Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 687
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Данайче,Чести Празник bouquet Пропуснах малко и докато изчета и всичко забравих каквото щях да пиша.Преди няколко страници някой питаше за контракции и лежане в болница.Аз бях така,ако мога да помогна с инфо какво се случва там пишете  Hug
Днеска ме боли ухо  Tired,не е силно но е много досадно,една такава тежка болка,а температура нямам.Чудя се какво да правя  newsm78.Някой ако знае някой бабешки лек ще съм благодарна:tired:А утре мъжа ми иска да ходим до Вис Виталис (този на Симеоновско) и да купим почти целия списък на беба на веднъж WhistlingНе съм ходила там ще видим  как е магазина от към цени и асортимент  Thinking Само не знам как ще издържа пак пътя до Софиа в тая жега  sweating и обиколката из магазина,като повече от 20 мин права и почва да ме стяга корема   33uu Ама хайде дошъл му е мерак за пазаруване ще се стегна  ritnik
На всички които празнуват нещо-Честито  Hug
На Всички болнички-бързо да се оправяте  Hug
Покупките за бебите са супер  Peace  Heart Eyes
Извинявам се,че така на веднъж за всички ама много забравям  Blush

# 256
susamenna защо не го смениш този доктор ... всеки път ако трябва да му вадиш думите с ченгел Crossing Arms Иначе за другото момичетата са ти казали - всичко е наред  Hug

Зори ... наистина е много сладко  Hug Така се вижда по-добре от колкото на сайта. Все пак там може да е леко "бутнато"  Wink Mr. Green Честитооооо  Hug

Авара ... не съм запозната с този проблем ... дано някой ти отговори  Hug

Барбера ... ти ще се разпишеш във втория албум с покупка  hahaha hahaha hahaha имаме напредък  Mr. Green Hug

Толинка лек път утре  Hug

angel_bbb завиждам ти благородно за шопинг терапията утре  Mr. Green Hug

Да се отчета сега за прегледа  Heart Eyes
Бебчо е станал 2050гр  Crazy с много дълги бедра /както каза док  Mr. Green/ и си отговаря на седмиците. Легенчето на бъбречето все още е увелечено и явно ще си остане така до самото раждане  Confused Успокоих се, че вече се е обърнал и е заел престартова поза  Mr. Green обаче ... сега се притесних, че имаме увита един път пъпна връв  ooooh! ... ще има да го мисляяяяяя  Sad
Има ли други мами с подобни като нашите проблеми?
На 19-отивам да си взема 45 дневния болничен  Crazy

# 257
angel_bbb ами не е лошо да споменеш какво се случва в болниците при контракции.На всяка може да се случи-да сме подготвени поне.Фейтиту чакаме те да кажеш какво прави Тропчо Heart Eyes Hug

# 258
А дублирали сме се.2 килца ,лелеее  Heart Eyes

# 259
Fate - много порасъл бебчо  Hug дано да се оправи бъбречето и пъпната връв  Heart Eyes

Даная - ползвам кърпи Яна-Панагюрище - идеални за кухня, лице, крака и къпане  Grinning съхнат лесно - даже сега си докрах нови от БГ  Hug

# 260
Здравейте,
да се отчета и аз от прегледа днес. Обърнал се е малкич, заел е най-добрата поза за естествено раждане и явно си чака реда. Докторът не ми каза размери, само че си отговаря на седмиците. Главичката му била за 1 седмица по-малка, но каза, че може по положението да изкривява замерването. Като цяло растяло дълго и слабичко. То ние с таткото сме едни дълги... да не ви обяснявам, но все пак, няма да е едро бебе и лесно ще го раждам Simple Smile
Връщам се назад да ви чета, че много сте изписали! После пак може да се включа.
Хубава вечер!

# 261
Мерси момичета  Hug

Калинас  не се знае дали ще остане малко Heart Eyes ... има още да расте, така че спокойно  Hug

# 262
Браво момичета за хубавите резултати...като гледам как всички бебчета са се обърнали дано и моето прихване и се обърне ама ще се разбере на 16ти въпреки че аз си го усещам все на едно и също място и сигурно не се е обърнал ама аз си се надявам Simple Smile Фейтче браво на твоя младеж цели две килца много е пораснал  Hug

# 263
Фейтче , ами много малко писах , т.е. едва ли ще имам повече от 3 , а на 3 не ме устройва изобщо... Другата дата е за началото на септември , хихии ще отскоча , само да ме изпишат от болницата  Laughing

# 264
Фейт, браво на момчето, цели 2 кг. За пъпната връв не се притеснявай, на мен Амалиев ми каза, че много голям процент от бебетата се раждат с увита пъпна връв, не е проблем, важното е да не е много стегната, което се случвало много рядко. За легенчето също не мисли, всичко ще е наред.

# 265
Фейтче , ами много малко писах , т.е. едва ли ще имам повече от 3 , а на 3 не ме устройва изобщо... Другата дата е за началото на септември , хихии ще отскоча , само да ме изпишат от болницата  Laughing

Хахахха ... значи си курназ, че ще ходиш септември на изпит  Mr. Green
3 ... 3 кой ти я дава  Mr. Green живот и здраве по-нататък ще се явиш за повишаване и готово  Hug Сега е важното да си го взела, че да не го мислиш  Heart Eyes

ro6li4ka ще се обърне ... на следващия преглед ще го видите с главата на долу ... ще видиш Mr. Green Hug

Зори ... мерси за успокоението мила ... дано си права и нямаме проблем   Praynig Hug

# 266
  • Бургас
Здравейте, не съм чела цялата тема, но прочетох , че Даная80 има рожден ден.
Честит рожден ден, пожелавам ти прекрасни моменти, усмивката да не слиза от лицето ти, едно здраво дете, което да се превърне в прекрасен човек!  bouquet

# 267

Melly.G, а знаеш ли от кога започват записите на тонове в Мбал и има ли определени дни Simple Smile
Танче, не съм питала за тоновете Simple Smile Но другата сряда отивам на ден на отворените врати. Ако има желаещи да се джойнат, да си ударим една среща. Стартирало към 13ч. Аглаяяяя Flutter
оуууу тук Joy ако не е 40 градуса на сянка ще дойда Simple Smile аз съм ходила де... ама нищо
ще нося червена роза и роман на шарлот бронте да ме познаеш  Joy
(Шъ Съ доразберем на лични )
Таня, за тоновете бях писала - всеки делничен ден от сутринта до към обяд... но мисля, че още е рано... влез поне в 8-ми и една, две седмици....
жабките са ми от калогерата - мисля че беше 22-24 лв. комплекта
Данайка, я да я видя тая хавлийка и кажи откъде плийз....

# 268
  • Бургас
Рошличка и моя момък е с краката напред Rolling Eyes Макар да съм секцио, док каза, че е добре да се обърне, че да могат по/лесно да го измъкнат Peace
Роси, 3 ама се пише взет изпит Hug

# 269
  • Бургас

Melly.G, а знаеш ли от кога започват записите на тонове в Мбал и има ли определени дни Simple Smile
Танче, не съм питала за тоновете Simple Smile Но другата сряда отивам на ден на отворените врати. Ако има желаещи да се джойнат, да си ударим една среща. Стартирало към 13ч. Аглаяяяя Flutter
оуууу тук Joy ако не е 40 градуса на сянка ще дойда Simple Smile аз съм ходила де... ама нищо
ще нося червена роза и роман на шарлот бронте да ме познаеш  Joy
(Шъ Съ доразберем на лични )
Таня, за тоновете бях писала - всеки делничен ден от сутринта до към обяд... но мисля, че още е рано... влез поне в 8-ми и една, две седмици....
жабките са ми от калогерата - мисля че беше 22-24 лв. комплекта
Данайка, я да я видя тая хавлийка и кажи откъде плийз....
Joy Joy Joy Joy Аз предпочитам Емили Бронте, ще се раберем:) Peace

Общи условия

Активация на акаунт