Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 519
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Аз като човек,който вече лежа за контракции и се оправи,ще посъветвам всички,които имат съмнение за проблем да отидат при лекар. Може да отидете на частно,ако не-в Майчин дом или другаде по спешност. Здравето ви е по-важно от дискомфорта някой да ви се скара...Не казвам,че е приятно,а само че не трябва да ви е определящо за решението дали да посетите лекар или не..Стига вече с лекциите Mr. Green
susamenna ,аз бих влязла в морето. Не съм се интересувала колко е вредно и т.н.,просто бих го направила,защото без море не мога. Единствения ми съвет е да влизаш много плавно(да няма рязка смяна на температурата) Simple Smile
Хм,днес много акъл давам Whistling
Айде,успешен ден на всички.Дано проблемите с контракциите се оправят

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 08:56 от bel4eto

# 451
Единствения ми съвет е да влизаш много плавно(да няма рязка смяна на температурата) Simple Smile

И аз така съм чувала ... явно температурната разлика се отрязава някак си  Rolling Eyes

# 452
susamenna, и аз не бих пропуснала къпането и аз съм си жаба, като глеам съм в по-напреднала бременност от теб с почти месец, а събота и неделя направо не излязох от водата. Не съм имала никакви проблеми с това, то аз по-скоро ще получа контракции от разочарование и яд, че не съм влязла във водата, отколкото от къпането вътре  Mr. Green, ама това съм си аз де. Дори плувах, от което усетих че съм имала коремни мускули все още  Grinning, което да си кажа, беше приятно откритие. Така че, аз съм за повече смелост и по-малко притеснение.

# 453
  • Стара Загора
Благодаря ви на всички!! HugАз така или иначе щях да си вляза,но подкрепата е важна.Няма да влизам рязко-ще чакам да привикна.За контракции и при мен са по-вероятни ако само стоя и гледам мъжо да се плацика.По-добре изобщо да не съм там,ако не натопя кълките.Ще има кит на бургаския бряг  Crazy

# 454
Ще има кит на бургаския бряг  Crazy
Аз като бях, да ти кажа, имаше доста китове, и ни един не беше бременен, мисля, че ние бременните не сме чак така интересни Simple Smile

# 455
  • Варна
Момичета направо ме изумявате с тия доктори. Може ли да са толкова зле. Моята за най-малкото нещо ми бучи защо не съм се обадила. Аз съм на частно ама все пак, отношението винаги може да е лошо. Моята казва, тука хората си плащат и всичко трябва да е на шест. Затова съм спокойна. Но ми се струва, че скорострелно трябва да си смените докторите. Много е кофти, че е сега към края и пак трябва да обеснявате и да опознавате доктора, но пак по-добре от някой безхаберен и незаинтересован доктор.

# 456
Ми то проблеми може да възникнат и в инкубатори да стоим недай боже да има глава да пати.Иначе като казвате за плавно влизане във водата ,аз точно така го правех и то без да се замислям-някак инстинктивно ми идваше,влизах бавно ходейки навътре и преди някоя вълна да е намокрила тумби го мокрех аз,леко и бавно.После се отпусках и всичко си беше наред.Пък и водицата да е чай дето се вика ,27 градуса пак си е хладинка след като ни напече слънчицето.Ох как ми се ще да се топна пак...ама мина мойто:)
Красимира напълно си права за китовете.Ама бликаше едно самочувствие...И как пък да си помисля ,че съм дебела -и бременна бледнея пред телесата им.Ходех  си гордо изпъчена и се радвах на живота.
Фейт аз си почнах пак магнезий диаспорала.Бях спряла от известно време да го пия,но сега ще си изпия каквото е останало в опаковката-някъде за 2 седмици ще имам и викам айде стига вече съм имала оплаквания;0

# 457
Ех, и мойта мина, живот и здраве - догодина пак, и на мен 27 градуса си ми бяха перфектни, много добре разхлаждаха, а и като не стоиш на едно място във водата, а се движиш, е идеално.  

# 458
  • Бургас
Добро утро!
Мацките с контракции да отиват на преглед, че в тия жеги всичко може да се случи Peace Heart Eyes
Суамена, имаме в Бургас магазин Слънюо (даже са два броя, правилно), но определено не е същият магазин от линк........твърде ниски са цените Peace  Crazy
И моето дете не е ползвал биба и за минутка. За сметка на цоцането Laughing Ползваше ме като залъгалка Peace Ама де да го знам малкият юнак какъв ще е и как ще реагирам. Преди да забременея  сНики, като видех някоя изнервена майка из парка, да тупа дупето на непослушкото и казвах "Аз НИКОГА няма да си наплескам детето"..........Ох, никога не казвай "Никога" вече знам:))))

# 459
Августа, за подложката за повиване, която си показала - и аз имам такава. На мен ми харесва защото страните се надуват и сега като не я ползвам съм ги спаднала и не заема много място Simple Smile

# 460
Здравейте, момичета!  Hug
 Някой питаше за очен лекар, аз ходих в ОБ, просто се обадих, записах си час и отидох. Да та кажа, не беше кой знай колко общителна  лекарката, прегледа ме, провери диоптрите, дъната и т.н. Каза, че няма пречки за естествено раждане и това беше!
 Говорите си за моренцето, аз тази година няма да стигна до там, обаче си ходя на басейн и  не пропускам да се топна и да ви кажа след това много ми е добре. След като си поплувам нито контракции имам, нито крампи и много по-добре спа през нощта!

# 461
Здравейте!
Днес заминаваме за вилата цяла тумба с хора,че утре ще празнува ме 6-годишнината на Папи. baloni happy bd baloni
За водата...аз лично и когато не бях бременна не влизах.Стоя като бабичка до коленете  Mr. Green
Просто имам някаква параноя.Като вляза малко по на вътре и си представям как всякакъв вид животни ме нападат или потъвам  newsm43  #Crazy И буквално оставам без въздух,става ми лошо .Ххааххаха,аз съм луда,знам.Но си мисля,че ако нямате налудничави паранои като моята едва ли има лошо да се топнеш,да си плуваш.Виж за басейн...аз лично и пари да ми дават няма да вляза  no
Ами желая ви прекрасен уикенд,до като се върна може и темата да сте изписали .
 Аз отивам да newsm79 и да newsm71
 Hug

# 462
Канелке, лек път и весело изкарване!!! Simple Smile

# 463
Здравейте момичета, аз съм лежала в болница и там момичетата с контракции ги слагаха на системи с магнезий и им биеха инжекции с нош па или папаверин. Много бързо се оправяха. То лечението продължаваше максимум 3 дни, но после ги държаха за наблюдение още 2-3 дни допълнително.
Аз веднъж лежах за болки, които вече мога да кажа смело, че не са били контракции, защотото разбрах какво е втвърдяване на корема. Аз по принцип като ходя и съм права забелязвам, че ми е много твърд корема, но като лежа е мек, а знам, че контракции се преценяват в легнало положение с изпънати крака и затова не се притеснявам. Вземам си магнерота.
  Фейт, аз имам една приятелка, която роди естествено с двойно увита около врата пъпна връв бебче. Нямаше никакъв проблем.
    Иначе аз вече започнах да си подготвям в писмен вид списъка за посрещането на бебка, като почнах да индивидуализирам продуктите по модел. Искам да ви попитам какви термометри ще купите на бебчо. Знаете ли някой точен дигитален? Другият ми въпрос е необходимо ли е с нещо да мажем бебчо след баня - имам предвид олио или мляко. И не мога да разбера дали са ми нужни отначало стерилизатор и шишета. И по принцип дали ще са ми нужни ако не кърмя занапред? newsm78

# 464
Според мен да за шишетата ,а следователно и стерилизатор,дори да си привърженик на американския тип отглеждане без вода /понеже в кърмата имало /дай боже да имаш кърма  HugЩе ти се наложи да свариш чайче за колики или нещо друго къде без шишета  newsm78 хайде в тенджера ще извариш но шишета ще ти трябват   bouquetспоред мен

Общи условия

Активация на акаунт