче.Тренирай за бебето вика. Laughing
Не знам само как ще се спи до него,като печка е.
Отивам да пробвам,пък ще видим. Hug

# 87
  • София
Agira и на мен ми стана странно как в Триумф нямат големи, може би просто в този магазин нямат....  newsm78  Ще проверя в H&M като имам път натам  - благодаря ти:hug:
 Ариел мерси за изчерпателната информация, ще ходя другата седмица до центъра..... дано ме огрее и мен . Аз нямам против българските сутиени, се ми е едно дли са български, италиански или пакистански само да не ми стават пъпки, че това ми е големия проблем Hug

# 88
ХилоУуууу  newsm03 ... Фейтититу е много ранобудна тази сутрин  Mr. Green стяга чантата за плажа   grinning039 да опече дупето малко  Nature Sunny  и да се поплацика   sport027

Хубав и слънчев ден на всички ...  Hug

# 89
На мен също все още ми е леко, не ми тежи корема, дори вчера се къпах и в морето, даже поплувах, от кога имах желание, направо си умрях от кеф, само дето като стоя повечко на едно място и долу вдясно се схващам като че ли, после като стана и ме заболява едно такова мускулно и до няколко секунди минава.

Общи условия

Активация на акаунт