В памет на ВЕРА! Тя млада ще остане! Тъй красива! И тъжна есен не ще да я срази!

• 92 708
  • 514
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Айде пак аз, ама като никой друг не иска да се отчете...

Ани, сигурно и при нас ще има такава абитуриентска, ама още не са почнали да говорят конкретно.
Мен повече ме плаши приемът на Бела в детска градина, че от тази година в Пловдив записването е електронно и нямаме събрани кой знае какви точки...

Темата е за брекетите  Wink

# 256
Ето ме и мен - голям срам, ама нещо сме явно всичко много зле с писането. Колкото по-големи стават дечицата ни, толкова по-малко има сигурно за споделяне или времето е по-малко отпреди, не знам...

Ние сме добре засега, още не сме записани в първи клас, защото в това училище е чак от април записването. Гери е много голяма някакси вече -  чете, пише разни думи, събира и изважда до десет и ходи на английски.  Crazy Като прибавя и всички извънкласни дейности на брат й - просто едвам се смогва, то и затова не остава време за разписване.

Ани, писах ти на лични.

Целувки  Hug Hug Hug

# 257
Мани мани с тези първокласници,направо е лудница.Отделно незнам при вас как е,но ние сме в много тежка фаза,всички я мразим ,постоянно се тръшка,реве посяга,направо незнам какво да правя.Малката пък е пълна фурия,няма страх и спиране това дете все съм на тръни с нея.А малкия ми мишок е направо душица,но пък продължава да се буди по няколко пъти нощем.
За мен какво да кажа уча постоянно(за технолог ехографист,добре че си родих децата преди да почна програмата),ходя и на практика в болницата по 3 пъти в седмицата(24 часа седмично),мъжо и той е все на работа или гледа децата или ходи и той в университета за магистратурата му.
Най трудното е да намерим кой да идва да ни помогне с децата когато сме кой на работа кой на практика кой на училище,за сега свекъра беше тук за два месеца сега майка е за два след това лелята на мъжо идва за два и след това още не се знае.
Много ми тежи като съм далече от децата си,но няма начин колкото по големи толкова по големи разходи имаме!Айде стига от мен за сега!

# 258
Цитат
уча постоянно(за технолог ехографист,добре че си родих децата преди да почна програмата)

Laughing  Лъсна ли вредата от ехографа?

# 259
Ами то тук в Америка не е като в БГ всеки месец ехограф правят се не повече от 2 за цялата бременност,освен ако не е рискова бременост и лекаря се притеснява нещо.Но просто сега се запознавам с аномалиите при бебета .

# 260
Здравейте,

Ирка ще идва в събота в София. Искате ли да си направим една среща събота вечер и да се видим?

# 261
  • София
Звучи супер, само че ние ще сме в Белоградчик  Confused

# 262
  • Varna

Почерпка за нашата пожденичка.

# 263
  • Пловдив
Инче, да ти е жива и здрава порастналата девойка и все така успешна с изявите на леда!!!

И ние сме в Сф утре по случайност - ще ходим до Икеа. Иначе с Ирка се надявам да се видя тези дни  Laughing

# 264
Инна,да Ви е жива и здрава Бети!Много да Ви слуша и радва и много да я слушате и радвате и Вие!
И на Стоянчо Недкин,братчето да е живо и здраво!И от късмет да се не оттърве!

Аз момичета съм много работна напоследък и не остава време за БгМамата.....ама,все ще намирам време да прочета какви ги пишете...та пишете,де....че ние с ИвайлЮто си чакаме темата... Mr. Green..и Мариска след нас......

Миленка,като се организирате-пратете хабер-аз може и да успея да се включа.....ако не ще чакаме май Пепсънова.

# 265
Честит рожден ден на Бети! Да расте много здрава, щастлива и да има много успехи!

При нас няма нищо ново, освен че навивам мъжа ми да идваме лятото в България с колата (новата, която още я нямаме ама до две седмици ще е тук). Дано да е всичко наред  Praynig и да можем да потеглим без проблеми.

# 266
Честит Рожден Ден на Бети! Пожелавам й чудесно детство и много успехи!

Никой не е писал, че ще дойде утре. Колко жалко. Много ще се радвам да се видим. Вече уредих и кой дагледа децата.

# 267
Иночка, да е жива и здрава Бети! Много, много успехи й пожелавам в спорта. И да е една успешна ученичка тази година!  Hug

Любе, почват рожденните дни - бавно и славно се придвижваме към вашата тема!  Grinning

# 268
  • Пловдив
Малко със закъснение  Embarassed
Честит Рожден Ден на Бети! Да е много здрава и все така упорита както в спорта така и скоро в училище!

Аз понеже таковата съм сама от 10 дни  Crazy, Петър с децата са в Пловдив пролетна ваканция и съм го дала на уволнение та съм се залисала, че и Рожденните дни идват в нашата тема
След малко си прибирам родата от аерогарата и директно ще стягат раници, че утре са на училище и децата и Петър, а аз ще си почивам. Тази година какви подаръци ще подарявате на децата? Нещо вече въображението и вдъхновението ме напуска и се чудя за Христина, а Йоана и тя нали е в същия времеви период също не знам, че тя иска като на кака си, та идеи момичета?
Тези дни като останах насаме със себе си се замислих че малко ми е заетостта, та не ми се смейте но ми липсва ученето, за първи път от години не съм заета умствено (работата ми е много приятна та там се оправям и с новите предизвикателства без проблем) та се чудех след холандския, дали да не се захвана с френски език или пък да си родя трето момиче  Laughing, голям проблем нали? Наистина явно аз все търся нещо, но обичам да съм заета на 110%. Сега съм хванала да организирам БГ колегите за Великден. Събираме се 15 големи и още толкова деца, тъкмо да сефтосаме новата къща, стискайте палци да се получи добре.
За РД на децата пак ще организирам в къщи и то с най-добрите приятелки на Христина, която забележете казва се Кристина (от Гърция е) и е родена на 10 Май, а пък Йонка е приятелка със сестричката, която е два дни преди Йоанка, т.е. 28 Април, та там ще е предизвикателство два класа и 4 Рожденички  Laughing
Накрая да не ви губя времето, виждате че аз убивам времето докато чакам самолета да кацне  Laughing, да ви кажа момичета вече сме в новата ни къща, в която има много хубава стая за гости, та който се загуби по нашия край на уж сърцето на Европата е добре дошъл  Heart Eyes

# 269
Папсън, честита ви нова къща! Само радостни моменти да има в нея! А снимки няма ли да видим?

За подарък тази година Ивко иска някаква игра - за телевизор. Не помня как се казваше, но ми я показа в магазина. На баба си поръча шах. Други желания засега няма, но иначе иска много подаръци, ако може!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт