В памет на ВЕРА! Тя млада ще остане! Тъй красива! И тъжна есен не ще да я срази!

• 92 707
  • 514
  •   1
Отговори
# 240
Хайде и аз да се запиша в темата, че отдавна не съм го правила  Embarassed и не съм чела  Embarassed. Мернах, че Мимозката е била по нашите земи, да беше писала във фейса, щях да ти дам телефон да ми звъннеш - в Швейцария разстоянията не са големи, а и на Женевското езеро до Лозана ходим почти всяка събота и неделя.

Килиан е първокласник - вече доста добре чете и смята. Много са сладки двамата със Силия, когато той й чете книжка  Simple Smile. Ходи самичък на училище, сам се оправя много добре. Зъбче само едно е паднало до сега, а другото още не се е разклатило както трябва.
Аз напуснах работа и съм си в къщи (със свекърва ми се случиха много лоши неща - лоша диагноза, притеснения, 4 месеца в болница и т.н.. За сега ми е добре, имам си занимания, а и къщата изисква много работа  Tired.

# 241
Здравейте момичета!
Да се включа и аз в темичката Simple Smile преди време мноого отдавна съм писала тук. Ще следя темичката с интерес. Синът ни Момчил ходи в предучилищна в училище . В гр Ямбол сме от 2 месеца . Тук ни харесва ,посвикваме. А Мони в училище с мерак ходи. Четем,смятаме , бройм ,госпожата е доволна от него засега Simple Smile  Записахме го в 1 клас в същото училище. паралелка със математика,английски език и информационни технологии .
Хубав ден на всички !

# 242
Кате мислех да ти пиша ама реших ,че имаш достатъчно ангажименти с деца,работа та и ние.Пък и уцелихме кофти време искахме с корабче да се качим до Евиан,всякакъв транспорт беше спрян,че имало снежна буря и кораби и пътищата затворени..Бяхме по времето на някакъв маратон.
Жули е болна-първо алергия с оток над окото,сега възпалена паротидна жлеза и стрептокок.Пфууууууу.Чакам да видя какъв антибиотик ще изпишат да почваме..

# 243
  • Русе
   Здравейте и от мен Simple Smile
   Аз вече подадох заявление за първи клас, надявам се да приемат Дари в избраното СОУ с преподаване на немски език. Дари от една седмица е с кашлица и не ходи на градина. Преди няколко дни падна 5то поред зъбче. Двете с Ема се разбират добре, търсят се, играят заедно.
   Болните дечица да оздравяват бързо  Hug

# 244
  • Varna
 За първи клас от понеделник ще подаваме документи, вного с енадявам, че няма да е проблем защото подаването на документите е от 1.02. А ние сме на състезание от петък в София  https://www.facebook.com/figureskatingBulgaria/posts/421028931305383   Ще ни трябва едно голямо стискане на палци Praynig
   Иначе миналия петък участвахме в едно концертче за  и имаме първото първо място. Само аз се изложих ,  снимах без да съм натиснала копчето Embarassed, и нямаме запис, но пък танца на Бети беше много хубав Хореографката която работи с Бетинка е страхотна. Ако някой има желание има запис от една репитиция.
   Нещо много е спаднала ативноста тук newsm78 newsm78
  Чао от мен и приятна вечер

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 21:25 от Inochka

# 245
Инна, честито първо место на Бети! Успех и на състезанието през уикенда.  Peace
Жалко за пропуснатия момент! Добре че все пак има записи и от репетициите де!
Ако моето дете беше такъв талант, сигурно цял филм щях да заснема!  Laughing

# 246
  • Varna
Благодаря, Ани!   Състезанието започва към 8.30 в събота. Преди това имаме тренировка в петък от 13.00 часа. Май аз повече се притеснявам от Бетинчо.

# 247
Мимозке, жалко, но нищо. Следващият път ще чакам да се обадите!
Иночка, браво на Бети за хубавия резултат. Успех на състезанието в събота!

# 248
  • Русе
   Хайде пак да се включа в борбата срещу архивиране на темата!
   Иночка, как мина състезанието на Бети?
   Ирка, Дени, какво става по вашите ширини? Да стягаме ли сега куфарите или да си стоим тука? Thinking

# 249
Във Фейсбук видях,че Бети е издържала квалификациите   bouquet
Да се оплача Жули е болна мислеха,че е мононуклеоза, но не изолираха вируса може би е монуклеозен синдром.Беше и увеличен черния дроб,с лоши показатели.Пие лекарства и пази диета все едно е преболедувала хепатит.Много е трудно..Длагахме системи.Абе лоша работа.Слава богу сега се чувства добре,но диетата и хапчетата остават.

# 250
  • Varna
 Мимоз, много съжалявам за Жули, дано всичко скоро бъде добре
 Иначе състезанието мина повече от добре. Минахме теста и вече Бети е състезател VII клас.  Март месец би трябвало да сме на състезание отново, но до тогава трябва да е научили и скокове и клекналия пирует... А и точно по това време ще има и концерт с  балетното училище и вече незнам...

# 251
Момичета много е замряла темата,да нямате случайно FB.Какво става с вас.Ние сме добре пълна лудница от ангажименти покрай училище,работа и деца.Дано се разпишете да знам че сте добре.

# 252
Не, няма ФБ група! Поне аз не знам за такава!
Ние миналата седмица бяхме на ски в Пампорово. Много добре си изкарахме. Иван вече се научи да кара ски много хубаво и пуска наравно с нас. Чудя се от догодина дали да не пробвам и Никола.
Ходихме и до Перперикон. Не съм много впечатлена - камънак и нито един надпис. Добре че се появи един човек(не случайно) и ни разведе из камънака, иначе толкова път за нищо.
Ходихме и до Ухловица. Смело изкачихме всички стъпала до входа на пещерата, но вътре не се наехме да влезем, защото с малки деца си е опасно.

Хайде разпишете се един по един , кой как я кара!

# 253
  • Пловдив
Да се разпиша и аз!
И при нас е вече пълна лудница - от 1-ви тръгнах отново на работа след 3 годишно прекъсване почти и ми е все още доста криво, но няма как  Confused Почти всичко е променено и се чувствам като в небрано лозе, без никакво самочувствие....
Децата в последните няколко седмици само се редуват да се разболяват - Кали по-леко, но при Бел са по-сложни нещата, защото вече я диагностицираха с бронхиална астма и е на специални лекарства - дано има резултат.
Предстои ни ремонт на детската  в следващите 2-3 седмици, та вчера купувахме материали. Трябва да изместим Бела в детската и да се сложи бюро за бъдещата ученичка, а и да се пребоядиса, че за 4 години стените не мясат на нищо  hahaha

Ани, аз съм сега в една тема, в която си била  Blush На дърти години се реших

# 254
Змейко пожелавам ти бързо да наваксаш пропуснатото. В твоята работа наистина нещата са доста динамични и дори и половин година да пропуснеш, пак се чувстваш като в небрано лозе. Но пък и с практика бързо се влиза в час!
А коя е темата, че не мога да сетя!  Wink

П.П. Ще се допълня тук, че да не ми стане много - 3ти пост за една сутрин. Никола още спи и аз се чудя вече какво да правя.
Ние в момента подготвяме "абитуриентска".  Mr. Green Сега нали има нова мода - изписването от ДГ е много важно събитие в живота на децата и 'айде и ние по модата! Та се чудим какви подаръци да купим на госпожите за завършването. Ако имате някакви идеи - моля споделете.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 09:29 от А н и

Общи условия

Активация на акаунт