Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 664
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте мами и от мен  Hug
Днес и аз бях на преглед и да споделя малко от новините Simple Smile Мериха ми теглото- вече съм +8кг, обиколката на корема ми е 90см, а височината на матката 22см, кръвното-100/70. Лекарката тъкмо реши да чуе тоновете на малката и тя като и метна един ритник и се отказа Simple Smile Уж всичко върви нормално ама бебка си стои седалищно още, вече почвам да се притеснявам дали ще се обърне, но гинеколога ме успокоява, че има още време. Не знам как върви по седмици, но на снимката от ехографа се разбира, че главичката в диаметър е 88мм и нещо. Това е от мен за сега. Лека вечер на всички.  

# 271
Бургаски девчонки, евтини пижами, памучни има на складовете, на Ел Кабел. Сзщо от там има склад за спално бельо. Има и сутиени за кзрмачки. За Ники всичко от там съм вземала, за жълти пари. Не са мръднали нещата newsm53
И колко съм смотана - Данайче, да си жива и здрава! Много любов, късмет и здраве! ЧРД!  bouquet

Мели,я кажи къде се намират по-точно тия складове.Да не е Черноморка-та?

Аглая,утре сабахлян първата ми работа е да ги цъкна хавлийките,че сега ми е каталясало от скитосвне.Магазина е в Комлука,точно до бензиностанция Лукойл.

angel_bbb ,и аз имам проблем с ухото-моето си шуми все едно е пълно с вода.Много е неприятно Sad

# 272
много ми е труден избора на протектор за матрак - отказах се от онзи с вълната - защото видях в магазина 70% полиестер - а искам нормален памучен - без гуми, найлони....

тук видях на Панагюрище - http://shopix.bg/Nepromokaem-protektor-Panagiurishte-1962
има и размер 120/60 - пише 100% памук - само се чудя каква е тази Pu мембрана  newsm78

# 273
Фейт, мерси за отговора  Hug Иначе и на нас вчера ни каза че ни е увита един път пъпната връв, покрай главичката е. Доки каза, че не е страшно, но и аз си го мисля постоянно сега. Сигурно ще превъртя до другия преглед - чак на 13.08  Sad Зори е права, че често се случва и ако не е стегната няма проблеми. Чела съм че за да се роди нормално трябва и да е достатъчно дълга обаче.
Трябва да мислим позитивно  Hug

# 274
Фейт, мерси за отговора  Hug Иначе и на нас вчера ни каза че ни е увита един път пъпната връв, покрай главичката е. Доки каза, че не е страшно, но и аз си го мисля постоянно сега. Сигурно ще превъртя до другия преглед - чак на 13.08  Sad Зори е права, че често се случва и ако не е стегната няма проблеми. Чела съм че за да се роди нормално трябва и да е достатъчно дълга обаче.
Трябва да мислим позитивно  Hug

И на мен това ми каза тази вечер кумата ... важното е да е дълга  Praynig Hug

# 275
  • shumen
Данайче,честит рожден ден.Да си жива и здрава и наесен горда мама.
Аз утре съм на лекция за раждането да видим ще ми хареса ли пак.Но лошото,че е е 10.30 и някъде до към обяд ще отиде и незнам как ще се прибера после.
И моята мама ми прати нощницата за болницата,която ми купила.Утре ще е снимам и кача.

# 276
Момичета взет , взет...не ме устройва , държавен е . На предния имам 6 , разваля ми се дипломата...ще го мисля  newsm78
Melly.G  ти в Об ли каза ,че ще раждаш?

# 277
За коластрата - на мен ми прокапа. Но преди това възпали канала докато избие. От проблемната гърда това. Оправих се с нагревки горещ душ и свободен потник. Ако на някой му се случи от Лалече дадоха и други идеи, но не ми се описват.
Наличието или липсата на коластра изобщо не свидетелства за наличеието на кърма в последствие. Така че дишайте спокойно. Един дискомфорт по малко.

# 278
danaya80  Hug Честит рожден ден мила! Бъди здрава и щастлива мама на есен.
Аз само ви изчитам днес и нямам много с какво да се включа.
Покупките са много хубави.
И аз се оглеждам за още едно комплектче чаршафи и хавлийка, но ще видим какви ще са. Днес не ми вдигнаха за ОВ във Втора, утре ще пробвам пак и отивам в обедната до jysk, ако остане време и през H&M, че имало някакви 3/4 панталони за бременни на 9.90 - та дали още ги има  newsm78

# 279
Добро утро!
Пак съм от най-ранобудните  Simple Smile
Относно коластрата. На мен ми се появи още в 5ти месец, но на много мои познати не им се е случило такова нещо по време на бременността. Както и Скай е писала това не е показателно относно наличието на кърма в последствие, тъй че не се шашкайте. Дори според мен ще си ви е по-добре да тръгне след като родите Hug

Фейт и при мен има увита пъпна връв и то няколко пъти. Това се видя още на ФМ. Доки казва да не го мисля и като дойде време за раждане тогава е важно как ще е. Четох и статия, в която пишеше, че е възможно бебето само да се освободи от пъпната връв преди раждането.

Моето бебче до края на юни беше седалищно. След това съвсем ясно го усетих как се обръща и доки в понеделник констатира, че е главично. Вчера вечерта обаче много ме риташе и се опъваше. Мисля си, че пак се е обърнало седалищно, защото го усещам като преди.
Има още време и бебчетата се въртят постоянно така, че не се притеснявайте. Аз също бях притеснена преди тези лупинги на малката, но сега като че ли съм по-спокойна. Явно ще се врътка до последно и ще застава когато и както и харесва. Таткото казва, че от сега е с характер Laughing

Хубав ден на всички!

П.П. За варненските бременни: Вчера ходих до детски маркет Рая (по пътя за Метро) оказа се, че там има доста голям избор на колички и са по-евтини от другите места, където съм ходила. Ако има желаещи могат да отидат да поразгледат.

# 280
  • Стара Загора
Ариел , сега разглеждах сайта на Н&М,но не намерих такава промоция:( Би било хубаво,ако намериш ми пиши,ние най-вероятно утре ще си ходим към Бургас за 2 дена и ще проверя и аз.Знаеш ли докога е промоцията?

# 281
Добро утро ,слънчовци!
Още веднъж благодрая на всички за милите пожелания Hug

Вече фотнах хавлийката и я качих в албумчето.
Хубав ден на всички и ще се включа след прегледите да се отчета Simple Smile

# 282
Добро утро  Hug

Сипвам ви по една студена лимонада за събуждане  Mr. Green

Каси ... мерси миличка за думите ... определено ми идват много утешаващо  Blush Hug
Какво да правя, като понякога съм "малка" паника ... пък и страх лозе пази  Tired

Роси ... така кажи бе душа ... аз мислих, че е някакъв семестриален  ooooh!
Ами изчакай да видиш  "резила"  Wink и ако не те устройва на есен с песен пак на изпит   Hug

Данайче .. много е хубавка  Hug

За коластрата ... и на мен два три пъти ми е текло, но за малко и до там  Crazy

# 283
Добро утро Hug.Не спах много добре,въртях се ,ритах,сънувах глупости.Е,радвам се че станах  най-сетне.Сега ще пийвам кафенце и лека полека ще се ориентирам да тръгвам към док.
Иначе бебчо е примерен.Изчаква ме да стана и тогава започва да ритка Heart Eyes

# 284
Добро утро  Hug
Сусаменна, ти при кой лекар ходиш в Стара Загора? Общо взето няма много голям избор на наистина добри специалисти , от опит  Peace
Роси, стискам палци за изпита  Praynig
Миленче, може би ти се отразява пълнолунието  newsm78 луната беше огромна снощи  Crazy
За пъпната връв не мога да коментирам, а за коластрата и на мен ми се беше появила още около началото на 7 месец може би, но сега нещо скоро не ми е примокряло  newsm78
Гушки и се пазете, че и днес ще е доста топло  Hug

Общи условия

Активация на акаунт