Отговори
# 45
Добро утро и от мен  Simple Smile

Днес ми е четвърти ден на режима и забелязах нещо интересно: след първия ден кантара отчете 71.300кг, а след това се върна на 72.400 и така цели два дни  Thinking
Радостта ми траеше една нощ, но няма да се откажа. Може би трябва да намаля зеленчуците, защото ми се струва че хапвах повечко салати отколкото месце.

Успешна седмица на всички!

# 46
Ники аз пак съм в застой ,но мисля че е  от мц.В края на седмицата ще дам резултат.Успехи на всички.  bouquet

# 47
  • София
Благодаря за посрещането, момичета, надявам се с общи усилия да влезем във форма.
delava, възможно е да си задържала течности. Щом веднъж си свалила до 71.300кг и не си нарушавала правилата, едва ли си качила реално.
Сутринта нямах време да се премеря, а и съм наясно, че за един ден чудеса няма да станат. Утре, обаче ще стъпя на кантара и дано има резултат.

# 48
Дени 100% е от това,добре че моя е сега през паузата. Още колко ти остава на тебе?

# 49
Дени 100% е от това,добре че моя е сега през паузата. Още колко ти остава на тебе?

Петък последен ден. ooooh!

# 50
 А какъв апетит имам не ми говори................

# 51
  • София
А какъв апетит имам не ми говори................
Ами хапвай си повечко от разрешените неща, за да не те изкуши нещо нережимно.
Да се отчета с яденето: обяд - пилешко бутче и домати; вечеря - миш-маш /без сирене/ и краставица. Мисля, че днес съм изрядна и утре ще натисна кантара.  bowuu

# 52
  • Стара Загора
Здравейте момичета,
Аз все още съм болна, но режимна  Mr. Green Днес посетих личната лекарка, снабдих се с лекарства, и чакам да ми мине. От ходене напред-назад не ми остана време за ядене, но като се прибрах бях адски гладна и естествено преядох.
Отчет за днес:
Закуска - пак сварено яйце Mr. Green , късен обяд - огромен домат с пушено свинско филе, вечеря - остатъците от пилешкото филе + домат. Ще видим утре какво ще покаже кантара, че днес водата доста ми куцаше ...

Delava, разликата в килограмите със сигурност е от задържане на вода. Опитай да ограничиш максимално солта и пий поне 3 литра минер. вода.

Дени, честит последен ден, макар и чак в петък!   bouquet
Но внимавай, че след толкова дни диетуване глада за сладичко е страшен  Naughty
И като се отпуснеш малко се връщат килограмчета  Mr. Green
Пиши какви са резултатите при теб.

А утре аз отново съм на работа, макар и в болнични. Ще отида да накихам и накашлям шефа, че да види хубаво ли е ..... Grinning

На всички желая успешен и минусов ден   bouquet Hug  bouquet

# 53
  • Стара Загора
Забравих да се похваля - днес набързо си напазарувах две роклички за лятото.
Едната е доста по тялото и показва всяко излишно грамче Laughing Почудих се, пък реших да я взема като допълнителен стимул до края на диетата.
Ако отслабна още 2 кг. и ще бъде супер  newsm68 така, че явно трябва да се постарая, за да не остане роклята в гардероба  Mr. Green

# 54
Забравих да се похваля - днес набързо си напазарувах две роклички за лятото.
Едната е доста по тялото и показва всяко излишно грамче Laughing Почудих се, пък реших да я взема като допълнителен стимул до края на диетата.
Ако отслабна още 2 кг. и ще бъде супер  newsm68 така, че явно трябва да се постарая, за да не остане роклята в гардероба  Mr. Green

Браво,добър стимул за диетката.

# 55
  • София
Renate_R, закачи роклята пред хладилника и всеки път като се изкушиш да надникнеш в него, тя ще те отрезвява.  Laughing
Сутринта се премерих. Има някакъв символичен резултат. Не че се оплаквам , но като се има предвид, че в първите дни се сваля скокообразно и после темповете намаляват, явно ще си ги боря дълго тези 4-5кг.  Cry

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 12:01 от Спунк

# 56
Спунк ти хумористично го написа, но аз точно така бяха направила  Grinning Панталончето,което ми е целта седя и двата цикъла точно до хладилника  и от 16ти пак там ще виси, като подхвана трети цикъл на диетата   Grinning

# 57
  • София
То е комично, но ... аз също съм го практикувала.  Embarassed
Скрит текст:
След първото раждане си държах банския при шоколада.

# 58
  • Стара Загора
Момичета, не е необходимо да виси роклята пред хладилника - относно отслабването и диетичното хранене инат имам повече отколкото трябва  Mr. Green Само не мога да се заинатя да откажа цигарите, но те са ми едничкото удоволствие със сутрешното кафе  Laughing

А за рокличката - тя и сега ми стои доста добре. Какво да направя като в магазина имаше една-единствена и то номер 36  newsm78 Аз по принцип нося 38, но се вмъкнах в нея и реших, че трябва да отслабна още малко, за да я разходя през август по варненския плаж  Grinning

За отчет - днес се успах, макар и болна трябваше да отида на работа. Закуска - любимото яйце + хапчетата от вчера, обяд -2 краставици, вечеря - луканка и салата.

Не съм се мерила, но утре ще отчета резултат.

Спунк, при всеки е индивидуално.
Не всички свалят повече в началото и по-малко до края на диетата. Хубавото тук е, че се отслабва по-бавно, без глад и ако не се отпуснеш след края на диетата няма бързичко да върнеш свалените килограми. Сама реши дали да се мериш всеки ден. Аз го правя почти всеки ден, макар че отчитам сваляне на грамове, но по-късно ми е полезно, за да разбера в кой етап на диетата свалям повече.

Успешен ден на всички утре   bouquet

# 59
Запис   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт