Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 9

• 68 042
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Това със стрелките не е за нашата категория В.

# 136
  • Варна
Привет, момичета  Simple Smile Вече си знам датата на изпита - 15.08, следващата сряда. Чудно ми е, защото тогава е празника на Варна и е неработен ден, но явно не за всички. От сега ми е свит стомаха, а не знам как ще съм на самия ден. Смятам да карам плътно 4 дни преди изпита и дано се справя.

# 137
  • София
Аз днес за втори път карах без глава... много съм зле, не се наспах, не се и разсъних, цистит ме мъчи, настроението никакво... изобщооо... Сутрин сенките на дърветата са ужасни и минах през гадна дупка, инструктора ми каза, че на изпита за такова нещо късат и съвсем се ядосах, остави всички знаци, маркировки, пешеходци, велосипедисти, светофари, пътеки, коли и какво ли не... че и дупки... а София е пълна с шахти, дето могат да ти откъртят калника направо  ooooh!
Много се ядосах, не ги целя всеки път, но понякога не ги виждам, или в старанието си да ги заобиколя изпрасквам точно в тях.... А не мога и не мога да запомня всички  #Cussing out
Знам, че трябва да щадя колата си един ден, както и учебната, но просто ми трябва повече време да ги запомня, аз съм много зле с ориентацията и помненето на маршрути...
Иначе днес беше ужасно, просто не знам как ме изтърпя човека... то не бърках посоките... мигачите си забравях, не слушах какво ми казва, тръгнах на втора, загасна ми колата на кръстовището, за капак си карам направо и по мое усмотрение си завивам на дясно без изобщо да ми е казано такова нещо... направо ми се ревеше...
А инструктора опитва и опитва да ме разведри и разсмее, само се шегува, а аз рева от яд и напрежение, че правя глупости и се смея едновременно... ненормален ден  Whistling
И предния път така, като се ядосам на моя грешка и всичко натам отива на кино, хич не съм в час... направо не знам какво ще става на изпита.

# 138
Аз днес за втори път карах без глава... много съм зле, не се наспах, не се и разсъних, цистит ме мъчи, настроението никакво... изобщооо... Сутрин сенките на дърветата са ужасни и минах през гадна дупка, инструктора ми каза, че на изпита за такова нещо късат и съвсем се ядосах, остави всички знаци, маркировки, пешеходци, велосипедисти, светофари, пътеки, коли и какво ли не... че и дупки... а София е пълна с шахти, дето могат да ти откъртят калника направо  ooooh!
Много се ядосах, не ги целя всеки път, но понякога не ги виждам, или в старанието си да ги заобиколя изпрасквам точно в тях.... А не мога и не мога да запомня всички  #Cussing out
Знам, че трябва да щадя колата си един ден, както и учебната, но просто ми трябва повече време да ги запомня, аз съм много зле с ориентацията и помненето на маршрути...
Иначе днес беше ужасно, просто не знам как ме изтърпя човека... то не бърках посоките... мигачите си забравях, не слушах какво ми казва, тръгнах на втора, загасна ми колата на кръстовището, за капак си карам направо и по мое усмотрение си завивам на дясно без изобщо да ми е казано такова нещо... направо ми се ревеше...
А инструктора опитва и опитва да ме разведри и разсмее, само се шегува, а аз рева от яд и напрежение, че правя глупости и се смея едновременно... ненормален ден  Whistling
И предния път така, като се ядосам на моя грешка и всичко натам отива на кино, хич не съм в час... направо не знам какво ще става на изпита.

Спокойнооооо!!!!! Дишай дълбоко! Ще се справиш!!! щом толкоз неща си забелязала въпреки неразположението си - всичко ще е наред!
Когато ти е изпита ще си концентрирана и всичко ще мине "по вода" ........Само гледай да си с правилника и карането на 'Ти' ......Другото е лесна работа

# 139
  • София
Витаминкааа,спокойно.....има и такива дни!Много е важно да се наспиваме,аз само си го повтарям и забелязвам,че като си легна преди 23.00часа примерно-на др.ден съм като стрела,справям се с всичко,но легна ли си след 24.00,на следващия ден съм като парцал-ето и сега седя тук,та не взема да си лягам.Днес ,обаче,съм доволна от себе си.На полигона заобиколих всички конуси и назад ,и напред по няколко пъти без да ги гътна newsm78.Това назад го направих на магия-толкова ми е трудно да се ориентирам в кое огледало да гледам,на къде да въртя,като искаме задницата на колата да е надясно-въртим надясно и обратното,ама всичко това съчетано с гледане във всички посоки и  #Crazy #Crazy #Crazy,днес инструкторът ми каза,че въртя волана все едно пици ще меся Joy Joy Joyта ми отдели 3 минутки да ме учи как да въртя волана rotfImboголям майтап,ама като цяло се справих!Все още нали съм новичка!!!Ти ,Витаминка ,си напред с материала... Peaceама скоро и аз започвам градско и съм казала на моите приятели да внимават по улиците,че не отговарям JoyХайде чао,засега и др.път да се похвалим всички,че сме се справили!!!

# 140
  • София
хаха, разсмя ме искрено, да вземем и двете да си лягаме, че утре пак ще кара някой друг вместо нас  hahaha

# 141
Момичета и аз да се похваля,днес бях на изпит кормуване(вьтрешен)-взех го.Дано да взема и този пред ДАИ.Защото мнооого ме е страх честно казано.Не сьм спала снощи ,като знам,че днес сьм на изпит.Представям си за другия как ще сьм.А на вас успех.

# 142
Момичета и аз да се похваля,днес бях на изпит кормуване(вьтрешен)-взех го.Дано да взема и този пред ДАИ.Защото мнооого ме е страх честно казано.Не сьм спала снощи ,като знам,че днес сьм на изпит.Представям си за другия как ще сьм.А на вас успех.

Браво,честито!Стискам ти  палци и за другия. Simple Smile
По кой маршрут мина?/може и на лични да ми пишеш Simple Smile/

# 143
  • Велико Търново

Поздравления! Сигурна съм, че ще се представиш отлично и пред ДАИ.   bouquet
Аз в понеделник в 14:30 съм на листовки. Да ми стискате палци!

# 144
  • София
Стискам на всички палци  Hug
Аз вече се научих да паркирам успоредно и перпендикулярно назад, не било страшно никак  Simple Smile

# 145
  • Варна
slancice, честито за изпита! Очаквай след около 10 дни да си на изпит пред ДАИ. Поне при мен ще е след толкова време.
loril, ще стискаме палци в понеделник!
Аз днес бях на кормуване след 5 дни пауза. Ами все едно не се бях качвала в кола, за капак и инструктора ми ми правеше забележки където трябва и където не трябва. Да, правих грешки, но имам чувството че той се опитваше съвсем да ме обезкуражи. А нямам възможност да вземам допълнително часове. След карането така ми се развали настроението, предстоящия изпит ми е голяма мъка. Мъжът ми вика: Е, и да не го вземеш от раз, няма да настъпи края на света. Обаче аз искам да го взема от първия път. Много се надявам да успея.

# 146
  • София
Май вече трябва и аз да се замисля за тези курсове ----

# 147
  • София
Надя, записвай се, не му мисли Simple Smile
Аз днес изкарах 30тия си час, остава ми само в четвъртък още един и вътрешния веднага след него Simple Smile
Днес карахме на магистрала, много е приятно, до Витиня ходихме Simple Smile
Изпита пред ДАИ ще ми е до 10 дни след вътрешния (който е в другиден)

# 148
  • Велико Търново
Момичета, взех си листовките с 88 точки и 4 грешки.  Laughing Можеше и по-добре, но все пак важното е, че съм минала. Остават ми още 8 часа кормуване и да изкарам курса на БЧК.

# 149
  • някъде
Днес минах ДАИ теория и от утре почвам кормуване #CrazyНямам търпение вече да си взема книжката и да си карам.

Общи условия

Активация на акаунт