Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 672
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Барбера, тази помпа ли имаш в предвид? http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8566&cat=16

# 121
Теди,хубаво ли е мечето?Аз още не съм принтирала ваучера,утре ще ходя да я свърша тази работа и да го взема.Ама да имам някаква нагласа....Само да не е както моя се шегува- 5 сантиметра и половина,рошаво и без едно ухо хахахахах
Последните дни ми е едно такова  newsm35     даже по-скоро такова  nuts- със предчувствие за нещо хубаво...И аз няма да им върна една петица на тия от тото-то  Crazy

# 122
  • Варна
Канела, мечето е една педа, кафяво и леко слабичко. Не е лошо, плюшено. Аз даже ще го оставя в опаковката и малко като порасне малкия ще го отворя. А вчера взех от Пикадили детски лаптоп с точки. Много готин и на английски. За три годишни е, обаче няма да го има пак, а пък и трябва да изхабя точките  Mr. Green Mr. Green

# 123
Запис само че ви изтървам.
Агира свали ли кръвното?

Да, на сутринта нищо ми нямаше - ни главобол, ни кръвно. Само дето в лявата ми ноздра беше пълно със засъхнала кръв, което си знам, че ми е сигнал като ми скочи кръвното. Учителката ми по йога изказа предположението, че освен от стрес, може и да е от дехидратиране. А аз вчера верно по едно време нямах вода в себе си и преглъщах като камила.  ooooh! Днес не мога да спра да пия вода цял ден.

Velivamo, това с пъпките ми е познато, само дето на мен ми избиват всяка вечер по едно и също време едни ситни бели петънца по целите крака и ръце и почвам да се чеша като крастава с часове. Чудя се дали е от нерви или е хормонално, но такъв сърбел никога не ме е гонил. Да не говоря, че преди 20 дни ме наядоха комари край морето една вечер и още ме сърбят ухапванията по краката. Какви бяха тия зверове не знам, но все едно бълхи ме нахапаха!  newsm78

# 124
Записвам се и аз мами жива съм или поне така мисля  Rolling Eyes

# 125
Леле, бързи сте  Hug
Нито съм дочела старата, нито съм чела новата тема, но все пак да се запиша първо и да се отчета, че днес бях на преглед - бебе към 1.200, но най-вероятно повече, защото глава голяма - 2 седмици напред (пак малко по-добре от Камен, който вървеше около 3-4 седмици напред по глава)  ooooh!
Обърнат възпитано главично и чака  Heart Eyes
Плацентата си е 0 още, кръвоток екстра, нямаше никакви забележки. Сега ще видим и кръв и урина и микробиологията какво ще покажат и така. След 2 седмици отивам за първия запис на тонове вече... Леле, направо сме на финала, кога мина това време не знам  Thinking  Hug

# 126
Здравейте момичета  Hug
днес докато ви изчета и страницата блокира нещо, та сега пак имам да наваксвам с четенето, но реших да се отчета първо за прегледа. Всичко ни е наред, госпожицата е с главата надолу, тежи 1250, точно за седмиците и дните си е Simple Smile Само се притесних, че има единично усукана пъпна връв около главичката  Sad Доктора каза че не е страшно, но сега ще го мисля до следващия преглед постоянно. Надявам се че ще може да се развие самичка и всичко да е без проблеми и да не ме режат заради това.
Фейт, доктора ти е страхотен  Wink

# 127
  • Бургас
Аз също имах помпа на Чико и някаква друга. Ами боклуци са си . А аз си мислех, че нямам кърма и за това не излиза. Като взех ръчната на Авент, що мляко излезееее. За това сега си купих пак същата. Точно от помпата не мисля да пестя  Simple Smile Ще ви потрябва със сигурност. Често се налага бебето да се храни и от шише, независимо по какви причини Peace
smile3521 Именно.
Фейт, за този модел на Чико мога да твърдя от личен опит! Явно не прави добър вакум, а уж засмуква......и нищо! Shocked А знаех, че си имам и то доста мляко. С ръка да стисна и църкаше на няколко канала ooooh! И когато си взех механичната на Авент - шурна си нормално на второ натискане Hug

