Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 685
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
http://www.belotex-varna.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8
За тази цена може да е останал комплект от стара колекция, но мен това не ме притеснява. На пипане са плътни.

Фейт, ето я фирмата производител  Hug

Лъки, много сладка нощница  Heart Eyes

# 211
http://www.belotex-varna.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8
За тази цена може да е останал комплект от стара колекция, но мен това не ме притеснява. На пипане са плътни.

Фейт, ето я фирмата производител  Hug

Mr. Green извинете ... чела съм м/у редовете бързах да простирам и .... не съм видяла   Blush

# 212
Фейт там просто са го направили задължително иначе и тук ако се наложи кръвопреливане искат да се дари кръв и после с бележката в болницата...И ако не се лъжа за повечето планови операции искат да се дари кръв преди самата операция Simple Smile Аз съм такъв фен на кръводаряването ама не ми дават, защото нямам 50 кг. Simple Smile Не че имам много рядка кръвна група ама пак е нещо може след като родя да си остана над 50 кг и да ми разрешат Simple Smile

# 213
да, момичета - идеята е ако нещо се случи при раждането - и трябва да ми се прелее кръв - таткото дава - обаче тук е задължително - още преди раждането - независимо дали после ще я ползваш или не

ужасни бюрокрации за всичко - искат също документ на майка, баща, брат на мъжа ми - че нямат туберкулоза  Shocked - иначе нямало да ме изпишат от болницата като родя  #Crazy

# 214
  • варна
Някой може ли да ми каже каква е тази финансова помощ и за какво кръвоприлитие стана на въпрос? Предварително благодаря

# 215
Запис и от мен!
danaya80 Честит рожден ден!
Аз вчера бях на преглед , но останах много разочарована. Прегледа ми мина много бързо за каквото и да попитах отговора все беше от бременността било после щяло да отмине. На всичкото отгоре не ми каза колко тежи бебо, а само че било по-малко за седмицата в която съм и седалищно разположено.За килограмите са +8, а кръвното 85/60 и ми забрани ходенето  на плаж и въобще излизането на слънце.
Гледам, че днеска много от вас са на преглед.Стискам ви палци и чакам до споделите хубави новини.
За помпите за кърма вече ме навихте и ще си взема механичната на авент.

# 216
Даниела  - аз ти писах на лични - че тук Украйна отпуска парите на името на таткото - защото той е украинец - и кръводаряването е задължително преди раждането

предполагам и в БГ дават пари при раждане на дете - но не знам колко и какви документи трябват - други мами ще кажат

иначе даване на кръв в БГ предварително не трябва...  Hug

# 217
Някой може ли да ми каже каква е тази финансова помощ и за какво кръвоприлитие стана на въпрос? Предварително благодаря

Не става въпрос за БГ, а за Украйна  Wink Hug

# 218
daniela_85, става въпрос за Украйна. Анхела живее там и споделя за тамошните правила.

В България има еднократна помощ при раждане, която се коментираше няколко страници назад. Първо дете 250лв.,за второ -600лв.

# 219
  • варна
ясно.... благодаря

# 220
Lucky, кажи къде точно се намира магазина за чаршафчетата, моля? Иначе за "Джъмбо" - аз ходих 1-2  пъти вече, има изгодни неща, но аз понеже съм понапазарила вече, взех само комплект чорапки, ръкавички, шапчица и едно лигавниче специално със заигравка за таткото, защото пише "I am daddy's princess'' Grinning Иначе имаше цветни пелени тензухени и бархетни, при това не в комплект, а от вида, което ме изкуши, но не знам цените в другите магазини как са.

# 221
В България има еднократна помощ при раждане, която се коментираше няколко страници назад. Първо дете 250лв.,за второ -600лв.
[/quote]

А познайте колко е за 3-то
250  Shocked

# 222
http://tac.bg/mickey-marine-baby-p-7034.html
Пристигнаха ми чаршафите, много са сладки, изглеждат точно като на снимката.
Мартичка благодаря ти, че ме светна за намалението  bouquet

# 223
  • София
То май и близнаците се "таксуват" за едно и пак е 250лв. на дете  - ако не се лъжа Shocked

# 224
http://tac.bg/mickey-marine-baby-p-7034.html
Пристигнаха ми чаршафите, много са сладки, изглеждат точно като на снимката.
Мартичка благодаря ти, че ме светна за намалението  bouquet

Честитооо  Hug. Със здраве да си ги ползвате. И на мен ми се обадиха, но ще си ги взема утре сутринта  Wink

Общи условия

Активация на акаунт