Пълен глад

• 149 692
  • 460
  •   1
Отговори
# 180
fyrty, благодаря че се включи, на 50 години съм и вече нямам цикъл, килограмите са 62, а съм висока 167см, от толкова почнах на този режим. Февруари бях 68кг, но с 90 дневната свалих до 62 и няма мърдане. Бивша спортистка съм и мисля, че имам доста мускулна маса и трудно свалям. Имам едни 3-4 килограма и съм се амбицирала да ги сваля и тях. Мисля, че тук има доста грамотни момичета, надявам се да ми помогнете със съвети.  Peace

# 181
Здравейте и от мен! След дълго задържане съм -1 килце. Хапвам по малко динка, но съм много изнервена #2gunfire и устата ми е цялата в афти. Май трябва да вземам някакви витамини, но не ми се иска да ми се отвори апетит. Май Калмацин е добре. Някакви други идеи newsm78

# 182
ОХ,да ти кажа честно незная.Само мога да ти кажа че витамин Ц отваря много апетит.

# 183
Как се издържа да пълен глад???Досега само 90 дневната съм пробвала ,но без голям успех.Сега смятам да тествам и пластири за отслабване с Guarana.Дано да има ефект.

# 184
  • Балчик
Днес съм минус 400 гр. Вчера за цял ден изядох цяла голяма диня, около 4-5 кг, разделена на няколко порции. И освен това облизах една лъжица с един сладко-кисел сос от сини сливи, защото трябваше да разбера какъв вкус има- приготвях го за зимнина и не ми се чака до зимата за резултата.  Grinning А снощи много ми беше паднало кръвното, пулсът беше нисък и ме заболя леко глава. Дотук общо минус 3.7 кг

Редактирах се, нещо съм се объркала, имам минусче

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 13:45 от Джемма

# 185
Вечер положението е най зле,особено когато всички седнат да вечерят.Аз нали се провалих преди два дни изкарах на вода и вечерта се наядох,та сега пак наново днеска ми е втори ден само на вода и кафе.Ама се замислям довечера да вечерям диня.Нямам някакви оплаквания,но забелязвам кръвоизливи в очите.Незная от какво са се получили.

# 186
Аз съм най-зле през деня,когато двете деца спят едновремено.За щастие това трае не повече от 15-20 миути.Обикновено малкия заспива,след него малката и ха да се замисля  за върло нахлуване в хладилника се буди той и то с рев.После се носим,играме си и докато се унесе за втори път сестра му се буди и с нея започват занимавките.Вечер докато дойде време за ядене ми е минало и даже ми се повръща от храна.
Аз за да седна и да хапна имам нужда от усамотеие,тишиа и спокойствие.Неща,които няма как да получа.
Не съм се мерила днес,но утре ще видим какво ще отчете чичАтА кнтар

# 187
Извинявайте , че ви нахлувам в темата, ама има ли някой на Пълен глад, или сте на плодове всички?Интересува ме, ако някой е минал на пълен глад-колко вода поема денем и колко дни е изкарал.

# 188
  • Балчик
Jizzlobber, наистина май никой от нас не е за тази тема. Embarassed  Аз обаче съм само на диня тези дни, а тя е над 95 процента вода и се чувствам добре в тази тамичка. Crazy Laughing

# 189
Нищо де, аз да попитам... Hug
а колко диня изяждаш на ден...тогава

# 190
  • Балчик
По 1 диня. Не се ограничавам, колкото ми се яде. Четох за нея в нета, че захарта и се усвоява бързо, не пречи и за диабетици, разбира се по-ограничено. Но вчера симерих захарта- 6.3 беше от 10.3, когато започнах. Значи ми влияе добре. Пише, че възстановява черния дроб, пречиства бъбреците, влияе дори на хора с бъбречна недостатъчбност. Съдъжа много магнезий. Абе можеш да наемри сама инфо, да не преразказвам. Но така или иначе не за първа година отчитам благотворното и влияние. Преди две години изкарах  20 дни само на диня. След това- захранване. Peace
Само на вода ме е страх да карам.

# 191
Аз съм на пълен глад!3.5лвода минимум дневно приемам

# 192
Мира, колко дена караш?Аз имам проблем с водата-когато не ям-не ожаднявам и дори до литър не мога да го добутам.
Джемма, мерси. Hug

# 193
Ами 10 ден вече.У нас е много топло-34 градуса и няма начин да не пия.Просто съм жадна.
Пия и студен чай+мента та явно си докарвам калориите.Вечер за освежаване ми действ суперско.Като на плажа Peace
А и както казах с тези 2 деца...нямам време за хранене и дори да си помисля и да си сипя се започва едно щуране м/у памперси,мляко,рисунки,приказки и домакински задължения

# 194
аз и на 40 градуса вода не мога да пия така.Не ям ли-край. ooooh!Ям ли-чудесно си пия вода.Не знам що така..
За 10 дена колко  кг изчисти?

Общи условия

Активация на акаунт