Отговори
# 750
тук съм
кои е с мен----------започвам от 64,400кг.
Успех на всички.
И аз съм с теб,старт 67 кг, цел към 60 Mr. Green

# 751
Честита Нова година! Много здраве преди всичко! С вас съм от днес,но с малко прегрешения Simple Smile !

# 752
И аз съм с вас! HugЧестита Нова Година,здраве и успех във всяко начинание през Новата Година!Нямам гафове за днес с храната,лошото е че трябваше да се премеря сутринта на гладно,а не стана точно така.Мисля,че започвам м/у 97,500-98кг.
З:руло Стефани с китайско зеле,
о:същото със салата от ряпа
в:св.черен дроб с зелева салата
Радвам се,че ще борим килцата заедно,много минуси!

# 753
отчет
днес кантара показа 63,900кг.
продългавам напред

# 754
 Здравейте,
И аз съм с вас от 02.01 Пробвах се и преди празниците ... провал, но този път няма да е така - днес ми е трети ден. Нямам нарушения. Мисля да го направя два пъти режима и до март месец да се вмъкна в едни тесни дънки Simple Smile)) Килограмите са ми много - имам да сваля около 20. Само воля да имам съм сигурна че ще стане с този режим.

newsm68
Успех на всички

# 755
Ilieva2012--успех стеб съм.Аз имам да свалям 9кг.За сега нямам прегрешения да видим

# 756
Доволна съм от резултата дотук,тази сутрин кантара ми показа 94.700!Много е хубаво да си възнаграден за старанието!Ще стане,Ilieva 2012,този път наистина ще стане!!!!!!!!!!!!!!! newsm10
Здравейте,
И аз съм с вас от 02.01 Пробвах се и преди празниците ... провал, но този път няма да е така - днес ми е трети ден. Нямам нарушения. Мисля да го направя два пъти режима и до март месец да се вмъкна в едни тесни дънки Simple Smile)) Килограмите са ми много - имам да сваля около 20. Само воля да имам съм сигурна че ще стане с този режим.

newsm68
Успех на всички

# 757
НЕ ИЗЧЕЗВАЙТЕ,ПИШЕТЕ /и четете/ ЗА УСПЕХИТЕ СИ!И мен колко отесняли дрехи ме чакат...............,но дотогава колко хляб НЕ трябва да изям............. ooooh!

# 758
  • Стара Загора
Здравейте и от мен   bouquet
От понеделник съм с вас.

# 759
Здравейте, покрай тези празници съм сложила 3 кг , а от лятото и още 3. Преди 1 година я правих тази диета и смъкнах 10 кг, подарих всички широки панталони и поли и сега ми е малко трудно да облека нещо и то да ми стои добре.Затова сега се включвам отново(от понеделник Laughing) дано поне 6кг да махна.Успех на всички.

# 760
  • Стара Загора
Някой няма ли да пусне нова тема  newsm78

# 761
Някой няма ли да пусне нова тема  newsm78
И аз това се питам.

Не успях да започна на 02.01., но от утре съм с вас  Peace
Успех на всички и на мен  Grinning

# 762
Здравейте момичета,

Благодаря за подкрепата и аз мисля, че ще стане. днес ми е 6 ти ден. Резултат -2.5 Simple Smile Много съм щастлива.

Успешна и отслабваща седмица Simple Smile до петък всеки да е свалил минимум килограм два  Stuck Out Tongue newsm44

# 763

Успешна и отслабваща седмица Simple Smile до петък всеки да е свалил минимум килограм два  Stuck Out Tongue newsm44
[/quote]
АМИН!!!!!!!!!!!
Аз напредвам бавно,имах си изкушения,но не се отказвам

# 764
и аз така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт