Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 664
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • където мечтите се сбъдват
Аз пък мисля да не купувам биберон залъгалка  Thinking

# 331
  • Варна
 Някой знае ли какво точно е Специално обработена медицинска кожа? Гледах едни бебешки чували а от вътре нещо такова. Мислех, че е вълна.

# 332
Stasy87 Съжалявам за контракциите, кофти е   Hug
И аз знам, че от каучук се късат бързо и имат особен вкус, бебетата не ги харесвали особено.
За адресната регистрация  - до колкото знам се гледа само на майката. По същата причина и аз си я смених. Коментирах с някой въпроса  newsm78 Дано да е така, че в последния момент бягането по институции ще ме довърши

# 333
Аз пък мисля да не купувам биберон залъгалка  Thinking

Аз вече имам две в кутийка на Авент  Heart Eyes ... но за шишето нямам ... щот още нямам шише  Joy Joy Joy

Stasy щом трябва ще го пазиш ... поне докато влезнеш в девети месец  Hug

# 334
Stasy87 Съжалявам за контракциите, кофти е   Hug
И аз знам, че от каучук се късат бързо и имат особен вкус, бебетата не ги харесвали особено.
За адресната регистрация  - до колкото знам се гледа само на майката. По същата причина и аз си я смених. Коментирах с някой въпроса  newsm78 Дано да е така, че в последния момент бягането по институции ще ме довърши
Ако не е така, ще разбереш от новините, когато обявят двойното убийство извършено от мен  Mr. Green Но нямам сила да се нервирам, нека слуша "компетентните" си приятели.. Аз говорих с майка ми, а тя работи в община и каза, че трябва и двамата да я сменим, нооо какво ли знае тя   newsm78 На майката наистина е важна, защото акта за раждане на бебчо го издават там, където и мама живее, паричките ги пращат там, а все пак е голяма сума  Mr. Green Но все си мисля, че и за детска градина също важи и на таткото, но ще се разбере след време  Grinning

# 335
Ох, не мога и не мога да ви изчета  Crazy
Записвам се, и излизам...после ще дочитам и ще гледам да се включа адекватно  Crazy
И на бързо да коментирам  Crazy
Ева, не остана....и ще си почиваш  Hug
Фейтче много сте пораснали...ауууу  Heart Eyes пу пу  Simple Smile
За пъпната връв вярно си е стресиращо  Confused въпреки, че знам че не бива и колко много бебета са така  Crazy  Господ да е с нас и нашите бебенца  Praynig
За коластрата и аз имам ама само като стисна гърдата излизат по няколко капки  Flutter
Поръчката от кидикеар пристигна, сега чакам в Бг да пристигнат днес чаршафите  Flutter
Вчера се сдобих най-накрая с 2  сутиена за кърмене  и комплект с бикини същия цвят, не се стърпях и взех още едно бодице и рокличка за бебка , но понеже имам за сега взех за по голямо бебе  Crazy 9 Роклята е за бебе от 6-9 месечно  Crazy Grinning Тамън до година живот и здраве като се приберем за бг  Flutter

# 336
Мисля, че акта за раждане го издават където се е родило бебчето, а не където е постоянния адрес на майката...Иначе всички други документи за помощи и детски се подават по постоянен адрес.
Фейтче в чантата на количката Кенгуру Виктория има подложка за повиване Simple Smile Така че ще ти трябва само за вкъщи някаква подложка Simple Smile

# 337
аз си купих малко и голямо шише - стъклени Nuk - продават ги с биберон М за мляко - в 2 магазина ме убедиха продавачките, че не трябва да купувам допълнително биберон S за вода, защото и М ставали  Mr. Green

даже ме убеждаваха, че ми трябва само малко шише - но аз купих и голямо за всеки случай  Hug

биба-залъгалка няма да купувам  Grinning ако ми се наложи ще взема Авент - защото ми я препоръча приятелка - каза, че всякакви пробвала - скъпи и евтини и от Авентската била най-доволна  Heart Eyes

отделно си взех шише Медела с биберон S - за да сменя старото на помпата  Hug

# 338
Ако не е така, ще разбереш от новините, когато обявят двойното убийство извършено от мен  Mr. Green Но нямам сила да се нервирам, нека слуша "компетентните" си приятели.. Аз говорих с майка ми, а тя работи в община и каза, че трябва и двамата да я сменим, нооо какво ли знае тя   newsm78 На майката наистина е важна, защото акта за раждане на бебчо го издават там, където и мама живее, паричките ги пращат там, а все пак е голяма сума  Mr. Green Но все си мисля, че и за детска градина също важи и на таткото, но ще се разбере след време  Grinning
[/quote]
Стаси, ако е така на мен не ми се мисли. ooooh! Mr. Green
Аз съм с постоянна регистрация в Пловдив и временна в София на адреса на родителите на мъжът ми. А той е с постоянна ригистрация на друг адрес в София, който притежава половината. На всичкото отгоре ще живеем във ведомствено жилище на трети адрес. Joy Това ще е сложно уравнение и за общината.

# 339
Мисля, че акта за раждане го издават където се е родило бебчето, а не където е постоянния адрес на майката...Иначе всички други документи за помощи и детски се подават по постоянен адрес.

И аз мисля, че е така  Peace

Иначе не знаех, че в чантата имало изненади  Mr. Green
Предполагам обаче, че няма да е от най-здравите  Whistling така, че пак ще взема една малка "пикливка"  Joy Joy Joy

# 340

И аз мисля, че е така  Peace

Може и да сте прави  newsm78 Но аз по себе си съдя, защото съм родена в София, а мама се води в град близо до София и акта там ми е излезнал  newsm78 Абе ще видим, не знам, има много време още, нали  Mr. Green И без това съм в чуденка какво ще правя след 2 месеца и малко  Laughing
Ева , вашата е по-сложна от нашата  Laughing Аз се водя с насточщ адрес в апратамента на мъжа, пък той с постоянен при техните. Но ако си останеш в Пловдив по регистрация, ще трябва да ходиш до там за парички, за документи и разни подобни. АКо искаш се допитай до някого, за да не ти е трудно после с бебе на ръце  Hug

# 341

[/quote]
Може и да сте прави  newsm78 Но аз по себе си съдя, защото съм родена в София, а мама се води в град близо до София и акта там ми е излезнал  newsm78 Абе ще видим, не знам, има много време още, нали  Mr. Green И без това съм в чуденка какво ще правя след 2 месеца и малко  Laughing
Ева , вашата е по-сложна от нашата  Laughing Аз се водя с насточщ адрес в апратамента на мъжа, пък той с постоянен при техните. Но ако си останеш в Пловдив по регистрация, ще трябва да ходиш до там за парички, за документи и разни подобни. АКо искаш се допитай до някого, за да не ти е трудно после с бебе на ръце  Hug
[/quote]
Ами паричките не ги ли превеждат по картите? Аз мисля и да раждам в Пловдив. Mr. Green

# 342
  • Стара Загора
meri-geri Simple Smile Честит ти осми месец!!! Hug Следи ме д-р Салджийска,иначе е много мила,но трябва за всичко да я питам, може през целия преглед нищо да не каже,само да си гледа.А аз така започвам да се притеснявам.Все пак един месец чакам да отида да видя бебчо,не стига че изобщо не го видях,но и не ми казва как е #2gunfire

# 343
МАМИИИИ,хламидията ми е отрицателна Peace
много съм доволна,но истината е ,че си трябва да си пускаш изследвания само в най-добрите лаборатории Naughty по-скъпо е ...ама ето пак си стъпих на парите,който щях да дам в началото но без притесненията,който ми докараха в цибалаб ooooh!
сега да видим микоплазмата днес ще излезе...дано и тя е отрицателна Praynig

# 344
Stasy то по времето по което ние сме се раждали нещата може да са били други..Пък и ако е пак във София област може просто да са си го пратили служебно до там...Simple Smile
За залъгалките и бибероните аз съм си взела на Нук, пише че ги е разработвал ортодонт и не увреждат захапката Simple Smile На шишетата бибероните нямам идея какви са знам само че са от 0 до 6 месеца ама S M нямам идея Simple Smile Трябва да проуча и тоя въпрос...Иначе си избрах силиконови защото каучука много бързо се скапвал и почвал да лепне, а и силикона ми изглежда и по добре Simple Smile
Франческа браво за хубавите резултати Simple Smile Ще стискам палци и другите да са отрицатени  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт