Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 550
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • варна
аз не смея да купувам предварителни неща, малко съм суеверна, сега съм в 7м. и сигурно ще почнем да разглеждаме в 9м. , макар че нямам търпение вече да купим всичко

# 631
Мартичка, честито бракуване и от мен! Бъдете все така щастливи и като официално семейство!   bouquet
Минсе, честито и на теб на патерици за годишнината! Пожелавам ви новият член на семейството да ви направи още по-сплотени   bouquet
Стаси, стискам палци да се оправят нещата  Praynig
При мен нищо ново - чакам да минат последните 2 седмици работене и след това веднага на море  Party

# 632
  • Бургас
Мелли мерси за поздрава,парчето е  много моя любима песен и класика в жанра,пък и от ника ми личи че съм фен на тази музика,и то достааа отдавна   superuu

И аз съм "дърта" рокаджийка smile3521 Първата банда, с която се запалих по тази музика, по нарязаните дънки, дългите гриви и бирата, беше именно ГНР. Бях мнооого влюбена в Слаш Mr. Green  После вече си дойде естествено любовта към Whitesnake, Аеросмит, Деф лепард, Синдърела, Бон Джоуви, Металика, абе де що се сетиш от типа Heart Eyes С мъжо ми имаме 10 г.разлика, но и той си е 100% рокаджия (макар вече отдавна да не ни личи на външен вид Laughing). Сега гледам, че и Ники (под наше влияние явно) много харесва да слуша такава музика.... Twisted Evil

Та добро утро!;) И аз още не съм купила нищичко за бебока (макар, че трябва д авземам съвсем малко неща). Не бих казала, че  е от суеверие, по-скоро ме мързи в тези жеги Whistling Ама ще се наложи тия дни да изкарам дрешките, да пера и т.н. И сега се каня да стана да пусна една прахосмукачка, ама все си намирам оправдание Crazy

# 633
daniela_85 а после ще имате ли време? за 3-те дни, които ще изкараш в болницата.Наистина са 3 дни еуфория, но близките ти дали ще имат време - един да ти донесе варена смрадлика за подмиване, друг да иска да те види - трети да е на работа и точно тея дни да не го пуснат и за кога пазаруване, подреждане, сглобяване и пране - 3 дни за нищо няма да им стигнат.  Embarassed
Принципно и аз съм лек непукист, но сега като се гледам - ще изям всеки вкъщи, който не се съобразява с мен - искам този сапун, този омекотител, тук да е скрина, там леглото, така да са сгънати дрешките  Crazy
и най-вече държа - Без да съм поискала помощ - никой да не ми се меси и да не ми виси на главата. Отсега ме проверяват всяка сутрин, надничайки през вратата как съм  #2gunfire Екстра, докато не ме събудихте  #Cussing out Охх, та така, и аз си го излях  Peace и спирам.

И също и това поздравче от мен - днес и тях ще ги чуем http://www.youtube.com/watch?v=B32yjbCSVpU

# 634
Добро утроо:).Днес даже екстра си подремнах,сега пак ще се започне с жегата ooooh!
Лина ,аз миналата година така зверски се бях омазала с тая луга,поморийската ,ама тази година реших да пропусна.Според мен не е проблем да намажеш крачета и ръчички ,но за повече по-добре да не рискуваш:)

# 635
Ариел,мноого много познато.Ето сега нали взимаме квартира и все пак ще трябва да се чисти основно и аз нямам търпение да ни дадат ключове за да ида и да почвам.И естествено от всякъде се чува-ама няма да правиш това ,ама няма онова.Разбирам от една страна,че гледат да ме пазят ама какво да се прави ,като никой няма да направи и подреди нещата така,както ще си го направя аз...Тъй че непреклонно им казвам-ами не ,всичко ще си направя и те просто млъкват.

# 636
angel_bbb,аз лично не бих купила ваничка втора употреба,още повече от непознат.Колкото и да се мие с каквито и препарати...струва ми се ,че това е нещо много лично.Все по-често има дечица с дерматити,майки-мърли и т.н.Мисля,че бих купила най-евтината ваничка и да си е наша,пред това да мия и лъскам чужда такава на незнайно кой.Това е като помпата за кърма,за мен.
Но разни мнения,аз просто давам моето мнение и не ангажирам с него .Ти си решаваш.(Както вече говорихме,всеки луд с номера си Laughing)

И аз си мислих така, но като се замислиш и в хотелите ваните се къпят толкова хора, пък после само ги почистват с препатати ... щот няма как всеки път да слагат нови  Mr. Green или пък с чаршафите ... пак е по-същия начин  Mr. Green Сега се сещам и за ресторантите и заведенията .... никой не знае как са измити приборите, чашите и чиниите там  Mr. Green ooooh! но наистина нека тя си прецени, защото всичко все пак опира до финасова гледна точка  Tired Ако зависи от нас всеки ще вземе най-доброто и хубаво за бедещото си детенце  Hug

Ха сега добро утро .... и аз се олях днеска - станах в 10:00 часа  ooooh!

Рошли ... ще погледна мила ... тези дни ще ходим до Метро и ще отскоча и до там /те нали са едно с/у друго/  Peace

Ева честита отписка и честит 8-ми месец  Hug

daniela_85 когато си решите, тогава ... но настина когато си вземеш всичко ти е някак си по-спокойно /визирам вече себе си  Mr. Green/

Флайбълче ... и ти си от мамите с малки коремчета  Heart Eyes

Ариелче ... все едно слушам себе си ... ти коя зодия си  Mr. Green

Хубав ден на всички ... ние днес май няма да хайманосваме много  Mr. Green

# 637
  • Варна
Скрит текст:

# 638
Фейтче на мен мерака ми е за зелените Simple Smile Нали олекотеното ми комплектче е зелено с туити Simple Smile Като ходиш следващия път към Хиполенд ако се сетиш погледни и ако има зелени с туити(долни чаршафи) направо грабни две аз ще ти ги платя Simple Smile Че тука в Русе купих последния зелен плат(за да си ушия плик) с туити и никъде няма нито плат нито готови чаршафчета Simple Smile
ro6li4ka,ето тук попаднах на зелени чаршавки на туитита http://prikazka.com/index.php?route=product/product&product_id=378
Виж ги ако те устройват,а и как е доставка,че аз не рагледах много подробно само видях че има зелени  Hug

# 639
http://www.ted.com/talks/lang/bg/alexander_tsiaras_conception_to … h_visualized.html
Вижте това  Heart EyesБеше на страницата на МЦ Фемина във фейса,хареса ми   bouquet

# 640
  • Бургас
Много ми е познато това Joy Joy Joy Joy

# 641
Много ми е познато това Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha хахахахаха ... дано не се стига до там  Whistling Mr. Green

# 642
ЗДРАВЕЙТЕ слънчеви мамии Hug
как сте днес Heart Eyes
аз имам проблем със спането,не мога да спя на легендарната лява страна newsm78 лягам и започва да ме боли,и да тежи и бебо почва да ме рита многооо newsm78
защо ли е според вас Thinking само по гръб ми е добре Whistling

# 643
Angel мерси за линка...Разгледах го ама нещо не ми стана ясно какво значи чаршафи и никакви размери не са има дали, а на мен ми трябва само долен ама ще им пратя запитване ако има как и ще видим Simple Smile
Красимира драсни на лични къде е това с чаршафчетата в Русе Simple Smile

# 644
Красимира драсни на лични къде е това с чаршафчетата в Русе Simple Smile

Рошли .... чак сега се сетих  ooooh! ама нормално ... бременилски мозък, вече размекнат от тия жеги  Mr. Green На чаршафчетата има етикет, който все още не съм изхвърлила на фирмата производител  Blush сега ще погледна .................................................................... ихааааа фирмата даже е от Русе  Crazy
ЮТА АД, гр. Русе, бул. Трети март № 40
Ето и сайта  Hug   http://www.yuta-jsc.com/

Общи условия

Активация на акаунт