Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз се завърнах от болницата,държаха ме малко.Вляха ми една банка магнезий и ми биха няколко но шпата в дупето,мериха тонове на лече буболече и казаха,че всичко е наред Simple Smile Днес отново съм на  работа Confused
danaya80,ЧРД!Бъди безкрайно щастлива!Желая здраво бебче през Сптември Simple Smile

Хубав и прохладен ден на всички  bouquet

# 286
http://www.youtube.com/watch?v=MXV67CJjnc4
На моя Зелчо любимата песничка,убедих се вече Whistling Поздравявам ви  Heart Eyes

# 287
Фейтче мерсаж за страхотната лимонада  Crazy АКо можеше да е и на яве обачее  Laughing
За "резила" няма какво да чакам , в кърпа ми е вързан  Rolling Eyes
Много хубавки покупки в албума има , браво на вас. И аз мисля тези дни да отделя малко време за това  Grinning
Стягаме се за плаж ние и отиваме ,че пак се замотах !

Лек ден на всички  Hug

# 288
Белче, радвам се, че вечи си добре  Hug ама защо пак на работа, може би трябва повече да си почиваш  Peace
Да попитам момичетата, които си взеха от онези компактни, сгъваеми ванички - май нямат стойка към тях и трябва да се купува отделно нали  newsm78
А и да се похваля и аз ... от днес в 8 месец  Blush

# 289
Добро утро!
Фейт, страшна лимонада!

За пъпната връв: Лъчезар се роди с 2 пъти увита пъпна връв около врата. Наистина е важно да е достатъчно дълга, тя главата като излезе докторите веднага я размотават.
На мен такива подробности не ми дават на прегледа. Нито са ми казвали как е кръвотока, нито каква и как е плацентата, нито пък пъпната връв как е... Гледа, мери и казва Всичко нормално. И снимка не ми дава, но поне на края обръща видеозона да си го погледам малко.

Хубав ден

# 290
Добър ден  Sunglasses Днес се очертава по-спокойно на работното място и ще ви следя изкъсо  Mr. Green
Фейт, не се тревожи за пъпната връв - всичко ще бъде наред  Hug Praynig
Рошличка и аз силно се надявам и моето да се обърне, така като гледам на повечето мами вече са обърнати с главичката надолу. Дано при следващите прегледи и ние да се отчетем с добрата новина  Praynig
Толи, лек път към вкъщи и поздрави на моренцето  Heart Eyes
Белче, къде веднага на работа, мила? Не ти ли дадоха болничен да си починеш малко?
Коластра и аз нямам, забелязах само бели точки в средата на зърното - незнам да не са ми запушени нещо  newsm78
Иначе моята акробатка вчера ми разтягаше наляво надясно корема, както си иска  Mr. Green
Фейтче, мерси за разхладителната напитка - ще ни трябва в тази жега  Sunglasses

# 291
  Добро утро   food010
Браво на всички за хубавите прегледи. Все по-големи стават тия деца  Wink
Тук от сутринта е адска жега, дано завали малко да се разхладим.
Миленка, чакаме отчет след прегледа  Hug
Фейт, не се притеснявай за пъпната връв. Със сигурност могат да ти кажат към края, когато му свърши мястото и не може да се върти повече. До тогава- нищо не се знае  Naughty

# 292
bel4eto Ти хубаво си се върнала от болницата, ами защо ходиш още на работа. Я вземи вече да излизаш в болничен, че наиситина не е шега работа Praynig Стига ти толкова ... след година две пак ще се върнеш и ще наваксаш  Wink  Hug

Lucky* много сладък пост  Mr. Green
Иначе благодаря, че и ти ме успокояваш  Hug Сега и свекърва ми се обади, че и тя се притеснила жената  ooooh! Не знам защо и казах вчера  Whistling Ама я успокоих де ...  Mr. Green

chiki не е зъдължително да имаш коластра, при някой тя слиза след раждането  Hug
И споко ... няма как от тези бели точки да разбереш, че имаш запушване например  Heart Eyes

Миленка ... успехчета на прегледа  Hug

# 293
Добро утро, момичета!
Една от мамите/забравих коя и се извинявам Blush/ беше качила сайт на Белотекс за изгодни комплекти чаршафи. Heart Eyes
Имат фейсбук страница и пише, че магазина им в София се намира в район Триадица, а в Пловдив има ли магазин на Понеделник пазара и пешеходния мост. Wink
Фейт- всичко ще е наред. Hug
Milena_87 -много ми хареса песничката, хихихи......представям си, че я слушам в колата на път за морето. Heart Eyesмечтиии....

# 294
  • Варна
cassiopeia_vn магазин Рая има и в новия комплекс Вива  Simple Smile
Фейт не се притеснявай за пъпната връв щом е дълга  Hug Благодаря за лимонадата Heart EyesИмам един лимон сега ще си направя и аз Simple Smile
Анхела, не искаш протектора да е с найлони и гуми, но ако няма ще пропуска всичко на матрака.
Ходихме преди малко до пазара, не се дишаааа Crazy Днес в къщи.

# 295
Добро утро, момичета!
Една от мамите/забравих коя и се извинявам Blush/ беше качила сайт на Белотекс за изгодни комплекти чаршафи. Heart Eyes
Имат фейсбук страница и пише, че магазина им в София се намира в район Триадица, а в Пловдив има ли магазин на Понеделник пазара и пешеходния мост. Wink
Фейт- всичко ще е наред. Hug

Ехаааа ... ако имаме време тези дни ще накарам мъжо да отедем  Heart Eyes мерси Ева  Hug
Ти как си, утре е последен работен ден, нали  ...  Crazy

Онзи ден с мъжо като ходихме до магазина видях такива подложки

Според вас дали са необходими и вършат ли работа  Crazy
Чудя се дали да взема една 12 лв бяха  Whistling

# 296
F.a.t.e. и  аз се чудя дали да взимам такава подложка, питам се има ли смисъл, необходимост ли е?

# 297
здравейте  Hug днес стигнах да дам кръв и урина за изследвания  Grinning

meri-geri - сгъваемите ванички нямат стойка, аз ще ползвам 2 ниски дървени столчета  Grinning

Barbera - ще го мисля този протектор - може наистина да пропуска без найлоните, обаче все се надявам да е само с предпазна цел - и малкия изобщо да не си намокря кошарката  Heart Eyes

Fate - много разхлаждаща лимонада  Hug аз няма да взимам твърда подложка - ще ползвам мека гумирана отдолу - че да ми върши работа и с количката - като сме на разходка  Heart Eyes

# 298
F.a.t.e. и  аз се чудя дали да взимам такава подложка, питам се има ли смисъл, необходимост ли е?

Ами харесват ми, че са мекинки, а и предполагам, че са направени само за в началото ... да е по-стобилно бебето ... обече като парасне бебчо вече няма да трябва.  Whistling
Все си мисля, че на леглото няма да е проблем да се повиваме, ама  Rolling Eyes  Heart Eyes

Анхелче ... а каква е тази меката  Thinking

# 299
Fate - меката я взех от Прод - отгоре памук - отдолу гума - навива се на руло и по-лесно ще я нося в количката  Hug сигурно ги има по магазините - моята е някаква марка Puku  newsm78

а протектор - тук видях 100% памук - и водонепропусклив  newsm78 http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3659&cat=31

за 20лв  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт