Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 650
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
mari_p, добре дошла при нас  Hug

Вече и на плажа ли не може да си заведе човек детето болно  #Crazy
Аман от тази параноя - да вземем вече да се затворим да живеем в скафандри предлагам... Че те тези деца - биологични оръжия ...

Една от нас, извинявай, но според теб на болните деца къде им е мястото? На плажа да пръскат бацили или вкъщи да се лекуват. И не е параноя, а въпрос на възпитание. За 10 години, никога не съм си позволила болното ми дете да е на градина, ясла, училище или да брише навън.

Миленка, честито нов дом  Hug. Много хубави мигове да имате там.

Ayy да ,празник ще е всяка заплата в тая къща.Играчки за бебо и пъзели за баща му Mr. Green
Баща му на бебо да не е почитател на пъзелите? Аз съм един страстен техен колекционер  Heart Eyes, макар напоследък да ги занемарих по уважителни причини.

Благодаря ви за мнението за мокрите кърпички  Hug

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 16:51 от Мартичка

# 496
Фейт,заповядай Hug
Продавалник потребителско име:beznadejden_1
Ето линк:
http://prodavalnik.com/pampers-premium-gare-5-zvezdna-za-zaschit … 6-00leva-i7544779

А за педиатър,аз ще отида сега,защото жената излиза в отпуск и поне да ме има пред вид като му дойде времето,че е лудница:)

За козметика се двоумях за себамед или топфер.И се спрях на себамед.Само за къпане на първо време.Крем за подсичане имам много мострички и ще ползвам първо тях да видя как ще действат.
И имам лосион и пудра Джонсън.Мисля,че е предостатъчно на първо време Wink
Благодаря на всички отговорили ми за възглавничките.Не е покупка от първа необходимост и при зор ще се купува.И аз днес ги гледах в ДМ,затова се сетих да ви попитам.Защото наистина много ми ги похвалиха мами,които са ги ползвали вече.
mari_p, добре дошла Grinning
Миленка,честит нов дом,да го напълните с радост и детски усмивки. baby_neutral

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 17:05 от future-maman

# 497
Мартичка, наистина смятам, че болното дете трябва да излиза навън, за да оздравее, спареният въздух в стаята е възможно най-лошият за него  Peace
Разбира се, говорим за деца, които не са отпаднали или имат много висока Т - такива няма да заведа на плаж, просто защото няма да се чувстват добре там на жегата и слънцето, а и в този момент нямат желание за нищо. Но весело подсмърчащо и подкашлящо дете абсолютно си трябва да се разхожда и да се забавлява  Hug
Продължавам да не разбирам параноята - особено като става дума за открито пространство сред природата  Rolling Eyes

# 498
Не я разбираш, защото не сте израснали по болниците. Точно от такива либерални родители си патихме, които мислят едни сополи и кашлица за безобидни. А за спарения въздух има проветряване. Спирам  Stop, не е мястото тук на тази тема.

# 499
аз днес май само ви чета  Mr. Green

Fate, danaeka - честити покупки  Hug

Миленка - браво за квартирата, като се сетя и аз преди как се вълнувах  Hug цяло щастие си е да откриеш нормална на добра цена

аз не бях вадила количката на дребен отдавна  Mr. Green и днес потренирах у нас - сложих играчката за количка, бяла пеленка вътре и възглавничка направих с 1 малка хавлиена кърпа  Mr. Green голям кеф  Grinning

ходих и на разходка точно по обяд - в голямата жега - да си взема възглавничките за новото ми шалте - ще сме в тон с чаршафчетата на бебчо  Heart Eyes

даже нощницата ми за родилното е синя, да се знае какво бебе ще раждам  hahaha

# 500
мамиии,добре съм Party Party Party излезнаха и другите резултати,съвсем леко са завишени,коието значи,че съм здрава Party много се радвам Hug благодаря ви за подкрепата Hug гушкам ви силно Hug
сега при нас остана тати да си дойде при нас,и ще съм напълно щастлива Praynig

# 501
  • Варна
Бременността, раждането и първите дни с бебето са свещени http://eligrane.wordpress.com/2012/07/06/bremennostta-rajdaneto-sveshteni/

# 502
Франческа, супер  Hug И другото ще се подреди  Praynig

Фейт, отнесох се, честити покупки  Hug. Чакам снимките  Heart Eyes

Аз сега се притесних от тези жеги, почти всичко което съм купила е с дълъг ръкав и крачол. Да взема да купя две-три дрешки с къс ръкав и голи кълки  newsm78

# 503
и аз уж нямаше да взимам нищо с къс ръкав - но все пак сега имам 2 бодита с къс ръкав и 1 гащеризонче с къс ръкав и голи кълки  Mr. Green

иначе повечето ми дрешки са от най-тънката материя - все си мисля, че ще е жега...  Hug ще видим

# 504
Как сте мами в тая жега?
Ние се наскитосвахме и се понаспах малко.Сега съм кукуряк  Laughing

Ходихме до Дева Мария да видим за раждането.Изкараха ни бланка,която може да се види в сайта им ,с това какво вкл. раждането и престоя.Така или иначе се плащат 200 лв и от там нататък ако искам някои екстри си доплащам.Предварително е желателно да ме прегледа техен специалист.Трбява да си подам тая бланка преди да вляза в деветия месец.Мисля другата седмица да мина преглед и да си подам "документа".
И до НОИ ходихме да си изкарам ПИК код.Стана сравнително бързичко.

Към вече раждалите Бургаски мами-какво трябва да се направи след кагто бебето се пови?Кога трябва да си избера педиатър?Как се получават тези еднкратни помощи и къде се подават документи за майчинските.Някъде бяхте говорили за доходи-моходи...Тъмна Индия ми е всичко,а времето лети ли ,лети...

За покипките-днес си взех само подплънки за кърма и ръкавички за бебо от Джъмбото Mr. Green

# 505

Аз сега се притесних от тези жеги, почти всичко което съм купила е с дълъг ръкав и крачол. Да взема да купя две-три дрешки с къс ръкав и голи кълки  newsm78
Марти,изчакай.В Карфур се очаква голямо  намаление до месец(50%-70%).TEX baby  и Disney са дрешки със страхотно качество.Но пък за 2-3 дрешки в момента има на 30% и цените са добри Hug

Франческа,супер е това,че всичко с вас с бебчо е наред.И съм сигурна,че вашият тати скоро ще е с вас. Praynig

# 506

Аз сега се притесних от тези жеги, почти всичко което съм купила е с дълъг ръкав и крачол. Да взема да купя две-три дрешки с къс ръкав и голи кълки  newsm78
Марти,изчакай.В Карфур се очаква голямо  намаление до месец(50%-70%).TEX baby  и Disney са дрешки със страхотно качество.Но пък за 2-3 дрешки в момента има на 30% и цените са добри Hug
О, благодаря ти, мила  Hug. Като надушиш голямото намаление, свиркай  Laughing

# 507
Забравих да ви кажа,че в Бургас намерих нощници за кърмачки.Същите са като тази на Фейтче-то,нооо цените им почват от 25 лв  newsm78.Чудя се кога да си взема нощница,защото ако продължавам глваломно да растаа няма да мога да се побера после в нея.

# 508

Аз сега се притесних от тези жеги, почти всичко което съм купила е с дълъг ръкав и крачол. Да взема да купя две-три дрешки с къс ръкав и голи кълки  newsm78
Марти,изчакай.В Карфур се очаква голямо  намаление до месец(50%-70%).TEX baby  и Disney са дрешки със страхотно качество.Но пък за 2-3 дрешки в момента има на 30% и цените са добри Hug
О, благодаря ти, мила  Hug. Като надушиш голямото намаление, свиркай  Laughing
Ще свиркам,няма проблем WinkОхх,обожавам да пазарувам на прИмоцийка:)
Аз вече си очаквам пратката от Ла Редут,да видим:))И току що направих и поръчка на едни кремове за лице,пак на далавера:))) Heart Eyes
Отивам да будя нашия тати,че той след нощна смяна и пътуване от Бургас до София беше
 скапан:(
И отиваме да купим матрачето на бебчо baby_neutral

# 509

Марти,изчакай.В Карфур се очаква голямо  намаление до месец(50%-70%).TEX baby  и Disney са дрешки със страхотно качество.Но пък за 2-3 дрешки в момента има на 30% и цените са добри Hug
О, благодаря ти, мила  Hug. Като надушиш голямото намаление, свиркай  Laughing

Абе ти си вземи едно две да имаш под ръка, че знае ли човек... с тази плацента  Mr. Green може да си една от първите ни мами  Hug Въпреки, че е най-добре бебочко да стои до последно  Praynig Hug

Аз също взех няколко с късо ръкавче  Heart Eyes

future-maman мерси за линка. Ама този човек редовно ли зарежда памперси  newsm78 или просто сега продава само тези, нещо не разбрах  Blush Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт