Пълен глад

• 149 681
  • 460
  •   1
Отговори
# 135
  • Балчик

Изследвах и урина в домашни условия, любопитство, какво да се прави. рН 7 т.е. неутрално, протеини - в норма, глюкоза - под нормата, кетони - леко повишени заради гладуването, което е нормално. Доволна съм!

Как става това?

Аз се оглеждам тук там по темите, имам спешна нужда от диета и се чудя плодуването или друг вид. Но трябва да направя и ден- два само на вода. В монета имам завишена стойност на захарта и затова искам да започна гладуване. Глюкомер има майка и мога да проследя този показател, но за урината ми стана любопитно.

# 136
  • У дома
Джемма,  моите лентички ми ги изпратиха от БГ - Penta PHAN. Подобни са на тези - http://www.amazon.com/Response-Parameter-Urinalysis-Reagent-Stri … ne+testing+strips

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 17:30 от Atalanta

# 137
# 138
Днес ми е 12 ден, но за първи път след началните 3 дни усещам лек глад Confused ще гледам да го преодолея.  #2gunfire
Слънчев и отслабващ ден!

# 139
Аз да се изфукам- днес се измерих и съм вече 62 кг а почнах от 71 ! Това за 20 дена. Направо разправям на мъжа ми че пак трябва да ме заведе на море, този път слаба - заслужавам нали Mr. Green Оня ден пак минах на диня а и мензисът ми дойде и отново голям минус отчете кантара.
Успех на всички !

# 140
  • Балчик
Atalanta, благодаря за съветите. Аз съм с отстранена жлъчка. Преди 2 години правих 20 дневно плодолечение и се бях пречистила идеално. Нямах проблеми с нищо. И сега ще успея, трябва и го искам.

# 141
  • У дома
Аз минах на зелени сокове, защото много държах да поемам само алкални храни. Ето една примерна таблица - http://www.balance-ph-diet.com/acid_alkaline_food_chart.html
Повечето от плодовете са киселинни, а повечето зелении са алкални. По принцип пълен или частичен глад се прави, за да се спре някакво възпаление в тялото и да се успокоят бъбреци, бях дроб, кожа, трите органа, които изхвърлят токсични отпадъци.

Според Пол Брег напр. трябва да се пие само дистилирана вода.

# 142
Аз да се изфукам- днес се измерих и съм вече 62 кг а почнах от 71 ! Това за 20 дена. Направо разправям на мъжа ми че пак трябва да ме заведе на море, този път слаба - заслужавам нали Mr. Green Оня ден пак минах на диня а и мензисът ми дойде и отново голям минус отчете кантара.
Успех на всички !
Зори, браво на теб! Голям успех! Твоите успехи са голям стимул. Дано и аз скоро видя шестичката!

# 143
Лори, от сърце ти пожелавам!
Нямало да ме огрее второ море, въпреки новата фигура Laughing ама поне някой уикенд ми обеща че ще идем някъде да се разходим Wink

# 144
  • в колонките
    LorryM, zoryto smile3501 smile3501, много ви се радвам. Продължавайте, милички. Щом толкова дни сте отстояли няма начин да не успеете. Аз ще се включа след ваканцията тук, към края на август,  Wink. Но се чудя при глад /вечер обикновено/ да включа малко зелена салатка,  newsm78. Има много време още,но със сигурност първите дни ще съм само на вода.  Mr. Green
      Хубава вечер,   bouquet

# 145
Силве, благодаря ти!

# 146
    LorryM, zoryto smile3501 smile3501, много ви се радвам. Продължавайте, милички. Щом толкова дни сте отстояли няма начин да не успеете. Аз ще се включа след ваканцията тук, към края на август,  Wink. Но се чудя при глад /вечер обикновено/ да включа малко зелена салатка,  newsm78. Има много време още,но със сигурност първите дни ще съм само на вода.  Mr. Green
      Хубава вечер,   bouquet
Sivila благодаря  bouquet Аз задържам килцата, но продължавам напред.Поне 2-3 размера съм надолу и се чувствам много добре.
Зори, аз имам късмет, че съм на морето. След малко ще поразходя новото си телце на плажа. Има още какво да се желае, но търпение му е майката. Сега като съм с дъщерята, която е на 13 и облечени двете в роклички, много ни заглеждат. Вчера се паркирахме и блокирах движението. По едно време от колите зад мен наизлязоха разни мъже и се поуплаших, че ще ми се разправят, защо блокирам движението Confused а се оказа, че всичките са се втурнали да ми помагат Laughing явно видът има значение newsm78

# 147
  • Балчик
 LorryM, ти само на вода ли я караш?
Аз вчера започнах на плодове и чай- не съм за тази тема май, не е пълен глад, но съм кило надолу и се чувствам много добре, предвид повишените стойности на захар в кръвта. Мислих, че може да имам проблеми заради плодовете и меда в чая, но засега съм добре. само ми е много трудно да спазвам часовете , защото съм в отпуска и спим повечко с детето. Simple Smile

А иначе твоето чувство ми е много познато, преди 3 години гладувах общо месец със захранването и изпитвах същите чувства от свалените килограми, за съжаление не успях да ги задържа и ето ти проблеми- с кръвно, със захар.  Този път съм решена да си върна резултата и да го задържа.

# 148
  • У дома
Джемма, аз също не съм за тук, защото съм на зелени сокове, но друга тема не видях.

Днес ми е края на първа седм - 4.5 кг по-лека, с около 5-6 см съм свалила от талия и ханш. Продължавам напред  Crazy

# 149
  • Балчик
Браво за резултата. А от какво и как правиш соковете? В смисъл смесени или моно, редуваш ли, по колко и в кои часове пиеш? Интересна ми е схемата ти. след плодуването може да мина и аз малко на сокове преди да захраня.

Общи условия

Активация на акаунт