Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 539
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Хайде всички дружно да направим една молитва за дъжд Joy

hahaha hahaha hahaha хайде де ... скачайте всички в ритъм  .....

newsm19    

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao

# 661
Хайде всички дружно да направим една молитва за дъжд Joy

hahaha hahaha hahaha хайде де ... скачайте всички в ритъм  .....

newsm19    

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao

Mr. Green това най-ми хареса   ... мисля, че от него със сигурност ще има ефект  Whistling Mr. Green

# 662
  • Варна
Цитат
Тя съветва и следното:"родителите да не правят ултразвук на плода си до преди две седмици преди раждането"; и
„Най-големият подарък за голямото дете е да присъства на раждането на своето сестриче или братче,“;"Не къпете бебето докато не му падне пъпчето"или "Спете с бебето си в едно легло"

"Трябва да имате предвид , че честото излагане на ултразвукови вълни не е доказано безопасно, както предупреждават дори източници като Американската агенция за храните и лекарствата (FDA). Те напомнят, че ултразвукът предизвиква конкретни физически ефекти в тъканите, като загряване и вибрации и не бива да се използва извън необходимия за диагностични цели минимум. Според  Европейския комитет по ултразвук в медицината, докато не разполагаме с по-категорични изследвания, трябва да бъдем особено внимателни в по-късните фази на бременността, когато плодът е по-развит о съществува опасност от загряване на костни структури като черепа и гръбначния стълб. Не го правете за развлечение или от просто любопитство!"
Аз имам дотук само 2 видеозона.Правя ги възможно по-рядко ,за да избегна облъчването .
Остатъкът от пъпната връв трябва да се пази чисто и сухо, колкото е възможно повече за 10 до 21 дни докато то изсъхне напълно и падне само, оставяйки леко изпъкнала подутинка, на която ще и трябват още няколко дни за да зарастне напълно.Има много случаи ,когато пъпчето се инфектира от водата,има и специални лепенки ,които предпазват пъпчето от намокряне.Може да се остави пъпната връв да изсъхне сама,без да се третира с нищо.
За присъствието на детето предполагам,че не се има предвид да следи целия родилен процес,а да има възможност да е близо до майката когато ражда,и след това да види и гушне своето братче или сестриче.Защото това е също толкова важен момент и за него.Животът на всички се променя с идването на друго човече и те трябва да са заедно и да споделят този момент по най-красивия начин.
За спането на бебето при родителите има много информация .Ето тук също: http://www.biberonbg.com/info/cosleep.htm
Това спестява много неудобства ,особено непосредствено след раждането.Лично на мен всяко движение ми беше болезнено,тъй като имах много шевове.Ако трябваше да ставам за всяко кърмене,кихане,хълцане не трябваше изобщо да спя.Важно е майката да съхранява силите си,за да гледа спокойно бебето си.Сега дъщеря ми си спи в нейно си легло,тя сама реши кога да се отдели и да спи сама  Wink Но всеки родител сам решава кое е по-добре за него и детето му.
Аз споделям само моето мнение и опит  Hug

# 663
хахаха и на мен най-ми харесаха тия кан кан-ките newsm20
Пък аз как се озъбих на леля ми по телефона не е истина.Какво вика прави бебето?И аз и отговарям-шах играе!Не се бъзикай с мене вика,а аз се троснах-ти па не ми задавай тъпи въпроси.АААмаха

# 664
Франческа и аз се чувствам по същият начин като теб не мога въобще на ляво почва да рита като явно показва,. че не му е добре, тежи ми и неудобно. На гръб ми е най-добре колкото и да е учудващо. С предната бременост пак бях така но неможех и на гръб ставаше ми лошо можех само на дясно.
Освен това и тия жеги също като future-maman последните дни не се спи вечер никаква поза не ми е удобно, потя се, преобличам се, wc, сменям възглавници и чаршафи ....незнам още два месеца как ще е ...
А колкото до статиите... всеки може да вземе за себе си каквото най- много чувства за правилно винаги ще има различни мнения и опити на всички около него.
Съвети как да отглеждаме децата, си кое е правилно? И кое не е ?Интуицията на всяка майка за нейното дете е много важна ....доверявайте се и на нея.Педиатъра, който сте избрали ще ви посъветва за повечето неща и ако не сте сигурни че това е най-правилното винаги може да му задавате въпроси защо трябва да става по този начин, а не по-друг.
Когато станах майка преди 8,5 г. децата се гледаха по-съвсем различен начин от сега, нямам представа дали сега ще гледам по новият или добре познатият, времето ще покаже едно е сигурно всички ние ще се учим  да бъдем родители някой отново други за първи път и с всяко дете е различно.

# 665
Авара, благодаря зя инфото, полезно е!  Hug
Фейт, направо ти завиждам за дъжда  Sad тук се пека на бавен огън, ще се побъркам  Confused
dariel и аз съм така, само че напоследък никак не ми е удобно, освен в облегната поза  Tired Нито наляво и надясно - имам чувството, че ребрата ми ще излязат, а по гръб ме свива корема.  Rolling Eyes Жега, потя се и не мога да спя нормално.... Така ще е докрая, няма как  Hug

# 666
Аз съм през нощта на климатик, през деня може да мина и беz, ама като не се наспя два дена и главата почва да ме боли, цял ден съм като маносана. Те жегите в Русе винаги са големи, дори и през нощта не разхлажда вече, ако не е климатика не знам как ще я карам, то като легнеш - ни насам, ни натам, и аз забелязвам че на ляво доста ме рита, но мога да спя само на ляво или на дясно, по гръб ми ства тежко, така че тя си рита, аз си спя  Grinning, абе...идилия.
Айде и от мен един рокаджийски поздрав, че и вкъщи сме от тази порода

# 667
Освен това и тия жеги също като future-maman последните дни не се спи вечер никаква поза не ми е удобно, потя се, преобличам се, wc, сменям възглавници и чаршафи ....незнам още два месеца как ще е ...

Какво преобличате бе момичета  Crazy ... аз от два месеца спа само по гащи  Blush Mr. Green
Вечер ставам и се мокря със студена вода, а през дена три бани не ми мърдат Joy Joy Joy

Фейт, направо ти завиждам за дъжда  Sad тук се пека на бавен огън, ще се побъркам  Confused

нИдей  Mr. Green ... само дето гърмя и трещя  Crossing Arms ... нищо не стана и сега така пече  ooooh! Tired

Красимира ... мерси за поздравчето  Hug

# 668
Фейт ,Фейт подеиства Hug.Заваля.Отивам на разходкаа:)

# 669
Здравейте, тумбачета Hug

Присъединявам се към молитвата за дъжд   umbrella buria omm omm omm Бре гледах, гледах, не можах да я намеря кан канката

И аз не мога да спя от жегите, през деня също едва кретам, пуфтя, сумтя и се потя  Joy Много приятна картинка съм.
Днес си говорихме с мъжа ми, че вече нямаме търпение да си видим и на гушкаме творението, всеки си го представя по определен начин, да видим как ще ни изненада. Май последните месеци най ще ни се увидят, особено с тези жеги.

Нати, добре дошла, споделяй си на воля. Ние вече едно и също си дъвчем, малко разнообразие да внесеш  Mr. Green

И да се оплача, моя мъж ме обвини, че 20лв. да съм имала в джоба и за бебето съм ги давала. Всичко сме имали вече, аз само съм си  измисляла какво още да купувам  smile3515
И друго се изцепи днес, явно го е напекло повечко - ако ни омръзнел секса после, ще си направим още едно детенце (не сме правили секс от самото начало)  Joy

Когато станах майка преди 8,5 г. децата се гледаха по-съвсем различен начин от сега, нямам представа дали сега ще гледам по новият или добре познатият, времето ще покаже едно е сигурно всички ние ще се учим  да бъдем родители някой отново други за първи път и с всяко дете е различно.
Така мисля и аз  Hug За това няма да се меся кой, как и с какво си гледа детето. Дали му дава вода  или не, дали има биберон залъгалка или не и т.н. Важното е да сме щастливи и спокойни за да отгледаме щастливи и здрави бебчета  Heart Eyes

И рокаджийките, и аз съм при вас   superuu  
Олях се, май  Mr. Green

# 670
Краси, мерси за поздрава, страхотен е! Вече с чиста съвест мога да отида и да готвя  Laughing Това бременния мързел е като грипа: знаем за неговото съществуване, но не се трогваме от това  Laughing
Фейт, как ще я караме нататък  Confused Добре, че банята ми е на удобно място и често минав покрай нея.
Мартичка не е само твоя мъж така, не се притеснявай. Моя е същия...мрън, мрън. Добре, че имам тапи в ушите  Joy

# 671

И рокаджийките, и аз съм при вас   superuu  

superuu 

# 672
Днес наистина голяма жега - бяхме на плаж, но едвам се прибрахме , така ми причерня и прималя че не е истина Blush

Аз също цяла нощ се въртя, ставам, лягам,не мога да си намеря място Simple Smile

Дано и тук да завали и да се рахлади малко Simple Smile  Simple Smile

# 673
Мартичка, Mince, честито и на двете. Бъдете много щастливи и обичани и ви пожелавам здрави бебчета през септември  Hug
Мартичка, странно ми е че моят термин е 9 дни след твоя, ти си 33 седмица и 2 дни, а аз съм 30 седмица. Някъде има грешка според мен  Wink
Аз не съм купила още абсолютно нищо, но чакам сестричката ми да ми дойде на гости във вторник и да започнем по малко да пазаруваме вече. От понеделник съм в 8-ми месец и първото нещо, което смятам да поръчам са чаршавчетата на Тас, за които Мартичка ме светна.
Пак не съм прочела всичко, а и снимките не съм видяла. Отивам да се наслаждавам на покупките и тумбачетата в албумчето.

# 674
  • Бургас
Вчера и в Бургас уж валя, ама не стана по- хладно, даже и по-задушно беше. Аз не само, че не спя с нощница, ами и в момента в който се прибера от работа и веднага оставам по гащи. Сами сме с мъжа ми -така , че нямаме проблем.
Онзи ден докато пухтях за кой ли път, че ми е топло с мъжа ми се договорихме следващото бебе да е планирано да се роди по хладно Simple Smile Пък за третото ще решаваме като видим кое  време е по-добре

Общи условия

Активация на акаунт