# 128
да, на финала сме  Party аз също се връщам от док  Grinning

бебчо се е обърнал с главата надолу  newsm44 коремът расте прилично, ровичкаха ме  Blush за цитонамазка

имам си и направления за Hiv, хепатит и сифилис, хемоглобин и урина  Crazy тук изследват по 2 пъти за тея работи, въпреки, че си бях вече 2 пъти - 1 в БГ и 1 в Укр.

утре ще ходим с мъжо да проучваме за паричната помощ при раждане на дете  Hug  Praynig

купих си и 1 тензухена пелена - да видя за каква материя става въпрос - ще ми трябват още 3 броя - хареса ми плата  Heart Eyes

# 129
охх ,четох , четох и доакто прочета и има нови 16 отговора  Shocked
Фейт , чудесна нова темичка  Hug
ЗАйче , стснати палци от нас всичко да е ок! Няма да се даваш я  Wink Hug
Да се включа за памперсите , въпреки че вече е коментирано доста – аз ще купя един малък пакет номер 1 на Памперс (зелените).Все пак са от 2 до 5 и няма как да ни станат малки веднага. После вече ще купя 2ка . И пак да дам линк към съветника Па-Па  http://www.papa-bebe.com/kak_da_izberem_pampersi.html
За марките – изпробвах всички. От вссички има и хубави и ментета, затова останах на памперс , тъй като ме устройва съотношението цена /качество, а и са най-тънки по принцип . (но аз сега купувам от турските памперси на Памперс , защото ми идват с около 6-7 лв по-евтини)

За АМ – за мен най-хубавото е Лактана Био
Миленка , много съжалявам ,че не успяхме да се видим . С малкия ми е малко трудно да се орагазнизирам . Все трябва да имам някой на разположение ,а всички през деня са на работа.

danaya80 д-р Димитрова е моята док
bel4eto, всичко ще се нормализира със системката .  Hug
За помпата – ел.помпа на медела е 144лв... Ако трябва да си купишедна от 30 пробно и после една от 80-100лв, идва същото долу-горе.
Ох , аз утре съм на изпит , направо се чувствам отвратително напрегната  Sad

# 130
Лелее,не мога да повярвам,че ви изчетох.От сутринта съм се захванала,изчетох предната цяла тема и каквото сте изписали от тази.Цял работен ден изкарах във форума Mr. Green.Пиша си поста и влизам да кача малко снимчици:).
Велвиамо-хаайде честито!Много щастлив семеен живот!
Фейтиту:p И чехличките и скринчето ти определено хващат окото.Остави ,че евтини ами и мноого много прилично изглеждат.Нашето легълце е дървена кошарка без шкафчета и ще ни трябва нещо подобно.
Франческа,Смайли-за съжаление не винаги нещата са безоблачни,но наесен като се родят мъниците ще знаете,че всяка тревога си е струвала и вече е минало.Гушкам ви Hug
Зайче и ти мила,стискам палци да са наред нещата възможно най-скоро и да си бременееш без да се притесняваш.
Моето мъниче направо е неуморно.По цял ден си ме рита,обръща се,показва се през коремчето и дава гепи на баща си като натисне с пръстче по корема ми.Много ми е мило  Heart Eyes
Корема ми за седмица е порастнал с 3 сантиметра-наваксва,че беше поспрял да расте последния месец.Контракциики си имам от време на време ,но за момента не ме притесняват.Даже ми става смешно от тях и по това ме разпознават околните.Както му виках на мъжа -е някой ден просто няма да ми е смешно и ще се почва:).
Малиновите листа сте обсъждали-не знам дали със сигурност помагат ,но е билка-следователно максимално щадяща-надали ще навреди ако не помогне.Като си ида на село ще си набера и изсуша и в началото на 9тия месец започвам да пия чайчето.
Сега с половинчо ни предстои да търсим квартира...Сложно ми се вижда ,че не ми се е налагало никога.Надяваме се от 1 август да успеем да се нанесем и тогава ще пера и гладя абсолютно всичко и направо ще си го подреждам по шкафовете.
Августа -много странно ми стана това с изписването 6-8 часа след раждане.Направо
 невероятно ми се струва и си мисля,че поне едни 3 дни  си е добре да сме под наблюдение с бебо.
Красимира-в Поморие е уникално.Нещо силно емоционално ме свързва с това място.Ти тамън си отишла и аз съм си тръгнала ама догодина пак:))).
И в Сливен не беше зле,даже Стефито има честта да види моята свеки  hahaha hahaha hahaha
Хайде да не става прекалено дълго писанието ми-отивам да кача снимчиците.
Роси-няма нищо,аз догодина пак ше дойда:)))

# 131
Хайде и аз да се запиша в началото  Laughing
Виждам, че коментирате помпите, аз мисля да си взема тази на Авент, смятам, че няма да е напразно и ще ми е в голяма помощ.Ако се наложи де, в което няма как да съм сигурна сега  Wink
Вчера бях на ЖК, върнах се доста разстроена  Cry, тъй като както винаги тя протече много лежерно и набързо , а може би аз очаквах нещо повече.Все пак не бях ходила от месец и повече, заради отуската на гинеколога SadНе ми каза теглото на бебо, не че някога го е правил Sad, измериха набързо обиколка на корем и тонове, килограми и това беше.Но притеснението дойде най-вече от това , че док. каза, че главичката на бебо върви 2 седмици напред и за възрастта му всичко е оки.Но мен мн ме притесни тази главичка Sad
По този повод виждам, че една от нас се е сблъсквала с тези размери на главичката, че и с по-големи даже Simple SmileБи ли споделила дали е притеснително.
Малкия мъж все още е седалищно и май няма намерение да се обръща, което също допринесе за притеснението ми.
Извинете за дългия пост Sad Лека вечер на всички и бързо оздравяване на болничките  Praynig

# 132
Роси, успех на изпита  Hug

Как разбирате кои Памперси са турски, пише ли го някъде? Освен Турски, другите какви са? Извинявам се за лаишките въпроси, но това ми е много далечно  Embarassed

Сега разгледах продавалника, за около 40лв. се намират нови помпи на Авент. Друг е въпроса колко са нови и че половинката е против пазарене от там. Освен да избирам продавач от София и само при лична среща да купувам. Ще го мисля още, но ме убедихте за Авент помпа. Ах, колко съм лесна щом е за харчене на пари  hahaha

# 133
Moмичета, Фейт по-назад беше дала линк с промоция на ръчната помпа на Авент за 49лв в айко, ето за който я е пропуснал http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=108&pid=59060 мисля, че сайта има доставка с куриер, ако все пак няма, мога да ви я закупя и изпратя Simple Smile

А за електрическата на Авент има на около 160лв в сайта на mothercare.com, аз от там си взех шишенцата на Авент комплект за 40лв с доставката до БГ(тук са около 60лв).
А помпа нова пак на Авент намерих в продавалника електрическа и я спазарих за 120лв, наистина е нова и извадих късмет, а тя е изключително умна Simple Smile запомня колко често и с каква сила се натиска и после го повтаря автоматично, има зарядно има и батерии, става и на ръчна.

# 134
Flowers, видяхме я промоцията  Hug. Даже аз и още една мама също предложихме да я купим на желаещи.
Помпа има вече само в Люлинското Айко и Ст. Загора. Бързо се изчерпват, а и те сигурно са пуснали по 4-5 бройки.
На мен все още не ми е на дневен ред, първо ще свърша с покупките за бебо, след това ще мисля за помпа.

Общи условия

Активация на акаунт