Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 9

• 68 056
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета  Hug

Аз също съм в отбора на кандидат-шофьорите и ви чета подробно, но досега не се бях престрашила да пиша. Започнах курса в началото на юли, като в началото имахме само теоретични лекции, после имаше отсъствие от моя страна( все пак морето преди всичко Heart Eyes) и реално кормувам от няколко седмици.

Сега научих, благодарение на вас  bouquet за  вероятността да трябва да си отделим два пъти повече пари за БЧК. Дори да не е 100% сигурно, реших, че след като така или иначе в следващите седмици трябва да ги отметна и се записах по телефона - 02 843 10 47, стана доста бързо и лесно. А и часът ми е за следващия понеделник, учудващо скоро Grinning Има опция и за неделя от 08 до 14 ч, така че ако на някого му е невъзможно да излезе от офиса, все пак има начин.
Пожелавам на всички хубав ден и скоро всички да се радваме на успешно взети изпити Hug

# 196
  • София
Аз на БЧК ще ходя утре от 15ч...
Понеже тази година завършвам медицинско образование разбрах, че ние май сме освободени от курса, но здраве да е, вече се записах и няма да ми е излишно да ида Simple Smile

# 197
аз съм на БЧК в събота, днес си платих таксата  Simple Smile

# 198
Ей, много такси, много нещо, бе!
Днес ми е вътрешния изпит по кормуване и последния час.  Simple Smile Съответно трябва да си платя и таксата за самия изпит. БЧК-то и него го мисля.... С този слух, че ще става 100 лв...., планирам и аз до края на месеца да го мина.

# 199
Успех на вътрешният изпит, utro77, такси да искаш много са  Mr. Green До момента съм на 1005 лв ......втората половина на септември чакам дата от КАТ. Да се похвалиш с взет изпит!  Grinning

# 200
  • София
Оф, аз щях да заспя вчера на това БЧК, голямо мъчение си е с тези 6 часа...
А трябва да се внимава, защото доста хора не се представиха на теста, който не е за подценяване и има въпроси, които няма как да се знаят от обща култура, въпреки, че си беше лесен, но очаквах по-лесен, та за това предупреждавам. 15 въпроса има, при 3 грешки си "скъсан", хубавата новина е, че правиш веднага след това нов тест и пак ако не можеш да го направиш се явяваш на другия ден с 20сетина лева такса.
Инструктора ми се обади, да ми честити новата дата за изпита пред ДАИ - 28ми, за мой късмет няма часове в които да ме запише, за да опресня малко преди изпита, ама здраве да е, паля си моята и ще направя няколко обиколки в района в който кормуваме, не ме интересува  Laughing
На мен курса ми за сега е стъпил на 710лв (650 курс + изпит ДАИ листовки - 60лв), още 60лв във вторник за изпит-кормуване и ще стъпи на 770лв.
Да не ме късат, че натам не ми се смята  Joy

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 09:58 от vitaminka

# 201
Не тръгвай с нагласата, че ще те скъсат! Макар че.....аз тръгнах убедена, че ще взема книжка от раз   Mr. Green

# 202
Да ви се похваля - вчера взех вътрешния по кормуване!  Laughing Минах и последния си час!  Laughing Изпита с другия инструктор мина доста добре. Една забележка имаше само - озовахме се в единия край на града, където сме ходили само 1-2 пъти в самото начало на курса ми. Казва ми "обратна посока" и аз съответно си заемам лявата лента, давам си мигача, намалям скоростта и чакам да зърна отклонението, защото този участък не ми е познат, а и храстите пречеха. Виждам заветното отклонение и тъкмо ще тръгвам да си правя обратната посока, когато виждам знак, че преминаването от там е забранено.  Shocked Доста се шокирах, признавам си. Бях на косъм от паниката. Слава Богу, че инструктора излезе човек и не ми го сметна като непростима грешка. То аз не бях завила, но тъкмо щях да завивам, де. Оказа се, че отклоненията били две.  Crazy Минавали сме от там мн отдавна и кой да помни, че е така.... Поне ще го знам занапред.

Сега и аз ще си чакам датата на изпита. Моят инструктор ми е обещал, че ще се видим 1 час преди изпита и за последно ще си обиколим из града.

# 203
  • Варна
utro77, браво Simple Smile На следващия изпит ще видиш, че ще внимаваш повече!
vitaminka, ще ти стискаме палци да вземеш изпита от раз!
Преди малко ми се обади инструктора ми да ми каже, че новият ми изпит ще е на 29.08. Допълнителните ми четири часа ще са в понеделник и вторник. Надявам да не съм забравила да карам, че последното ми каране беше на 15.08, доста време мина.
Иначе смятам, че на изпита трябва да отиваме с положителна нагласа, а не, че ще ни скъсат.

# 204
Rosi79 , ще стискаме палци!
Аз  забелязвам, че повече внимавам и по.добре шофирам като не съм карала известно време. Тъй, че спокойно! Няма да си забравила да караш!!!

# 205
  • София
И аз се старая да бъда с положителна нагласа, но на самият ден ще се види, зависи от изпитващ,  обстановката, настроението и т.н.
За сега гледам да не му мисля много, а и да ме скъсат, здраве да е, ще го взема по-късно  Peace

# 206
  • София
 utro77,браво!!!Успех и на най-важния изпит....ще черпиш виртуално!
Rosi79 и vitaminka,и аз стискам палци!!!Ще ги вземете,момичета.В края на краищата и да не е от първия път,от втория ще стане.Повечето от моите приятелки  са го взели от 2ят път,а сега са си много добри шофьорки PeaceТака че,спокойно и напред.Не ни зависи живота от това,я!!! Hug Hug Hug
Аз засега карам градско,но ще прекъсна за няколко дни,че имам друга работа....но от 30.08 пак съм зад волана.Имам още 19 часа да взимам,имам време и още съм по-спокойна,но като наближи изпита и аз ще се притесня,колкото и да се самоуспокоявам.
А иначе БЧКто теста ми се видя и на мен по-труден от очакваното.Трябва много внимателно да се слуша,на мен ми бяха казали да слушам и аз бях цялата в слух и внимание,та го взех без грешка,но по принцип самата лекция малко ме притесни,като се говореше за катастрофи,кървища,за голям и малък кръг на кръвообращение,как излиза венозната и как артериалната кръв брррррр,малко ме стегна шапката,ама ми мина бързо.Дано да станем добри шофьри и да ни пази Господ!!! Praynig
Та успех на всички и скоро ще се включа пак!!! Peace

# 207
Привет, момичета! Аз пък днес бях на БЧК, странното е, че теста накрая хич не беше елементарен.....но все пак се сдобих със заветното удостоверение.  Peace

# 208
  • Сред мелниците
Събирам информация за шофьорски курс в София районите център, Редута, Слатина, Хаджи Димитър. Моля за отзиви от хора които са карали курса там и са доволни. Търся отговорен инструктор, който  да не претупва работата и да е взискателен към курсистите ... и без корупция ако не е вече нахално Grinning
Информация за цените също ще ми бъде от полза. 
Мислите ли че трябва да бъде курс която е към СБА или към Сдружението на автомобилните инструктори или както се казваше това?
Става дума за младеж на 19 години.

Благодаря на всички отзовали се.

# 209
Аз съм от западните квартали на София, не мога да ти препоръчам школа. Относно корупцията - гаранции няма, относно цените - все тая горе-долу, скъсан ли си веднъж на каквото и да е пред КАТ, цената удря хилядарка. В момента съм дала толкова, иначе курса ми е 550 лв. Отелно БЧК, медицинско и таксата за вадене на СУМПС си сметни още 100 лв. Може би другите момичета тук по-добре ще те ориентират в кварталите, които те интересуват. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт