Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 642
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Хаха сега констатирах момичета ,ще живея точно срещу джъмбо на бул.България.Съседки?Simple Smile
Може да се каже, че съм ти съседка. Живея на Т. Каблешков на 50 м. от бул. България в посока пазара Борово. Може да си направим срещичка в Джъмбо  Mr. Green С мама зайка пихме кафенце в Марсилията /кафе точно до Джъмбо/ и после неминуемо направихме и един тигел в Джъмбото. Свирни като се нанесете за кафенце  Hug
Честито на всички момичета с хубави резултати от прегледите. Доста са пораснали бебоците.
Фейт, не се тормози с тази пъпна връв, а и с бъбречето ще е наред всичко. Четох, че се случва често  и се оправя след раждането Hug И аз мисля да взема ваничката, която ти си харесала със стойката. Като проучвах вариантите и тази ми се стори най-добра и на най-изгодна цена.
Стаси аз не знам в действителност колко са опасни контракциите, но щом момичетата казват, че е притеснително, по-добре отиди на лекар.
Съгласна съм с Мартичка, че болните дечица е по-добре да са си в къщи и заради самите тях, не само заради другите.
Накрая да ви кажа, че напоследък забелязвам назидателни и злобни изказвания, каквито до сега нямаше много във форума. Сигурно е от хормоните, но преди ми харесваше повече. Дано не стане заразно.
Пожелавам ви много усмивки  Hug

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 18:22 от hrisik

# 511
Avara, много ми допадна статията и е прочетох на един дъх, благодаря  Hug

# 512

future-maman мерси за линка. Ама този човек редовно ли зарежда памперси  newsm78 или просто сега продава само тези, нещо не разбрах  Blush Mr. Green

Фейт,редовно зарежда.Аз имам приятелка,която отдавна купува от него.И тези омекотители yumos са страхотни,в момента ползвам такъв и съм очарована:
http://prodavalnik.com/omekotitel-yumos-na-tsena-ot-7-00-leva-i7543963

# 513
Абе ти си вземи едно две да имаш под ръка, че знае ли човек... с тази плацента  Mr. Green може да си една от първите ни мами  Hug Въпреки, че е най-добре бебочко да стои до последно  Praynig Hug

Хаххаа, нали, и аз почнах да се плаша  Mr. Green Поне да изчака да отидем до Варна и да се върнем  Laughing
Аз имам бодита с къс ръкав, обаче те са по скоро бельо. Май трябва и някакви гащеризончета и блузки с къс ръкав.

Стасииии, къде си? 

# 514

future-maman мерси за линка. Ама този човек редовно ли зарежда памперси  newsm78 или просто сега продава само тези, нещо не разбрах  Blush Mr. Green

Фейт,редовно зарежда.Аз имам приятелка,която отдавна купува от него.И тези омекотители yumos са страхотни,в момента ползвам такъв и съм очарована:
http://prodavalnik.com/omekotitel-yumos-na-tsena-ot-7-00-leva-i7543963

Хммм ... заинтригува ме. Няма фиксирани цена на памперсите, но когато дойде време ще се чуем сигурно и човека ще ни обясни всичко  Hug
Мерси отново  Heart Eyes

hrisik ваничката наистина е хубава и голяма  Heart Eyes а и със стойка ... за тази цена е златна  Mr. Green
Кумовете ни имат такава и вече втора година си я ползват без проблем  Hug

Данайче ... много бе Shocked за  същата нощница.
Аз моята я взех от нашето Илиенци ... за 14 лв май беше.
Сега намерих сайта на производителите, но там е по-скъпа  ooooh!

http://www.bulbel.bg/Catalog-Bratia-Giokovi-48.html

Е ... Мартичка ... щом имаш поне боденца спокойно  Mr. Green Hug
Стискай кълки още малко  Hug

# 515
  • Бургас
Здравейте момичета!
Много пишете, не мога да ви изчета Simple Smile Последно съм чела на 18-та страница, но сега пратих мъжа ми да пийва биричка, за да завзема компютъра  Twisted Evil
Иначе при мен нищо ново, все така мърда малката шавливка, да ни е жива и здрава. Все така ходя на работа Sad и преди да изляза в майчинство, ще имаме одит за ИСО.  Въобще пълна лудница  Laughing

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 19:55 от lina_bs

# 516
momicheta, izvinete za latinicata, no sum v MD s malko razkritie za pone 5 dni. Shiikata mi e skusena malko i shte poleja. Celuvki

# 517
Стаси - да се оправяш бързо  Hug стискам палци  Heart Eyes

аз пак станах спящ мечок - става ми навик всеки ден по 2 часа сън следобяд или привечер  Grinning

Avara - интересна статия  Heart Eyes аз честно казано не вярвам на всичко казано или прочето от книги и специалисти-акушери, даже на моето АГ, че и на мъжо с неговата мед. диплома  Mr. Green
имам си собствено виждане   hahaha

# 518
  • Варна
Eva_82 , anghella , Радвам се,че статията  ви е харесала  Hug.Аз също не вярвам на всичко ,което чета,но във всичко прочетено намирам по нещо за себе си,което ми е полезно.  Heart Eyes .

# 519
Avara и аз май съм така  Hug сега я прочетох даже 2-ри път  Grinning

# 520
Oх миличка Стаси... Hug.Много гадно,но добре че отиде.Почивай си тези дни,до колкото можеш де.Пази себе си бебка и пиши как си.Вярвам,че повече проблеми няма да има.Силно те  прегръщам и чакам да чуя ,че е отминало и да ме известяваш Hug

# 521
Стаси, стискам палци бързо да овладеете положението. Пази се, хубаво е, че си отишла днес на лекар. Ако имаш възможност ни дръж в течение. Много прегръдки  Hug

На мен туко що ми се обади моята приятелка, която беше с термин 24.07, тази нощ е родила на бързо момченце. Отишла без багажа на преглед, докато мъжа и го занесе вече била родила  Laughing. Нещо много напират тези бебчета да излизат рано рано. Другата седмица се заемам сериозно с чантата за родилното  Laughing

# 522
Хаха, Мартичка, стягаи чантата и си я носи с теб  Heart Eyes
Относно мокрите кърпи и аз в началото ползвах зелените на Хъджис. Харесва ми, че са по- плътни. Сега все още вземам за навън, но не подбирам вече, каквото има това вземам.
Stasy87, дано бързо овладеете нещата и по живо по здраво до края.
Милена, честит ви нов дом  Grinning И на мен са ми много познати тези вълнения, та знам какво постижение е да се намери читава квартира.

Относно болните деца какво да ви кажа, спор няма, че е хубаво да се извеждат, но когато аз го правя гледам да не е при други деца, а някъде на по- усамотено място. За мен сополите не са проблем, но за съседчето например са. След сополи следва я пневмония, я друго, а вече е с диагноза астма. А днес мамите споделиха, че някакво детенце го извеждали на площадката пред блока болно от шарка. Все си мисля, че е хубаво да се замисляме, че има и други освен собственото ни дете. Наистина е въпрос на култура.

# 523
  • Бургас
Изчетох ви Hug
Стаси, бързо стабилизиране! Устискай още малко Hug
Марти, сега виждам седмиците ти #Crazy Леле, скоро , живот и здраве влизаш в 9ти Hug
Фейт, много хубава нощничка Heart Eyes Чудп се, как да си определя размера? newsm78 Аз преди бременоста бях 40-42......сега с тези 16 кила горница newsm78 Кой ли размер ще е правилен сега  Laughing
Иначе днес се разрових да видя какво имам и какво не, какво е останало да купувам. И ме обзе една нервност Crazy Започна да ме хваща шубето нещо Wink

# 524
momicheta, izvinete za latinicata, no sum v MD s malko razkritie za pone 5 dni. Shiikata mi e skusena malko i shte poleja. Celuvki

Ех миличка ... добре, че отиде   Praynig... нали ти казвахме, че не е шега работа с тези контракции. Да се оправяш бързо, че не може така ...вестителка си ми и трябва да устискаш още бая време  Mr. Green

Melly.G моята е номер 48  Peace и в момента ми е тамън ... опъната  Laughing тя по принцип ми е за след самото раждане, за преди това имам една друга  Heart Eyes
Предполагам, че и на теб този номер ще ти свърши работа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт