До СЕПТЕМВРИ много не остана, в кой ли ден ще стана мама!

• 29 504
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Evvaa задължително ли трябва до посетим офталмолог или само ако имаме проблеми newsm78

# 571
Evvaa задължително ли трябва до посетим офталмолог или само ако имаме проблеми newsm78
Мисля, че само ако имаш диоптър, но за всеки случай попитай гинеколога.
 Той има право да издаде и направление.

# 572
  • shumen
Здравейте,тумбачета.
Фейт,честит 8 месец.И аз си мисля за помпата за кърма,че ще трябва в родилното.Не се знае какво имат и какво нямат.То на тях не може да разчиташ.

# 573
Не съм опитвала съвременните помпи, тогава ползвах най-обикновена. Тя не можеше и грам да изсмука, ако с другата ръка не натискаш гърдата, за да изцедиш отвсякъде равномерно. То се усеща в коя част се изпразва и къде остава напрегната.
Никой не отрича, че бебето е най-добрата помпа  Simple Smile, но има случаи в които се появява проблем и то не се научава да суче. Аз 6 месеца се изцеждах и хранех от шише.
Анхелка, лек път!
Пупи, лекарите изписват магнезий превантивно и без да има контракции, а щом имаш, хубаво е да пиеш. Консултирай се с доки  Simple Smile

# 574
  • София
Здравейте мамчета   wavey

Днес май повечето сме обикаляли магазините ....
Аз да се отчета и похваля. Поръчахме си креватчетата на бебетата другия понеделник ще са вкъщи. Купихме матраците  + протекторите. Обзаведохме се с нов диван и във вторник ще ни го докарат. Оставих сума ти пари за дрешки и май тряя да поспра, че ще  се затрупаме. Като гледам най основното е взето и вече съм спокойна .  Е има какво да се желае още ... ноооо след като съм вече в болнични мисля , че имам предостатъчно време да си се моткам по магазините за разни дреболийки    Hands Clap

За помпата за кърма
- Аз ще си взема една обикновенна и ще си я нося в родилното. По добре да я има от колкото да ми по трябва и да я нямам  Peace

# 575
Здравейте! За помпите за кърма  си говорите и аз смятам да си купя предварително, само че не знам каква сигурно ще е механична че тези елекр. са много скъпи. Ако може майките които са ползвали по-скоро да споделят мнение.
Фейт честит ти 8ми месец Simple Smile
Анхела лек път ти желая. travel
zornitsa85 браво .Честито за прегледа много  добри размери на бебчо явно добре го храниш.
bydik честити ти покупки.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 00:41 от teta014

# 576

Добро утро и успешна седмица  Heart Eyes

# 577
Добро утро и от мен  Hug
Успешна, лека и прохладна седмица на всички  Heart Eyes

Зори ... браво за прегледа  Hug

Будик ... честити покупки  Hug нали си знаеш, чакаме ги в албумчето  Mr. Green

Аз изчезвам да се разходя малко до Кауфланд .. докато е още хладинка  Heart Eyes

П.П. Оооо ... имаме си и сервирано кафенце  Crazy мерси Стефис  Hug

# 578
добро утро,
от днес съм в отпуск най-накрая, заведох баткото на градина и после почвам обиколки по магазините
лек ден на всички

# 579
Добро утро!
Как сме днес?Ей ме на и аз сред отпускарите.Направо не мога да повярвам,че дойде и това време,а сякаш вчера беше януари като разбрахме за бебешока Mr. Green
Сега чакам мъжо да се събуди и да се мятаме при доки за болничен и преглед.Все още с чудя дали и аз да ходя на 4Д,но май клоня за мое успокоение.
Хайде хубав ден и от мен  Hug

# 580
Добро утро момичета!
Минавам само да ви поздравя и да кажа, че след малко отивам на преглед. Като се върна ще се отчета Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 581
Ееее   хайде честито на всички отпускари  Mr. Green Hug

Каси ... ще те чакаме мила  Praynig Hug

# 582
Добро утро и от мен:)
Все повече ставате мамите дето не работите:)Честито ви:)
Аз като гледам има шанс да работя до няколко дни преди термин Joy
Но здраве да е....
Успешна седмица на всички  bouquet

# 583
Добро утро и от мен Simple Smile
Започва последната ми седмица на работа, дано мине бързо, леко и приятно. Heart Eyes

# 584
Добро  утро! Най-накрая преодолях мързела и метнах в албума няколко неща  Simple Smile

Честито на мамите, които вече не работят и лека на работещите  Simple Smile
Аз още пия кафенце, после шмат-шмат нанякъде  Simple Smile
Хубав ден на всички и до после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт