Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 531
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро:).Станах уж само до тоалетна,а такова неистово желание да пия кафе.Е направих си,ще го изпия и май пак ще си легна  Hug.Стаси отивай,не му мисли. Hug
Ти не ми викай отивай, а и ти с мен  Hug И аз така разбрах, че имам контракции, от случайното докосване на акушерката ми  Grinning И днес ще броя и ще звънна на единствения заинтересован човек - акушерката. Пък да видим, после някъде на частно. Днес не съм имала още, а ставах няколко пъти. Айде стига съм ви занимавала с някакви си контракции  Heart Eyes

# 436
  • Стара Загора
Мамчета, попаднах в сайт с много изгодни бодинца и камизолки.
Ето линк: http://www.slancho.net/bg/products/momiche-0-24-mes/novorodeno-bebe/
Как ви се струва, но магазин имат май само във Варна...

Имат и в Бургас магазини,мисля че бяха два,но в Меден рудник.

# 437
Ами аз не усещам кой знае колко стягания.Само дето ми е твърд корема.На 17 имам час при докторката,до тогава ако има нещо ще се ходи по спешните.Май вече свикнах на арогантно и кофти отношение,дето се вайках в началото за грубиянстването в Майчин Дом.Ма като ме хокат вече и аз няма да им мълча Close

# 438
Аз съм много притеснителна и като ми се карат и се сдухвам още повече  Confused Детска му работа Simple Smile Сега си мисля, че от толкова мисли дали ще устискам до края, ще я пренося принцесата  Laughing Всички ще сме наред, вярвам в това  Hug

# 439
Естествено,че всичко и всички ще бъдем добре до края,а и след това заедно с мъниците ни.Само че няма да им се притесняваш.Ти си там,защото тяхната работа е да се грижат за здравето ти.Това,че на някой днес не му е ден или си е киселяк по природа си е негов проблем.Много им мълча и аз ама вече взех да губя търпение.Само ме е страх да не се разрева като се изрепча Embarassed.Бременна ни работа.Я да ви кача една снимчица ,която Калина ми направи-харесвам си я много  Heart Eyes

# 440
  • София
Добро утро момичета .. .аз днеска станах без проблем. Явно но-шпа ми е помогнало  Party
Милена, Стаси що не ходите до МД двете направо. И страх да си пазите една на друга  Hug
Толкова ли са противни тия долу  #Crazy егати хората  Crossing Arms

# 441
bydik ние хубаво да идем ама или трябва да излъжем,че ни боли или ще ни наругаят как си знаят те.Последния /втори/ път като отидох до там ,защото няколко дни не бях усещала движение на бебето една много зла леля ме пита поне 5 пъти наистина ли това е причината да ида.А да кажем,че имаме болки не е добре,че може да се усложнят нещата без да е наистина толкова сложно.Стаси трябва да иде със сигурност ,аз съм добре за сега.

# 442
  • Стара Загора
Здравейте,момичета!
Милена,Стаси не се чудете повече,отивайте на лекар някъде,не са шега тия контракции,по-добре да отидете и да сте спокойни,отколкото да се натискате вкъщи и все да го мислите.
Какво ще кажете за къпането в морето?Ние днес ще си ходим с мъжа към Бургас,ще стоим до неделя и много ми се иска да се изкъпя.Аз ако не вляза в морето,по-добре да не стъпвам на плажа.

# 443
Това е ,че при мен няма контракции,или поне не усещам да има само ми е твърда пупата:)
Влизай си в морето колкото си искаш ако питаш мене..Аз 4 дни не излязох от водата  Heart Eyes

# 444
  • София
Това е хубаво , че си добре Миленка. Мене много ме дразни като не ми обръща внимание АГ-то  Crossing Arms Щото кой да питам и на кой да се оплача ако не на нея Thinking А пък проблемите не са толкова сериозни като за болница  и пак го караме на късмет. Или явно заместваме спешното със частните кабинети  и си плащаме за спокойствие. То и аз нали сега се чувствам екстра и много акълища давам май. В интерес на истината тряя да съм на умирачка за да отида в спешното и то точно заради такива сърдити лелички дето се карат само, а не трябва да е така. 

# 445
Остана съвсем малко и ще си нагушкаме дечицата Hug

# 446
Добро утро,девойки!Понаспахме ли се Simple Smile
Stasy87 ,мила не отлагай вече.Ако трябва и до спешния иди както са те посъветвали и другите момичета  Hug
Аз си пия кайфето и след разходката на песа ще се разходимм и ние.
Лек ден на всички  Hug

# 447
susamenna ,аз лично не се къпя в морето макар,че като ходихме водата беше чиста.просто не ми се иска да рискувам в последните месеци.И друго,че специално за мен водата си беше доста студена.направо ми замръзнаха джопаните.

# 448
  • Стара Загора
Ако ми е студена няма да вляза,но ние сигурно ще ходим късно следобед,да избегнем слънцето-тогава водата е чай-даже може да ми е много гореща-нямам угодия Laughing Но ако се чувствам добре мисля да опитам,аз винаги съм била голяма жаба и не можеш да ме извадиш от водата и сега ще ми е много криво да гледам отстрани.Като чета и други майки са се къпали без проблеми.

# 449
Добро утро  Hug

Ей .... вие двете кукли с контракциите ...  пиете ли нещо за тях  Flutter

Който както намери за добре да си гледа бебето - с пикливки или със залъгалки, все тая. Големи хора ще станат. Просто не се радвам някой, като е в откровена заблуда. Вече ако съзнава за какво иде реч и съзнателно си е взел решенията, все тая. Големи жени сме. Всяка с глава на раменете.

Скайче ... разбирам те много добре, но пак казвам, че всичко е много относително. Наистина сме се събрали все хубави бъдещи мами за да обменяме опити да се вълнуваме заедно  Hug но нека всеки сам си прецени как ще процедира в дадена ситуация, без да налагаме мнение. По книгите може да пише, че се прави така и така, но ако бебето не подава ... правиш каквото можеш. Наистина нямам опит в гледането на дете ... но кой е имал - тепърва се учим всички  Heart Eyes Аз лично ще направя това, което съм си наумила Wink, а ако сгреша ... няма лошо ... нали от това се учим всички  Hug Ще си купя например помпата на Бертони /защото съм малко инато скоприонче  Blush Mr. Green/ Mr. Green пък ако се скапе ... майната му  Crazy няма да дойде края на света. Но пък вчера се замислих от вашите коментари за постелката и реших, че ще си взема твърда  Mr. Green
Гушки  Hug

В морето може ... но в басейните не е моооого препоръчително къпането  Heart Eyes

Аз днес ще щъкам по задачки, но после ще наваксам с четенето  Hug

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 08:49 от F.a.t.e.

Общи условия

Активация на акаунт