Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 514
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте мами  Hug
Аз се включвам с едно въпросче, не знам коя мама беше пуснала статията с акушерката Ува Майнер, но едно нещо ми направи впечатление. На много места чета, че пъпчето се почиства със спирт, а тя направо го задрасква от употреба при новородено, някои да има наблюдения по този въпрос  newsm78

# 646
angel_bbb,аз лично не бих купила ваничка втора употреба,още повече от непознат.Колкото и да се мие с каквито и препарати...струва ми се ,че това е нещо много лично.Все по-често има дечица с дерматити,майки-мърли и т.н.Мисля,че бих купила най-евтината ваничка и да си е наша,пред това да мия и лъскам чужда такава на незнайно кой.Това е като помпата за кърма,за мен.
Но разни мнения,аз просто давам моето мнение и не ангажирам с него .Ти си решаваш.(Както вече говорихме,всеки луд с номера си Laughing)

И аз си мислих така, но като се замислиш и в хотелите ваните се къпят толкова хора, пък после само ги почистват с препатати ... щот няма как всеки път да слагат нови  Mr. Green

Фейтче,аз почти 9 години живеех по хотели къде ли не,но повярвай ми във вана не съм легнала.Адски гнусно ми изглежда,колкото и да дезинфекцират:)))Но си имах колеги,които си лежаха като пичове с часове и се плацикаха:35: И не виждаха нищо лошо в това.Но все пак сме големи хора и имаме имунитет:))А тези наши сладки бебчетаа baby_neutral Laughing
Хихи,мамата най-добре ще ги вземе решение и ще е най-правилното.  bath1
Ох ,аз преди малко станах #Cussing outЦяла нощ трамбовах #Cussing out-WC,вода,жега-пускам климатика,студ-ставам отварям вратите.Кошмар:)))
Сега ще си направя кафенце и ще ви следя.Чакам една дружка на гости   food010

# 647
Здравейте и от мен Hug
Аз съм нова тук, ако може да се присъединя Wink
Термин 27 септември, онлайн калкулаторите ми го изчисляват 25-ти, незная защо идва разликата.
На 26 години. От Пловдив. В 5-ти месец доктора каза момченце, в 6-ти си беше затворило крачетата, а сега в 7-ми да видим дали ще потвърди......
Извинявам се, ако тази информация е за лични

# 648
Ох ,аз преди малко станах #Cussing out Цяла нощ трамбовах #Cussing out-WC,вода,жега-пускам климатика,студ-ставам отварям вратите.Кошмар:)))
Сега ще си направя кафенце и ще ви следя.Чакам една дружка на гости   food010

На нас с мъжо пък от сутринта ни е отпаднало и сънливо ... егати жегата  Tired Whistling

natti_ Добре дошла мила ... ще те добавя на 1-ва страничка  Hug

# 649
Добре дошла ,Нати.Споделяй на воля,нали за това сме се събрали.Пък нашата мила Фейт ще ти даде напътствия какво да и пратиш на лични за да те добави в отбора:).
Аз открих в youtube.com клипчета-3 десетминутни-казват се живото доказателство и проследяват цялото развитие на бебето.Чак ми е странно с какъв интерес наблюдавам оплождането и всички други  :
процеси-все едно не го преживяхме началото на тази година  Mr. Green

# 650
natti_,добре дошла!  bouquet

# 651
Благодаря на всички за топлото посрещане  bouquet Hug

Определено е приятно да си сред хора в твоето положение.....

# 652
Здравейте мами  Hug
Аз се включвам с едно въпросче, не знам коя мама беше пуснала статията с акушерката Ува Майнер, но едно нещо ми направи впечатление. На много места чета, че пъпчето се почиства със спирт, а тя направо го задрасква от употреба при новородено, някои да има наблюдения по този въпрос  newsm78

Тя съветва и следното:"родителите да не правят ултразвук на плода си до преди две седмици преди раждането"; и
„Най-големият подарък за голямото дете е да присъства на раждането на своето сестриче или братче,“;"Не къпете бебето докато не му падне пъпчето"или "Спете с бебето си в едно легло"
Как ви се струва?Всичко това за нас е абсурд.Обясняват ни по лекциите и ни учат ,а и приятели,минали по този път, на противоположното.
Но все пак жената е акушерка от Германия,а не от България.
Явно и нещата с пъпчето там са различни от тук. baby_neutral
Ще метна и аз една снимчица в албумчето:))...хм,нещо не става..по-късничко
natti_ добре дошла preggo preggo

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 13:56 от future-maman

# 653
миленче дай да ги видч клипчетата Hug и на мен ми е много интересно Peace
нати,добре дошла Peace успех до края Heart Eyes

# 654
http://www.youtube.com/watch?v=SgD4OGRtJzc
http://www.youtube.com/watch?v=S3PnYS3x6T4
http://www.youtube.com/watch?v=PdcEF4O4Ecs
Ето ги клипчетата:).Днес явно е ден за гледане-сега съм на епизоди от Такъв е живота дето не съм гледала Sunglasses

# 655
Здравейте мами  Hug
Аз се включвам с едно въпросче, не знам коя мама беше пуснала статията с акушерката Ува Майнер, но едно нещо ми направи впечатление. На много места чета, че пъпчето се почиства със спирт, а тя направо го задрасква от употреба при новородено, някои да има наблюдения по този въпрос  newsm78

Аз съм виждала да се почиства точно със спирт и да се важе с кремче. Незнам алтернативен начин.  newsm78

# 656
леле ... тук гърми и се мъчи да завали  Crazy аххххх даноооооооооо newsm20  umbrella

# 657
Хайде всички дружно да направим една молитва за дъжд Joy

# 658
Хайде всички дружно да направим една молитва за дъжд Joy

hahaha hahaha hahaha хайде де ... скачайте всички в ритъм  .....

newsm19    

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 659
Мартичка,честито бракуване,мила!Желая дълги и щастливи години на семейно щастие и любов!  bouquet
Миленка,честит нов дом!Да го напълните с детски смях и безброй усмивки!
Нати,добре дошла!
Ние днес пак на плажа-направо каталясвам после.Бебата ще я правим морска нимфа май.... Laughing
Новите качени тумбачета-прекрасни сте!

Общи условия

Активация на акаунт