Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Силви,ако не кърмиш как мислиш-ще ти трябват ли шишета?Simple Smile
Момичета след малко съм на няколко огледа за апартаменти ,да стиснете палчета  Hug

# 466
Здравейте  Hug

Стаси, отиди ли на лекар? Чакам те с хубави новини, мила. Да не стане вестителката да ме изпревари, вземай мерки  Hug

Милена, магнезий диаспорала най-бързо действат. Винаги като пътувам, моята лекарка ме кара да пия отделно от магнерича. Хубаво е, че си го почнала пак  Hug Стискам палци за огледите, да си харесате днес  Praynig

Искам пак да попитам нещо - освен мокрите кърпички на Памперс, кои други са хубави? Вкъщи мисля да не ползвам много, а да мия с водичка, но за болницата трябва да взема. Кои препоръчвате?

# 467
Мартичка,определено е така.Още от първия прием се усеща осезаемо облекчение.
За мокрите кърпи съм много ЗА бочко.Евтини и щадящи.Аз сега си ползвам и други техни продукти за себе си и съм доволна.

# 468
Миленке, пожелавам ти успех за огледите, да си намерите нещо много хубаво и евтино! Simple Smile
 За мокрите кърпички също чух за Бочко, че са хубави, а също така и тези на Хагис.

# 469
  • Варна
Аз пък точно от кърпичките на Памперс не съм доволна. Много ми лепнат и все едно не съм бърсала. Хъджис са дебели и хубави. От една година купувам едни сини 1.60 мисля струват от Карфур. Предполагам и на бебето няма да навредят.
Защо се притеснявате да влизате в морето? Бацили има много на пясъка. Като гледам , че си водят болните деца ...

# 470
Кърпички, лично аз отдавна не съм вземала, но мои приятелки използват на Тео бебе и са много доволни (освен Бочко).
Фейт и аз първо се загледах по такава ваничка, но се отказах и сега съм с обикновенно корито+ анатомична подложка.
Миленка, късмет с огледите и да знаете момичета, ако вие сами не се погрижите за себе си, никой друг няма да го направи. Така че при съмнения за нещо ненормално- отивайте при док веднага.
И ние изчезваме за уикенда, но на палатки, край някой язовир  newsm41 beer

# 471
Мокрите кърпи на Бочко миришат много гадно. Аз ползвах едни от 2,30лв от местната борса. За навън са удобно решение.

# 472
Привет дружина  Party
Тук  пак вали  Tired поне се спи  по-добре, но напоследък забелязвам, че ми е най-удобно и добре да спя по гръб  Rolling Eyes нали уж последните месеци  не бива...пък аз все  легнала по гръб се събуждам..не мога и не мога да си намеря място легнала на страни  и това е  ooooh!
Всички дето ще ходите на море да си топнете дупето и заради мен  Heart Eyes
Балкана не ми липсва много...тук ми е като на балкан с това време  Laughing като идваха нашите приятели от бг  казаха, че тук било по хладно вечерите от колкото на циговчарк  Laughing
Мама мравка, как си?
За мокрите кърпи имам купени два големи пакета по 6 в пакет ето от тези ако не са хубави ще ги използвам за нас и ще му купя други  Simple Smile

# 473
За мокрите кърпи - аз ползвам едни baby care - купувам ги от пикадили /на кауфланд ги няма, незнам защо/. На мен ми харесва това , че са плътни и миришат хубаво.

# 474
  • shumen
Момичета качих Ви обещаните снимки на моята нощница и на дрешките за бебчо,който взех вчера.

# 475
Ева ... и аз взех същите на промоция в Кауфланд - 4 пакета бяха  Heart Eyes

danaeka честити покупки  Hug

Канела весело изкарване ... ще чакаме снимки от партито  Hug

Иначе аз завърнах .... олекнала със 170 лв  Crazy
Ходих до Юск ... няма ново зареждане на челхи  Whistling ... но пък се отбих до Хиполенда  Mr. Green Днес имат 25 %отстъпка на всички стоки /но само за Пловдив и Ст. загора в магазините/...  Peace Напазарих всички дреболийки, някой дрешки, албумче, шишета и биберони на Авент ... ваничката на Бертони със стойката, която ви показах вчера за 60лв /днес ми излезе за 45лв  Crazy/ подложката за която говорихме вчера - тази коравата  Heart Eyes
Всех и някой странични неща, но общо взето останаха само матрака и памперсите Crazy

Снимки ще кача утре, чи половината неща останаха в колата ... мъжо като се прибере от работа ще ги качи  Heart Eyes

# 476
Фейтче, браво ти си готова вече  Heart Eyes
И аз мокрите кърпи ги взимах на промоция ама не от сега и хич не помня вече за колко ги взех  Crazy важното е, че са на прИмоция  Mr. Green

П.П. Смайли, е на балкона  Heart Eyes как си мила, как са бебешорчетата  Heart Eyes Hug

# 477
Честито за пукупките на danaeka и  F.a.t.e. макар че понякога се чуствам обезкоражена,че ние сме до никъде/ макар че си имам почти всичко от баткото / като ви видя покупките и ми е някак и полезно и мило...

# 478
Здравейте тумбачета. Hug

Ние днес бяхме на лекция в МОЛ-а,но го ударихме повечко на лафче и кафенце:)) blahblah  food010
Прескочихме до Карфур,има много намаления,но се очакват и по-големи.(за бебешките неща говоря)
Всеки момент чакаме нашия тати да се прибере Heart Eyesмакар и за 2 дни само;)
За памперсите говорите и за мокрите кърпи.Аз памперси за самото начало ще купя ПАМПЕРС ПРЕМИУМ КЕЪР 2-5 кг.Вече няколко приятелки казват,че са най-добрите за самото начало.После съм се спяла на Хъджис или Либеро.Мокри кърпи-Хъджис.
Протектори за матрак имам 2 бр-единия е за цялото легло с ластик,а другия е само за под дупто.И двата се слагат на матрака под чаршафа.
Иначе със чантата и аз имам протектор за повиване за навън и мисля с протекторите да приключа.
Повивалник имам с леглото,който е подвижен и мога да си го ползвам и върху скрина.
А залъгалка не съм купувала.Много отдавна купих един биберон-термометър и с него ми подариха и залъгалка.Мисля да не купувам за сега.
Фейт,мога да ти дам линк към Продавалник за памперси.Супер цени и човека е от Пловдив.Можеш лично да си ги вземеш.На мен свеки ще ги вземе.И честити ти покупки. Heart Eyes
За матрак магнифлекс искам да кажа на всички,които са решили да купуват такъв и са го оставили за по далече във времето.Посъветваха ме да се купи сега,защото завода на Магнифлекс затваря през август и няма да има зареждане.Т.е ще е до изчерпване на количествата.
Искам да ви питам ,чували ли сте за възглавнички против колики с черешови костилки?
Затоплят се и се слагат на коремчето.А също и за болни стави?Много ми ги похвалиха.
Момичетата с контракции,моля ви пазете се и независимо от отношението отивайте да ви видят.Вие и бебчовците сте най-важни.Моят доктор казва,че една бременна трябва да се чувства така,все едно не е бременна.Всички други положения не са за пренебрегване.
Стаси ако твоят лекар е зает,мога да ти дам номера на моя.Кабинета му е до Орлов мост(преглед 40лв),иначе Майчин дом(преглед 30 лв).Зависи кога решиш да ходиш.
Аз на 10-ти отивам на ЖК и веднага след това сериозно се заемам с избора на лекар за раждането и следене при него. preggo
И педиатър съм си избрала,в понеделник отивам да разговарям с нея и да ме има в предвид.  costumed050
Купих гел за къпане на себамед.Да ви кажа в аптеки Ремедиум цените са за завиждане.Някои неща са с по 4-5 лв по-евтини. newsm71
Оставям ви и отивам да правя салатка и да редя масата за обяд,че половинчо идвааа newsm44 newsm44

# 479
Честито за пукупките на danaeka и  F.a.t.e. макар че понякога се чуствам обезкоражена,че ние сме до никъде/ макар че си имам почти всичко от баткото / като ви видя покупките и ми е някак и полезно и мило...

Ники ... живот и здраве при второ и ние ще го аздаваме сигурно по-лежерно. Mr. Green Все пак всички тези неща, ако останат здрави и читави ще се ползват за второ детенце  Hug

Фейт,мога да ти дам линк към Продавалник за памперси.Супер цени и човека е от Пловдив.Можеш лично да си ги вземеш.На мен свеки ще ги вземе.И честити ти покупки. Heart Eyes

Давай ...  Hug

Сега се сетих, че и козметиката ми остана  Whistling
Иначе за педито  Mr. Green /педиатъра/ мисля да отида в началото на 9-ти месец живот и здраве

Общи условия

Активация на акаунт