Помощ в избора за име

• 6 511
  • 94
  •   1
Отговори
Здравейте,на нас вчера ни казаха,че ще имаме момиченце,макар и още да е рано,ние си мислим имена отдавна и имаме един  не особено кратък списък с имена,които и на двамата с мъжа ми много ни харесват и колкото и да го преглеждаме,не можем да го съкратим.
Реших да пусна тема,въпреки че ми е рано,понеже знам,че ще ми е доста труден избора за името и искам да имам повече време,а и искам да разбера как се приемат имената,понеже и това е не по-малко важно,тъй като не искам детето ми един ден да се срамува от името си.
Надявам се с ваша помощ да успеем да съкратим списъка и накрая вече да останат най-много 3 имена,за да ни се улесни избора.
За момченце нямаме такива проблеми,дори и да се окаже,че лекаря ми не е познал,няма да е фатално,тъй като име за момче имаме,но за момиче-не.

# 1
Гласувах за Вероника и Зорница, с уговорката че Зорница ми харесва една идея повече!
Всички имена от анкетата са хубави, което и да изберете детето ви няма да се срамува от името си  Peace

# 2
     Гласувах за Невена,харесвам и Диляна

# 3
Вероника,Михаела и Яница  Heart Eyes Но Вероника ми харесва най-много !

# 4
Диляна и Лилия.

# 5
Благодаря ви за мненията.Бях пропуснала да добавя в анкетата и Савина. PeaceВсъщност Савина и Белослава са другите 2 имена,които  много харесваме,но остават малко по-назад в "класацията",тъй като не харесваме галените.За Савина сме по-съгласни,тъй като може да мине и без галено.Но Белослава ми е прекалено дълго,за да е без кратко име,а Бела не ми харесва,не ми звучи добре,другите галени също,затова и няма да го има в анкетата това име.
Мисля,че станаха прекалено много имена,съжалявам за което,но...

# 6
Невена и Вероника.

# 7
Лилия, Диляна и Михаела.

# 8
  • София
Глас за Невена от мен.

# 9
  • Сопот, Пловдив
Гласувах за Вероника, Зорница и Дивна, много ги харесвам. Други, които много ми харесват във списъка са Невена и Лилия. Глория, Яница, Михаела и Савина са ми ок. Ралица, Дарина, Диляна, Пламена и Аделина по-скоро не ми харесват.

Екатерина*, поздравления, винаги се радвам да видя някоя мама от групата на Априлки 2011, която чака следващо бебче!   bouquet

# 10
Гласувах за Лилия, Аделина и Вероника.

# 11
  • София
Лилия, Зорница, Ралица - в този ред.

Дано да успеете да съкратите малко списъка с предпочитания, повечето от останалите имена също не са лоши. Но имате достатъчно време де Simple Smile

# 12
  • UK
Имам позната Савина, която наричаме Съни. Гласувах за Лилия и Зорница, другите не ми харесват.

# 13
Невена!

# 14
Гласувах за
Дивна
Диляна
Ралица
Харесвам ги точно в този ред.Останалите имена също са много хубави!Успех! Grinning
Снощи в едно заведение между масите щъкаше една малка Дивна,майка й не използваше галено име,освен един единствен път,когато я нарече Диди. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт