Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 668
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Миленка и аз нямам коластра, но по-нататък кой знае...

# 241
Бели,донякъде по-добре.Да не мокрим тънките материи Laughing.Аз пробвах да стисна леко ама нъцц:).Ще си дойде като ми потрябва надявам се.

# 242
  • Варна
Нямам никаква коластра още.Има време  Simple Smile
Днес купих цели две бодита /да не повярваш  Mr. Green/. Ще ги снимам довечера

# 243
Аглия,а къде е това барче гъзарче  Laughing,утре да ида да видя
от това: http://globusnews.net/wp-content/uploads/2011/08/burgas-nula.jpg
тръгваш нагоре... т.е. хващаш си пресечката дето почва с двата магазина за обувки и океана, пресичаш александровска и продължаваш нагоре.... минаваш разни магазини, гледаш в дясно, точно след една парфюмерия е това магазинче... между парфюмерията и хот дога... по мои бегли спомени....
не знам дали ще ме разбереш... че аз много не мога да обяснявам като хората...  Rolling Eyes

# 244
Данайче,честит рожден ден!Да си жива и здрава,само положителни емоции,много усмивки и един прекрасен юнак на финала ти пожелавам от сърце!
Фейтче,страхотна тема,както обикновено!Благодаря ти! Hug
Ние утре вече потегляме към Бургас,че голямо гости изкарахме.Домъчня ни вече за морето и за тати.Малката имам усещането,че ту се обръща с главата надолу,ту е с крачетата под пъпа ми.На ЖК съм в понеделник,но няма да ме гледат на ехото най-вероятно.
От Димитрова имам прекрасни впечатления.Отидох,когато Калчева отсъстваше и ми се стори мила,отзивчива и внимателна.За болниците-май този път клоня по-скоро към МБАЛ-а,че Девата нещо ме разочароваха.

# 245
Я да питам дали случайно знаете ,от къде в Бургас да си купя нощница за кърмене. newsm78
Утре мисля да се поразходя и да си напазаря неща за мен.А вече от другата седмица започваме активно купуване за дребното.

На ул.Богориди малко след индийския магазин на отсрещната страна.Магазина мисля че се намираше до кожените палта. Нощниците бяха с цена от 12 до 16лв. Имаше много модели.

# 246
Утре като се върна от обиколката и ще пиша(разбира се ако на очния не ми разширят зениците  де  Laughing)
Иначе днес купихме за бебо хавлийка за баня от фирма Яна-Панагюрище.В комплекта има лигавник и малка хавлийка.И е на скромната цена от 9,70 лв Simple Smile.

# 247
danaya80, хавлийката е на супер цена аз я взех същата на 14лв ooooh!

# 248
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета,аз не се ядосах толкова за снимката,колкото за липсата на минимално внимание.Ако не бях попитала нямаше да ми каже и че се е обърнал с главичката надолу вече,какво остава за нещо по-маловажно.Вярно,че й е писнало вече от такива като мен,но нали това й е работата в крайна сметка.Сега ще видя този линк за размерите,тя каза че върви едричко,а аз мисля,че си е нормално.Тя защото е виждала таткото и той е доста висок и затова казва че е нормално да е по-едричко.

# 249
  • Бургас
Изчетох ви най-сетне. Днес ми беше особено жегаво. Бях сабалян в ОБ за болничен. Казаха ми , че всяка сряда има ден на отворени врати. Моето АГ ми даде и списък за болницата. Слагам го тук, че сме няколко бургазлийките Hug:

Скрит текст:
Принадлежности за постъпване в родилно отделение:
 Документи:
1. Лична карта;
2. Направление на бременна за раждане;
3. Кръвна група;

За раждането:
1. Лигнин - 1 кг.
2. Еднократни чаршафи - 5 бр.
3. Лични принадлежноси;

За новороденото:
1. 4 бр. памперси за денонощие (това ми се вижда малко малко Rolling Eyes)
2. Хавлия 1 бр.
3. Мокри кърпички - 1 пакет;
4. Комплект дрешки - 2-3- бр. ританки, бодита, чорапки;

Такааа, колкото до Девата,а з също много се разочаровах, миналата година когато лежах заради кюртаж в 3-ти месец  (спря да се развива просто) Cry ......както и да е, та ме сложиха в една стая с една циганка. Прехвалената, скъпарска клиника, като най-страшно стана, когато се изсипа половината й рода на тая ooooh! Без да преувеличавам - влязоха 5 човека и всички се изредиха да ползват тоалетната!!!! към болничната стая, при все , че това е абсолютно забранено! Не ми стигаше личната ми драма, която си изживявах, болките и всичко друго (че тъкмо бях излязла от упойка), ами трябваше да понеса и присъствието на половината Комлук в стаята си newsm11 Без думи останах. Оплаках се, ама нейсе - кой ли те чува! Искам да ви кажа, че трябваше да ме оставят там да пренощувам, но се примолих на докторите, че все пак имам малко детенце (Ники беше на 1,6г. тогава) и ала-бала, а реално толкова ми се пишкашееееее. Едвам изтърпях мъж ми да си ме прибере. Беше към 21ч. (а самата манипулация беше в 15ч. ooooh!) та да се изпикая. Толкова гнусно ми стана Tired
Сорка за лирическото отклонение. Та сега едно, че Добрева се върна в ОБ, друго, че моето АГ каза, че ромите ги слагали в отделни стаи (даже в отделно крило били). Секциото ми минава по ЗК (с Ники палтихме 1500 лв., сега секциото в Девата е 750). Та всичко това в пакет ме навежда на мисли за ОБ, макар,че да бъда честна и аз още не съм на 100% решила.
Аглая, много, много ми харесаха жабките! Искам и аз. Как да се сдобия с тях? Пзк и са унисекс:) Колкото до пинки-уинки  Laughing ние скорпиончетата малко не си падаме по тези мотиви smile3521
Бургаски девчонки, евтини пижами, памучни има на складовете, на Ел Кабел. Сзщо от там има склад за спално бельо. Има и сутиени за кзрмачки. За Ники всичко от там съм вземала, за жълти пари. Не са мръднали нещата newsm53
И колко съм смотана - Данайче, да си жива и здрава! Много любов, късмет и здраве! ЧРД!  bouquet

# 250
danaya80, Честит Рожден Ден! Много здраве, късмет и положителни емоции!

# 251

Melly.G, а знаеш ли от кога започват записите на тонове в Мбал и има ли определени дни Simple Smile

# 252
danaya80,  bdbaloni желая ти здраве, много щастливи моменти и леко изкарване на остатъка от бременноста   bouquet
момичета, честито за всички нови покупки, много са хубави Simple Smile да си ги ползвате със здраве

# 253
Момичета някоя от вас има ли отзиви за доктор Емилия Пантева?Аг,кабинета и се намира на ул Бенковски в София?

# 254
  • Бургас

Melly.G, а знаеш ли от кога започват записите на тонове в Мбал и има ли определени дни Simple Smile
Танче, не съм питала за тоновете Simple Smile Но другата сряда отивам на ден на отворените врати. Ако има желаещи да се джойнат, да си ударим една среща. Стартирало към 13ч. Аглаяяяя Flutter

Общи условия

Активация на акаунт