Отговори
# 60
Светлана добре дошла при нас.

# 61
  • Стара Загора
Здравейте момичета    bouquet
Защо не пишете? Темичката ни отишла чааак на 2-ра страница Sad

Днес сутринта кантара отчете 54,4 кг.   newsm44 newsm68 newsm44
До тук - 2,2 кг. Абсолютно режимна съм, поради липса на време и полугладна.  Mr. Green Още не съм оздравяла, но пък моята дъщеря пипна вируса и явно ще се гледаме в къщи.

Светлана, заповядай при нас  Hug

Чакам Спунк да се похвали с първите минуси, а Дени да отчете крайния резултат в петък.

Хубав, слънчев и прохладен утрешен ден, с много минуси   bouquet  bouquet  bouquet

# 62
  • София
 wavey Тук съм, но нямам много за хвалба, макар че вчера по стечение на обстоятелствата дори лунувах. Всъщност положението не е толкова зле - днес започвам пети ден и съм -1кг. Да приемем, че когато съм стартирала режима, не съм имала задържани течности и съм се отървала от 1кг реални излишъци.
Скрит текст:
Ха сега кажете, че не съм оптимист.

# 63
Здравейте и от мен.Аз все пак се тегля всеки ден,но резултатите са различни заради мц.В събота вече ще дам крайния резултат. Hug

# 64
  • София
Е, хубава работа - цял ден никой да не пише!
Очаквах да ми липсват плодовете, млякото, сиренето, а то -  Wine Glass  Много ми е странно, особено като се знам какъв пияч съм.
Утре ми е шести ден след плодовия. Нали тогава вече мога да пия чаша вино докато гледам волейбола?
Менюто ми за днес беше свинска кавърма, тиквички на грил и зеле с телешко. Добре е, нали?

# 65
  • Стара Загора
Спунк, и аз съм тук  Laughing
Не писах днес, защото се скапах от работа, а малката макар и болна заведох при баба й.

След вчерашната радост, днес задържане. Кантара показа същите килограми.
Отчитам по-малко хранене, но и по-малко вода, което хич не е хубаво  Cry

Спунк, менюто ти е чудесно   bouquet Де да имаше кой и на мен да сготви такива вкусотии.

Поради липса на време за готвене и приготвяне на храна за мен продължавам на варени яйца, зеленчукова салата, филе или луканка.

А пък на мен най-много ми липсва сиренцето с доматките, които хапвам всяка вечер. Обожавам комбинацията, но ще потрая още малко. Mr. Green

Дени, събота е съвсем близо и ще си хапнеш от чудесния сладолед с който ни изкуши  Laughing

# 66
Момичета, чета първа страничка и от всички дието, които до сега съм разглеждала, тази най ме грабна.
Аз не мога да пазя диета. В момента, в който само си помисля, че съм дебела и трябва малко да отслабна и ме наляга едно тежко чувсто на жесток глад и се тъпка до припадък. Та това ми е основната причина да не спазвам някоя диета до сега.
Обаче първа страничка е доста подробно обяснена и ми хареса. Май ще се навия.

Аз пия много течности (предимно газирано  Embarassed), обожавам плодове и прясно мляко. Все неща, които са забранени. Напоследък нямам желание за сладко и хляб рядко консумирам, но теглото ми се мотае +-2кг. А съм с 30кг в повече от нормалното ми тегло.
Ако правилно съм разбрала, не трябва да се консумират никакви плодове.

Желателно е да се консумират предимно месо и зеленчуци, като не се набляга особено на моркови.
Нямам кантар в нас, което от една страна ме успокоява и не ме депесира допълнително. Стискайте ми палци да устскам "режима на хранене" и да не прегреша с пържена цаца  Mr. Green

Успех на всички мотивирани да се чувстват добре в кожата си  Hug

# 67
  • София
Амиии  Embarassed  част от вкуснотиите ги сготвиха в кръчмето до офиса. Половинът, обаче е много доволен от факта, че наблягаме на драното мезе. Само се притеснява да не сваля въпросните 4кг от горната тераса.

Дано бързо оздравее малката. Какво й е?

agnesanaHug  идвай при нас и ще се подкрепяме. На мен също отскоро ми се наложи да спазвам диети и не съм голям спец. Преди много лесно влизах във форма като махна за няколко дни сладкото и тестеното, но с напредването на възрастта спря да се получава. Аз съм едва пети ден на този режим, но до момента не съм се затруднила със спазването му. Не е необходимо да гладуваш, не се храниш под час и с точно определени храни - с една дума - подходящ е за забързаното ни ежедневие.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 00:12 от Спунк

# 68
  • Стара Загора
Токущо изгризах един домат  Embarassed и отново се включвам.

Спунк, преди седмица ме хвана гаден вирус - гърло, запушен нос и после безкрайни секрети. Още не съм се оправила напълно. Явно малката го пипна от мен и сега и при нея е същото. Отвратително е в най-голямата горещина да не можеш да дишаш спокойно. Close

А аз се чувствам лекичка, нищо че съм свалила само 2 кг. Мерки отчитам чак в края на диетата.
Дори и с бавни темпове се надявам да сваля още 2 кг. и ще мога спокойно да се разхождам с най-изрязания бански.  Laughing

Agnesana, добре дошла при нас.

Аз утре съм рожденичка и се надявам, че няма да се изкуша от почерпките, които съм приготвила.
В тях няма нищо диетично Mr. Green

# 69
  • София
Уф, вярно, че е много гаден този вирус. Дано бързо оздравеете.
Утре ще ти честитим и ще те отрезвим  Wink. Приготви и за себе си почерпка, за да не се изкушиш.

# 70
Здравейтеее и от мен.Рени радвам се,че си пак в редиците.Дени какъв е резулатата при тебе?Аз от утре сам си пак тук.По време на паузата имах някои изкушения Embarassed Embarassed Embarassed върнах си само 0,500гр.Но от утре пак режимна и при вас.Добре дошли при нас на останалите дами.Нели къде се изгуби мила?Приятна вечер дами.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 71
Утре давам резултати

# 72
Добро утро.От днес съм 1 седмица почивка и после пак при вас.Ето резултата.Започнах диетат на 13.06------------68,800кг.
15.06------------65,500
16.06------------65,300
18.06------------64,400
19.06------------64,100
21.06------------63,500
22.06------------63.000
24.06------------62,700
27.06------------62,400
29.06------------61,700
 4.07-------------61,300
  7.07------------62,000
Последните мерки не са мн верни защото бях в мц.Дне се теглих 62 кг.След една седмица се връщам при вас.Имам да сваля още 7 кг.Успехи на всички.

# 73
Дени браво страхотен резултат.Приятна пауза и те чакаме отново тук.Аз от днес сам тук вече.

# 74
  • Стара Загора
Дени, поздравления   bouquet  Страхотен резултат.  Hug 
Желая ти постигане на поставената цел и след седмица те чакаме отново.

Ники, добре дошла отново newsm51
Сподели какви бяха изкушенията през тази седмица. Wink

Аз тези дни нещо съм се повредила - нищо не може да ме изкуши. Дори вчера на РД не се изкуших с нищо сладко, а колегите хрупаха от "най-диетичните" сладкиши.
Снощи само салатка и пилешко филе на скара + чаша бяло вино.

Резултатът при мен след 11 дни от началото е -3 кг. Искам да сваля още 1-2 кг. максимум.
Тази сутрин кантара показа 53,7 кг.  newsm44 newsm44
Бих искала са сваля най-много до 52 кг. и стига толкова, че ще започнат да ми стърчат кокалите. Mr. Green

Ни всички желая приятен, прохладен и спокоен съботен ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт