Отговори
# 30
  • Стара Загора
Добро утро момичета   bouquet
Къде сте? Защо не пишете? Аз май си пиша в темата сама  Mr. Green
За 2 дни  - 700гр. - не е много, но поне не е нищо.

Желая на всички хубав, слънчев и успешен ден, и много минуси   bouquet Hug

# 31
Добро утро и от мен.На мен днес ми е последния ден.Утре ще дам пълен отчет кг и сантиметри.Успешен и минусов ден.
  bouquet

# 32
Здравейте и от мен!

От два дни ви чета и вече се нареждам до вас.
Преди две седмици ми дойде до гуша от цигарите и ги спрях, но качих 4 килограма през това време и след лутане каква диета да направя се спрях на тази.
Преди съм плодувала и по този начин преди месец бях свалила 3 кг, но вече нямам настроение да пия чайчета и да хапвам плодове.
Дано да имам воля като вашата.

За днес вече хапнах една пилешка пържола на скара, но май пак съм гладна. Има ли някакво правило през колко часа трябва да се яде през деня?

Забравих да кажа: започвам от 73 кг ( тази сутрин се теглих, а и вчера сутринта  Embarassed )

Весел петък от мен!

# 33
Здравейте,желая успехи на всички.Днес цял ден бях ужасно заета и нямаше време за ядене,но затова пък резултата вече  е 61.700кг. Явно няма да успея до събота да стана 60,но поне до неделя ще се постарая.Лека вечер на всички и утре огромни минуси. Grinning

# 34
  • Стара Загора
Здравейте   bouquet

Delаva, добре дошла при нас  Hug
Няма правило колко трябва да се яде - ядеш колкото искаш, но само позволени храни. Както писах по-горе изключително важна е закуската, за да накара организма да работи и да активира метаболизма, а също и приема на големи количества минерална вода.

Аз днес изпих над 3 литра вода и постоянно я носих до тоалетната  Mr. Green Явно организма ми не може още да се адаптира на тези количества вода, но след няколко дни ще се нормализира.

Да отчета и днешния ден - закуска - сварено яйце, кафе и 2 чаши вода, обяд - краставица, домат и яйце /поради липса на месо/, вечеря - задушено пилешко месце и салата, но не ми стигна и добавих още един домат + пушено свинско месце.

Желая ви прохладни, спокойни и минусови почивни дни!   bouquet
А пък аз утре пак съм на работа...  Mr. Green

# 35
Къде останахте?Аз днес съм  в застой.................. Cry

# 36
Така ето го моя отчет за изминалите 25 дни -6кг,в см 2см    от бедрата,5см от ханша и 4см от талията.Не е мн но не е и малко.Излизам в пауза за седмица и после пак при вас.Но ще минавам да ви наглеждам.Много минусчета и прохладен уикенд дами.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 37
Браво,дано и аз да се похваля с такъв резултат.

# 38
  • Стара Загора
Ники, поздравления  bouquet
Страхотен резултат  Hug Hug Hug
Чакаме те тук след седмица.

# 39
  • София
От днес и аз съм с вас. Hug  Прегледах и други режими, но ми се струва, че тук ще се мине с най-малко готвене, защото голяма част от ястията могат да се предложат и на останалите членове на семейството. Следователно няма да ми се налага да въртя по две манджи. Предполагам, че ако сготвя пиле с картофи, няма да е проблем аз да ям месото и салата. Разрешеното винце след шестия ден окончателно ме убеди да избера отбора на безвъглехидратките.
Бях на почивка в южната ни съседка и резултатът е +4кг. Shocked  От около година регулирам теглото си с лунуване, но сега са необходими по-сериозни мерки. Рядко ми се е налагало да спазвам диета, та ще разчитам на вас да ме консултирате. Обядвах пържени яйца с лук и чушка + домати, а за вечеря мисля да приготвя нещо като мусака, но със зелен фасул и без заливка. Зная, че зрелият боб е забранена храна, но зеления фасул е с малко количество въглехидрати. Той може да се яде, нали?
vasileva, останах с впечатлението, че си в края на първия цикъл. Свалените килограми, отбелязани в подписа, само от този режим ли са?

# 40
От днес и аз съм с вас. Hug  Прегледах и други режими, но ми се струва, че тук ще се мине с най-малко готвене, защото голяма част от ястията могат да се предложат и на останалите членове на семейството. Следователно няма да ми се налага да въртя по две манджи. Предполагам, че ако сготвя пиле с картофи, няма да е проблем аз да ям месото и салата. Разрешеното винце след шестия ден окончателно ме убеди да избера отбора на безвъглехидратките.
Бях на почивка в южната ни съседка и резултатът е +4кг. Shocked  От около година регулирам теглото си с лунуване, но сега са необходими по-сериозни мерки. Рядко ми се е налагало да спазвам диета, та ще разчитам на вас да ме консултирате. Обядвах пържени яйца с лук и чушка + домати, а за вечеря мисля да приготвя нещо като мусака, но със зелен фасул и без заливка. Зная, че зрелият боб е забранена храна, но зеления фасул е с малко количество въглехидрати. Той може да се яде, нали?
vasileva, останах с впечатлението, че си в края на първия цикъл. Свалените килограми, отбелязани в подписа, само от този режим ли са?

ДА само от този са,нп сум си поставила по-висока цел    Laughing

# 41
Мисля че варивата са забранени,провери пак.Аз лично не съм яла.

# 42
  • София
Хм, на едно място пише, че може, на друго - че не може. Нямам сили да приготвям нова вечеря, но в бъдеще ще го изключа от менюто за по-сигурно. Успокоявам се, че моят е от кръглия, а той почти няма зърна. Доколкото зная те съдържат въглехидрати, а не шушулката.

Редактирам се, защото сега се сетих да погледна на опаковката. В 100гр има 4гр въглехидрати. Прегледах в нета различни таблици за енергийното съдържание на храните. Около това ниво са и патладжанът, доматът, чушката, тиквичките, зелето.

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 19:41 от Спунк

# 43
  • Стара Загора
Добро утро   bouquet
Спунк, добре дошла при нас!  Hug Диетата е супер и съм сигурна, че ще си доволна от резултата. Grinning

Да се отчета и аз - за 6 дни от началото -1,6 кг. Оставащи до целта минус 2-3 кг. Аз нямам да свалям много, но така е по-трудно и после килограмчетата ми все искат да се върнат в предишното си състояние. Mr. Green

Пия много вода и хапвам основно салатки,  пилешко филе. Снощи си позволих чаша бяло вино, тъй като моят мъж беше рожденник. От петък ме хвана някакъв гаден вирус с болки в гърлото и гадни секрети в носа. Надявам се днес вече да го изгоня.

Хубав, слънчен, усмихнат и минусов ден на всички   bouquet

# 44
Добро утро дами!Рени дано по-бързо се оправиш иначе резултата ти не е никак лош Hug.Спунк добре дошла в отбора.Дени при теб как върви?Нели къде се изгуби?Аз си ви чета всеки ден още малко и пак при вас.Лек,усмихнат и слънчев ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт