Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 543
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
танче мерсииии Embarassed

# 616
Мартичка,Честито и от мен!Бъдете много щастливи и гледайте в една посока.Много е хубаво да си Госпожа,ще го усетиш:)

Благодаря ви на всички за мненията и отзивите. Hug

angel_bbb,аз лично не бих купила ваничка втора употреба,още повече от непознат.Колкото и да се мие с каквито и препарати...струва ми се ,че това е нещо много лично.Все по-често има дечица с дерматити,майки-мърли и т.н.Мисля,че бих купила най-евтината ваничка и да си е наша,пред това да мия и лъскам чужда такава на незнайно кой.Това е като помпата за кърма,за мен.
Но разни мнения,аз просто давам моето мнение и не ангажирам с него .Ти си решаваш.(Както вече говорихме,всеки луд с номера си Laughing)

Стаси,стискам палци всичко да е наред,но си в сигурни ръце.Всичко ще се оправи. Hug

Говорих с моя близка,която работи в Карфур.Идната седмица ще има 40% на детско,по-следващата-50%.За сега такава информация са им дали.Така че ,мами,чакайте още малко и после нападаме:))Намалението е и за някои аксесоари.
Днес купихме и матрачето на Магнифлекс и вече приключихме със списъка.Сега вече всичко купено от тук насетне ще е глезотийка:) newsm44

Много сладки пупи и покупки.Честито на всички:)) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 617
Фейтче на мен мерака ми е за зелените Simple Smile Нали олекотеното ми комплектче е зелено с туити Simple Smile Като ходиш следващия път към Хиполенд ако се сетиш погледни и ако има зелени с туити(долни чаршафи) направо грабни две аз ще ти ги платя Simple Smile Че тука в Русе купих последния зелен плат(за да си ушия плик) с туити и никъде няма нито плат нито готови чаршафчета Simple Smile

# 618
Мартичка, честито и от мен, много любов и щастие!
Миленка честито и на теб за квартирата
Много хубави коремчета и покупки сте качили, разгледах албумите, но не успявам да ви изчета!
Аз съм малко в къщи в Плевен, основно се пазя от жегите и ходя по концерти (има тук един фестивал, на който сестра ми свири почти всеки ден). От както съм в отпуска почти не ми отичат краката, може би е било от седенето на стола по цял ден.
Пожелавам ви лека нощ на всички и ще се опитам да ви наваксам скоро...

# 619
Мартичка,честито!
Mince,честита годишнина!

# 620
Тази тема се изписа много бързо.  Simple Smile
Качих снимка в албума с коремчета.  Heart Eyes

# 621
Какви парички са авентските биби?
До края на юли са на промоция 10.88 два броя има ги почти навсякъде, аз си взех от вис виталис.

# 622
Мелли мерси за поздрава,парчето е  много моя любима песен и класика в жанра,пък и от ника ми личи че съм фен на тази музика,и то достааа отдавна   superuu

# 623
  • shumen
Миленка,честито.Да сте живи и здрави и наесен горди родители.
Ние днеска свършихме добра работа с мъжо и свеки.Утре мисля да отскоча по магазините с една позната и сигурно пак ще взема нещо.

# 624
Микровълнова нямам, не че ако имах щях да сложа нещо на бебето вътре, така че вариантите за топлене остават във фурната и на радиатора.

Става и върху ютията, така си топля морска сол, когато ме стегне синузита. По-бързо загрява.

Това е линк към една лекция за бъдещи майки от акушерката Ува Майнер, ако някой иска да прочете:    http://eligrane.wordpress.com/2012/07/06/bremennostta-rajdaneto-sveshteni/

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 01:14 от matzko

# 625
Oт тази лекция най ми хареса частта ,в която пише ако се страхуваме от раждането да напишем на лист как бихме искали да протече.Смятам да драсна едно писание и да си лягам Simple Smile Лека нощ Hug

# 626
  • Бургас
Добро утро, момичета !

За Аксел Роуз и бандата му  си говорите . Аз като бях малка исках да се оженя за него, после се прехвърлих на Слаш Simple Smile.А съпругът ми звъни с Sweet child и сега покрай рекламата на концерта се побърках да го търся този телефон, че нали нея пускат.Абе луда работа  Laughing

С мъжа ми и едни приятели, ще ходим на лугата днес, дали мога да се топна според вас? Или да стоя на безопасно разстояние?

# 627
Добро утрооо!
Май съм пропуснала за Г-жа Жекова  Mr. Green.Мартичка,честито!Пожелавам ви попътен вятър,много да се обичате и уважавате  Hug

# 628
Фейтче на мен мерака ми е за зелените Simple Smile Нали олекотеното ми комплектче е зелено с туити Simple Smile Като ходиш следващия път към Хиполенд ако се сетиш погледни и ако има зелени с туити(долни чаршафи) направо грабни две аз ще ти ги платя Simple Smile Че тука в Русе купих последния зелен плат(за да си ушия плик) с туити и никъде няма нито плат нито готови чаршафчета Simple Smile
Има магазин в Русе, където шият чаршафчета, обиколници и т.н., като жената прави и апликации, не знам дали има на туити, ако искаш на лични ще ти кажа къде е магазина, за да попиташ?

# 629
Добро утро, мамчета. Hug
Вече официално съм в отпуск и в 8-ми месец Party и с мъжо се отдадохме на ремонтни дейности newsm28.
Вчера видяхме и количката на бейби дизайн. Наистина е много хубава. Новите цветове/лилаво, бежово../ се смятат и за нова серия и са на малко по-скъпа цена 445 лв, а другите цветове от предната серия са на цена 408,00 лв. Подобрението на новите е и в дишащото покритие на вътрешността в количката.
 Изцяло може всичко да се сваля и пере, много лесно се сгъва, не е тежка. Кошчетата за кола са с отделна цена 108 лв. и са само в миналогодишните цветове. Консултантката каза, че може би през август ще има и кошчета в новите цветове. Каза ни още, че ако се пазарува над 500 лв получаваш клиентска карта и подарък на нещо по твой избор от 25 лв, ако сумата е повече и сумата на подаръка расте.

Ние все още сме в чуденка за нея. Ще разглеждаме още. Вчера бяхме и на детски рожден ден и там мамите ни посъветваха да не се изхвърляме с количката и цени 300-400 лв са добре за количка. Имаше и една мама с 6 месечна бебка, сподели, че е раждала без избор в Майчин дом и била много доволна. Посъветва ме да тренирам с дишането. Crazy
Мартичка, честито, безоблачен семеен живот и безкрайно щастие с малкото съкровище, което скоро ще се появи. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт