За всички вече пораснали момичета и момчета от нашата темичка! Пожелавам им да са здрави, да имат едно прекрасно лято и да са най- добрите ученици в училище!
Адмирации и на мамите, които неуморно поддържат темата ни все още!
Много се радвам на снимките ви във фейса от празниците на децата! Ние на опашката май няма да случим на време и съм в голямо мислене къде да е празника.
Ето снимки от тържеството в детската:
http://www.flickr.com/photos/95163347@N06/sets/72157633804045819/
Мариса вече изобщо не иска да ходи на детска, та днес вървейки за последен път по пътеката сутринта ми стана едно мило и свидно, 6 г. сутрин и вечер съм била в двора на детската и на мен ми дотежа, но тя естествено изобщо не осъзнава какво следва. Днес като я взимам дано не ревна. 99% от живота й е минал там. Как растат само!
Затова са на смени...

)
). Поради горното стечение на обстоятелствата, предложих да сефтосаме къщата, т.е. двора, а аз новат печка и направих 4 торти и поканихме цялата ДГ и 1 Клас на едно....заваля дъжд, както се случва всеки ден в Белгия (как бих могла да си представя, че Май месец би било хубаво времето
), и най - вече, разбирайки какъв
години), решихме да пробваме, с нейно и на директора съгласие и одобрение. Човекът за момента не е никак въодушевен 
/