Отговори
# 735
Здравейте,момичета!Реших и аз да се включа във вашата групичка.Доста мислих каква диета да избера.Родих началото на юли и се прибрах от болницата 81кг(преди да забременея бях 55кг)Лятото се поизмъчих малко и смъкнах 10кг.Стартирам от 71,като целта ми е да сваля 13-14кг.Е,дано да успея!Успешен ден и много минусчета Hug
п.С.-закусих 2 варени яйца с малко лютеница Simple Smile

# 736
Нямам търпение да започна диетета,повече не-може да се отлага.........От последния ми пост до днес съм около+6кг.Вярно,не съм се ограничавала,но не съм и преяждала Weary...Дали не е от това,че спрях да пуша?Тоест минах на ел.цигара,пак е така не пуша,а изпарявам SickВече съм 98кг,но не мога да започна диетата сега.За Нова Година ще имам гости,хубава храна и БАКЛАВА.Как да диетува човек.Мисля си как след празниците ще съм главно на риба и зелена салата.Ако дотогава мина 100-105кг..........сама съм си виновна!Весело посрещане на всички пухкави мами!

# 737
Нямам търпение да започна диетета,повече не-може да се отлага.........От последния ми пост до днес съм около+6кг.Вярно,не съм се ограничавала,но не съм и преяждала Weary...Дали не е от това,че спрях да пуша?Тоест минах на ел.цигара,пак е така не пуша,а изпарявам SickВече съм 98кг,но не мога да започна диетата сега.За Нова Година ще имам гости,хубава храна и БАКЛАВА.Как да диетува човек.Мисля си как след празниците ще съм главно на риба и зелена салата.Ако дотогава мина 100-105кг..........сама съм си виновна!Весело посрещане на всички пухкави мами!

споко и аз съм му отпуснала края,хайде след празниците да започнем заедно

# 738
споко и аз малко се поотпуснах със сладичко, но мисля на 2.01 пак да започвам сериозно диетата...

# 739
Хайде всички заедно да започнем на 02-01. 2012. Нова Година, ново начало, по-бързо стопени килограми Simple Smile
Отслабнах със 7 кг. когато правих диетата, но бързо бързо отново ги качих.  Embarassed
Може би защото сега не излизаме много много със детето и когато съм вкъщи се чудя само какво да похапна. Ужас!!!
Весело посрещане на Новата 2013 година  Tada

# 740
Весела Коледа! Приятно посрещане на Новата 2013г. бъдете преди всичко много здрави! Съгласна съм да започнем от 02.01. заедно така поне за мен ще бъде голям стимул ще може да се контролираме! Аз съм около 65кг. цел за сваляне 8кг. считам че си даваме старт Simple Smile Успех! Поздави!

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 07:27 от limonkata

# 741
Имаме сделка-от 02.01-никакви въглехидрати!Представете си колко ще сме елегантни за пролетта. smile3555.:като махнем дебелите дрехи от себе си,как ще ни е драго да демонстрираме новите си фигури... newsm10.Още веднъж приятно изкарване!

# 742
И аз ще трябва да се върна при вас и тоя път по-сериозно Tired Станаха +8кг Embarassed От 2.01 диета Peace

# 743
  • София
И аз се записвам за 02.01 Grinning. Приключих с дояждането на новогодишната трапеза  Animal Pig

# 744
аз днес прегреших хиляда пъти
от утре режим, успех момичета   bouquet

# 745
ВСИЧКИ ЗАЕДНО ОТ УТРЕ

# 746
На линия ли сте Flutter

# 747
Честита нова година фиданки   bouquet Бъдете здрави, щастливи и красиви и много минусчета през новата 2013 година! Сега видях, че на 5.01.2013 година е добър старт ОТНОВО за началото на диетуването /тъкмо тогава ще сме дояли всичко  Laughing / Падна много ядене по празниците, но мисля че е време да се стегнем!

# 748
тук съм
кои е с мен----------започвам от 64,400кг.
Успех на всички.

# 749
  • Пловдив
Здравейте момичета!Честита нова година навсички ,да ви е спорна и щастлива!Бройте ме и мен от днес 02.01 съм с вас .Започвам от 57кг ,цел 50кг ,но да видим .Спорен ден от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт