Отговори
# 720
напълно е възможно, аз вече свалих 14 за три седмици, мисля да продължа с режима повече защото ми се отразва много добре, освен кг, нямам газове, киселини, повръщане...

# 721
  • Пловдив
Ехе супер резултат имаш.
Мен обаче ме изкушава млечните продукти,просто много ми е трудно без сирене и мляко.Уф...дано да не се предам скоро.

# 722
Аз се издъних за пореден път,знаех си,че  диетата по празници е опит напразно,ама... Rolling EyesВие как планирате Бъдни вечер и Коледа без въглехидрати?Иначе и аз се чувствам добре когато съм на режима,леко ми е на стомаха и някак си по-лесно преработвам храната.Мисля,че това е моята диета,но не мога да изкарам и две седмици Tired
Може би през януари ще пробвам пак.Пчелица железна си,браво!Успехи на всички!

# 723
хелоу, вече съм - 18 кг за месец, последните два дена си позволих въглехидрати малко, но пак ще вляза в режим
Lzara мисля, че точно празниците са най-подходящи за тази диета, че се размятват едни пържолиии, едно руйно винце....

# 724
  • Пловдив
И аз от 1-2 дена много ми се яде сладко и хапвам по 1 крадратче и после съжалявам,даже за 3 дена съм +300гр.Вмсето да свалям,аз пак тръгнах да качвам.не съм свикнала още без сладко и понякога само то ми е в главата.Ако тея дни се проваля пак,ще спра диетата и ще опитам пак януари след празниците.Разочарована съм от себе си,защото 2-3 дни изкарах перфектно и свалих 2кг,и сега от 2 дена се изкушавам..офф....трябва да се стегна,че имам да свалям 20кг и ако я карам така нищо няма да сваля.

пчелица работлива,може ли снимка от преди и сега  Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 16:20 от Христинчетоо

# 725
Хайде Христинчетоо към Ивановден да започваме заедно.И на мен 20тина са ми килата отгоре,може и 25 да са.И аз искам да пусна снимки преди и след ама не се знае кога се пада'' след''!
 newsm43.Вярно е че като има мръвки-бива,ама на Бъдни вечер...?
Само се оправдавам аз ама ще видите другия месец smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 726
  • Пловдив
Lzara,ще изкарам още една седмица на режима,докато дойдат празниците,пък после не знам след празниците на каква диета ще минавам.Или ще се върна на тази или ще мина на 90 ДД,че там всичко се яде.

# 727
И  аз, от догодина след 8 януари започвам. и няма мърдане. трябва до годишнината от сватбата да сваля поне 10 кг. повече не ми трябват. smile3515

# 728
  • Пловдив
Днес съм минус 500гр и вече разкарах плюса ми от 300гр.Днес хапнах 2-3 соленки,знам че не трябваше,но много ми се преядоха,а и утре или вдруги ден ще ми дойде МЦ и затова тези дни имам апетит за сладко и солено...ужас..Надявам се от утре да се стегна повече и до празниците да сваля още поне 2-3кг за една седмица,ще е добре.А тази седмица свалих само 2кг,заради прегрешаванията ми от време на време с по някоя хапка забранена храна.

# 729
Здравейте момичета,

За пореден път ми действате вдъхновяващо. Предния път правих режима за 25 дни и свалих 8 кг. Доста ми личеше, но есента и сега зимата   много се поотпуснах и съм качила пак някое килце  ooooh!smile3518 smile3538  направо се чувствам ужасно дебела. От днес пак съм с вас. Мисля да съм стриктна и да не нарушавам изобщо. Пожелавам си успех и на вас също  момичета и силна воля.   bouquet

# 730
ще пусна снимки по-нантатък, че ще трябва да се ровя, а пък немам време от двете диванета...

# 731
  • Пловдив
пчелица,ще чакаме снимки.  Simple Smile

# 732
Този режим наистина действа но пуста воля  Embarassed като я нямам Cry Вие по празниците ще нарушите ли нещичко или сте се надъхали здраво Laughing

# 733
Здравеите и от мен 55.Много отдавна не сам писала тук,но ви следя.Мисля след нова година да се присаеденя пак в редиците. Лека и минусова вечер на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 734
Здравейте и от мен,след празниците и аз съм с вас.

Общи условия

Активация на акаунт