Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 680
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
http://tac.bg/mickey-marine-baby-p-7034.html
Пристигнаха ми чаршафите, много са сладки, изглеждат точно като на снимката.
Мартичка благодаря ти, че ме светна за намалението   bouquet

Зори ... би ли качила снимка за да ги видим на "живо"  Hug

# 226
  • Варна
Здравейте Simple Smile Тези чаршафчета каква им е разликата? Цените им се различават доста. Аз харесах едни ама 21 лв някъде бяха, де не са по-кофти материя? Хареса ми цвета

# 227
Я да питам дали случайно знаете ,от къде в Бургас да си купя нощница за кърмене. newsm78
Утре мисля да се поразходя и да си напазаря неща за мен.А вече от другата седмица започваме активно купуване за дребното.

# 228
  • Стара Загора
И аз ще се отчитам.Сега се върнах от преглед,изобщо не съм доволна-защо трябва да има вадиш думите с ченгел на тези хора,аз ако не питам-нищо няма да ми каже.А аз не се сещам за всичко,което ми е било на ума преди това  smile3511На всичко отгоре,не стига че през целия преглед нищо не виждам,а накрая я попитах за снимка и отговора беше:"защо сега ми казваш,сега трябва пак да те мажа и т.н" и в крайна сметка не ми даде!
Иначе господина вече се е обърнал с главата надолу ( то при мен няма много значение,нали ще съм със секцио,но все пак..)Бил малко по-едър от нормалното-деветстотин и няколко грама-почти килограм ( нормално за моята седмица било към 700-800).Вярно ли е? Кажете ако се сещате колко са тежали вашите бебчета в началото на 7-ми месец.Аз най-накрая се претеглих и вече съм +11кг от началото (подвижно слонче).Изписа ми Нутримаг за крампите,а и за контракции за всеки случай.
Извинявам се,че си го излях тук,но наистина се изнервих доста.Добре че всичко е наред.
Чакам другите отчети,дано и при вас са добре нещата. Praynig

# 229
Готово... Фейтче, вече са в албума. Това голямото е торбата. Долният чаршаф и едната калъфка са кариран, вижда се на третата снимка сгънат в кутията.

# 230
Здравейте момичета.
Много сладки комплектчета чаршафи честито. Hug
Stasy_87, мери-гери: За люлински педиатър и на нас ще ни трябва. ooooh!
Ако научете нещо, ще съм ви благодарна да споделите. Heart Eyes
Искам да ви попитам за идеи за подарък-на рожден ден сме на 3 годишно момиченце.  newsm18
Относно помощите
- в друга тема бях прочела, че се дава еднократна помощ за студенти редовно обучение в размер на 2880 лв. Но попощта трябва да се поиска до 6-я месец на бебето.
Аз лично не съм карала магистратура и се замислям дали да не запиша.
Данайче, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и много много щастлива!   newsm38  party002

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 17:03 от Evvaa

# 231
susamenna не е голям бебчо тъкмо си е Simple Smile Аз като ходих в 27 седмица и бебо беше 934 гр, но аз мисля че е бил повече защото беше много кофти застанал и повечето мерки доктора ги направи според мен на въображение...Не е казвал да е по голям или нещо такова Simple Smile
Ева помощта по принцип е до 1 година на детето и се погасява в рамките на 6 месеца от възникване на правото. А правото на помощ възниква или от ставането редовен студент или от раждането на детето Simple Smile Надявам се да съм го обяснила правилно, аз съм редовно и ще взема такава помощ...Simple Smile

# 232
susamenna , виж на първа страница има линк- приблизителни размери на бебето. Мисля че твоето е нормално, но моето май нещо а объркали- не че им вярвам много на тия размери. Септември ще ви кажа със сигурност  Mr. Green

# 233
susamenna не се ядосвай напразно, вярно че е хубаво да ти дадат снимка, ноо не това е най-важното, после ще си го снимаш като се роди коооолкото си искаш. Hug
Относно теглото на бебето то не точно, има отклонения, така че не го мисли много. Аз в неделя бях на доктор и ми каза че тежи 1450, в понеделник сутринта бях на Жк при друг доктор и той ми каза, че бебо 1600, просто не го вземам много под внимание.
И аз пих Нутримаг за крампите- помогна ми.

# 234
Я да питам дали случайно знаете ,от къде в Бургас да си купя нощница за кърмене. newsm78
Утре мисля да се поразходя и да си напазаря неща за мен.А вече от другата седмица започваме активно купуване за дребното.
аз мисля тази/тези за болницата да ми стават и за кърмене после... у нас с фусти и без това не ми е удобно да ходя.... а имам доста роклички с дълбоко деколте дето ще стават.... 
Казаха ми да проверя  до барче гъзарче от другата страна има магазинче за хавлии и нощнички - все се каня и все не стигам до там... така че, която отиде първа да докладва после Wink

# 235
  • Варна
здравейте  Hug ,да се включа и аз в новата тема,че от борба с комарите не ми остава време. Имам едно питане,ако някой може да помогне.Хемоглобинът ми е 95(спаднал от 106) ,желязото ми е малко над горната граница.Търся в нета какво липсва ,за да спада хемоглобина,но нищо не откривам.Някой има ли подобен проблем.Иначе за желязото пия спирулина .Има явно ефект  Heart Eyes

# 236
Аглия,а къде е това барче гъзарче  Laughing,утре да ида да видя

# 237
danaya80, честит рожден ден - с пожелания за здраво бебче наесен, което да ви носи много радост и весел празник довечера  newsm38

Мери-Гери, Мартичка, аз ще ходя на 16-ти и с двете ще се разминем - дано уцелим някоя дата заедно докрая  Mr. Green

Доста сте поизписали, но нямам време да ви чета, че и двете ми колежки са отпуска и ги замествам  smile3515

Още нещо щях да пиша, ама...забравих  newsm78

# 238
Благодаря ви момичета,прекрасни сте Hug Hug Hug
аз съм взела вече четириколката Peace и многооо и се радвам
навън е толкова топло,налага ми се да съм постоянно по задачки,и изпивам цял тон вода!!! Whistling
коластрата се засили доста Blush доста ми е странно,никога не съм усещала нещо такова Whistling хихихи

# 239
Fate де да я бях зимала аз помпата  Crazy.Свекито се изсили,аз и казах че съм си избрала друга ама ей на.Та ще почна с нея ,но при дори най-малка нужда ще си взема по-качествения вариант естествено.
Пишете ,че имате коластра вече-при всички се прояви?При мен няма и следа Laughing
Спинках малко сега следобяда и опитах да ида до магазина,ужасен ужас жегав ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт